» » » » » » » Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Κροατία - Εσθονία

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Κροατία - Εσθονία
Γήπεδο: Aldo Drosina (Πούλα/Κροατία), Χωρητικότητα: 8923
Προϊστορία: 5-2-0


ΚΡΟΑΤΙΑ: Βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης της FIFA. Ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για το EURO στις 10 Ιουνίου κόντρα στην Ιρλανδία και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει Ισπανία και Ιταλία. Ενόψει τις προετοιμασίας της έχει προγραμματίσει ακόμα ένα φιλικό με τη Νορβηγία (02/06). Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε (29/02) έχασε από τη Σουηδία με 1-3. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα σε φιλικό μετά από 16 αήττητους φιλικούς που έδωσε.
Η πρόκρισή της στο EURO δεν ήταν εύκολη, αφού τερμάτισε δεύτερη στον προκριματικό όμιλο πίσω από την Ελλάδα και πήρε την πρόκριση σε play-offs με την Τουρκία. Με τον τεχνικό Bilic, ο οποίος δε θα συνεχίσει στον πάγκο της Κροατίας μετά το EURO αφού έχει ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει στη Λοκομοτίβ Μόσχας, οι Κροάτες έχουν χάσει μόλις σε 7 από τα 61 παιχνίδια που έδωσαν. Στόχος του πριν αποχωρήσει να φτάσει τουλάχιστον στους «8». Τα 4 από τα 5 τελευταία ήταν no goal.


Τερματοφύλακες: Blazevic (Hajduk Split), Pletikosa (Rostov/Ρωσία), Subasic (Monaco)


Αμυντικοί: Buljat (Maccabi Haifa), Corluka (Tottenham), Lovren (Lyon), Schildenfeld (Eintracht Frankfurt), Simunic (Dinamo Zagreb), Srna (Shakhtar Donetsk), Strinic (Dnipro), Vida (Dinamo Zagreb)


Μέσοι: Badelj (Dinamo Zagreb), Dujmovic (Dinamo Moskva), Kranjcar (Tottenham), Ilicevic (Hamburger), Modric (Tottenham), Perisic (Dortmund), Pranjic (Bayern Munich), Rakitic (Sevilla), Vrsaljko (Dinamo Zagreb), Vukojevic (Dynamo Kyiv)


Επιθετικοί: Eduardo (Shakhtar Donetsk), Jelavic (Everton), Kalinic (Dnipro), Mandzukic (Wolfsburg), Olic (Bayern)


Τελευταία 5: 2-1-2



ΕΣΘΟΝΙΑ: Μπορεί η Εσθονία να μην προκρίθηκε στα τελικά του EURO, αλλά είχε μία πολύ καλή παρουσία στα προκριματικά, τερματίζοντας 2η στον τρίτο όμιλο πίσω από την Ιταλία και πάνω από Σερβία, Σλοβενία, Β. Ιρλανδία και Νησιά Φερόε. Στη συνέχεια αποκλείστηκε σε αγώνες play-off με την Ιρλανδία, χάνοντας στο Ταλίν και αποσπώντας ισοπαλία στο Δουβλίνο. Στο πιο πρόσφατο φιλικό επικράτησε με 2-0 του Ελ Σαλβαντόρ (01/03). Μετά το σημερινό, ακολουθεί ακόμα ένα φιλικό με την Ουκρανία, ενώ στη συνέχεια θα αγωνιστεί στο Κύπελλο Βαλτικής (μια άτυπη διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ) κόντρα στη Φινλανδία. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει μια εκ των Λιθουανία-Εσθονία στο τελικό. Ακλουθούν ακόμα δυο φιλικά: ένα με τη Γαλλία (05/06) και ένα με Πολωνία (15/08). Η επιλογή του εκλέκτορα Ruutli να διαλέξει 38 παίχτες δείχνει την πρόθεσή του να δοκιμάσει παίχτες και σχήματα ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, θέλοντας να επαναλάβει την πορεία που έκανε στα προκριματικά του EURO. Τα 7 από τα 10 τελευταία της παιχνίδια ήταν over, με την Εσθονία να έχει σκοράρει στα έξι από αυτά.


Τερματοφύλακες: Aksalu (Flora Tallinn), Kotenko (FF Jaro), Londak (Bodo-Glimt), Meerits (Vitesse), Pareiko (Wisła Krakow)


Αμυντικοί: Jaager (Aalesund), Kams (Flora Tallinn), Kiidron (Viktoria Zizkov), Klavan (AZ), Morozov (Levadia Tallinn), Palatu (Flora Tallinn), Reintam (Jyvaskyla), Rahn (Tianjin Songjiang), Stepanov (Άρης Λεμεσού), Sisov (Nomme Kalju), Teniste (Sogndal)


Μέσοι: Dimtrijev (Neman), Konsa (Nomme Kalju), Kruglov (Rostov), Lindpere (NY Red Bulls), Luts (Flora Tallinn), Mosnikov (Pogov Szczecin), Peitre (Flora Tallinn), Puri (KuPS), Purje (KuPS), Sidorenkov (Fredericia), Tenno (Viktoria Zizkov), Vassiljev (Amkar), Vunk (Νέα Σαλαμίνα)


Επιθετικοί: Ahjupera (Gyori), Anier (Viking), Neemelo (Nomme Kalju), Ojamaa (Motherwell), Oper (Νέα Σαλαμίνα), Prosa (Flora Tallinn), Saag (Silkeborg), Zenjov (Karpaty), Tamm (Norrkoping), Voskoboinikov (Khimki)


Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Η τεράστια αποστολή της Εσθονίας δείχνει τις προθέσεις της για «πειράματα». Η Κροατία ετοιμάζεται να δώσει σκληρές μάχες στο EURO και θέλει απόψε μία νίκη για να βρει τη φόρμα. Άσος είναι το παιχνίδι, αλλά ακόμα καλύτερο το πιθανό over (1,60 Bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση