» » » » » » » Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Ιταλία - Λουξεμβούργο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Ιταλία - Λουξεμβούργο
Γήπεδο: Ennio Tardini (Parma), Χωρητικότητα: 28783
Προϊστορία: 6-0-0


ΙΤΑΛΙΑ: Προκρίθηκε στο EURO αήττητη (8-2-0) του Γ’ ομίλου χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ είχε και εξαιρετική αμυντική λειτουργία, δεχόμενη μόλις δύο γκολ σε 10 αγώνες. Ο τεχνικός Πραντέλι κάλεσε 5 παίχτες που δεν έχουν συμμετοχή με την Σκουάντρα Ατζούρα (Cigarini, Giaccherini, Schelotto, Verratti, Destro), ανάμεσα σε 32 παίχτες. Από αυτούς θα πρέπει να κόψει 9 πριν την έναρξη της διοργάνωσης για να φτάσει στην τελική 23άδα. Ο Verratti, μαζί με τον Ogbonna, προέρχονται από ομάδες της Serie Β (Pescara και Torino αντίστοιχα) που μόλις πήραν την άνοδο. Ο Πραντέλι θα έχει ξανά στη διάθεση του τον Μπαλοτέλλι, που έλειψε λόγω τιμωρίας, αλλά και τον Κασάνο που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στα δύο τελευταία φιλικά έχασε από Ουρουγουάη (15/11/11) και ΗΠΑ (29/02/12) με το ίδιο σκορ (0-1). Έχει προγραμματισμένο ακόμα ένα φιλικό πριν την έναρξη του EURO (Ρωσία 01/06). Τα 6 από τα 7 τελευταία ήταν no goal.



Τελευταία 5: 2-1-2


Τερματοφύλακες: Buffon (Juventus), Viviano (Palermo), De Sanctis (Napoli), Sirigu (PSG)


Αμυντικοί: Chiellini (Juventus), Barzagli (Juventus), Criscito (Zenit St. Petersburg), Maggio (Napoli), Bonucci (Juventus), Ranocchia (Inter), Balzaretti (Palermo), Bocchetti (Rubin Kazan), Abate (Milan), Ogbonna (Torino), Astori (Cagliari)


Μέσοι: Pirlo (Juventus), De Rossi (Roma), Montolivo (Fiorentina), Marchisio (Juventus), Nocerino (Milan), Thiago Motta (PSG), Diamanti (Bologna), Cigarini (Atalanta), Giaccherini (Juventus), Schelotto (Atalanta), Verratti (Pescara)


Επιθετικοί: Di Natale (Udinese), Cassano (Milan), Balotelli (Man City), Giovinco (Parma), Borini (Roma), Destro (Siena)



ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες στην Ευρώπη και έτσι τερμάτισε δικαιολογημένα τελευταία στον Δ’ προκριματικό. Ο 17χρονος Philipps αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στην άμυνα, παίρνοντας έτσι τη δεύτερη συμμετοχή με την ομάδα της χώρας του, ενώ βασικός αναμένεται να αγωνιστεί και 19χρονος επιθετικός Deville, που αγωνίζεται στην Elversberg της Γερμανίας (Δ’ κατηγορία).  Ιστορικό το ματς για τον μέσο Peters, που φτάνει το ρεκόρ των 87 συμμετοχών του Carlo Weis. Στα τέσσερα τελευταία έχει σημειώσει δύο νίκες με το ίδιο σκορ (2-1) κόντρα στην Αλβανία (06/09/11) και Σκόπια U19 (29/02/12). Αυτά ήταν και τα μόνα παιχνίδια που σκόραρε στα τελευταία 8. Το Σάββατο δίνει φιλικό με τη Μάλτα, ενώ πριν την έναρξη των προκριματικών του Μουντιάλ θα δώσει φιλικό με τη Γεωργία (15/08). Τα 6 από τα 8 τελευταία ήταν γκολ-γκολ.


Τερματοφύλακες: Joubert (Dudelange), Oberweis (Jeunesse Esch)


Αμυντικοί: Blaise (Virton), Hoffmann (Jeunesse Esch), Schnell (Fola Esch), Laterza (Sedan B), Janisch (DIfferdange), Bukvic (Differdange), Collete (Jeunesse Esch), Philipps (Metz U19)


Μέσοι: Mutsch (Sion), Bettmer (Differdange), Peters (Jeunesse Esch), Gerson (Norrkoping), Leweck (Etzella Ettelbruck), Pedro (Sedan B)


Επιθετικοί: da Mota (Dudelange), Joachim (Dudelange), Bensi (Dudelange), Deville (Elversberg)


Τελευταία 5: 2-0-3


Πρόταση: αναμέτρηση ανάμεσα σε Δαυίδ με Γολιάθ. Με τέτοιες χαμηλές αποδόσεις δύσκολα μπορούμε να βρούμε σημείο. Ίσως αξίζει ένα ποντάρισμα στο over 3.5 (1.87 Bwin), δεδομένου της διαφοράς δυναμικότητας και του ότι στις τέσσερις από τις έξι συναντήσεις των δύο χωρών είχαν σημειωθεί 3 γκολ και πάνω.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση