» » » » » » Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Λιθουανία - Ρωσία

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Λιθουανία - Ρωσία
Γήπεδο: Centre Sportif de Colovray (Nyon/Ελβετία), Χωρητικότητα: 7200
Προϊστορία: 0-0-2


ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Η προετοιμασία της εθνικής Λιθουανίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 (11/09 αντιμετωπίζει την Εθνική Ελλάδας), ξεκινάει σήμερα με τον αγώνα κόντρα στην Ρωσία, ενώ έχει προγραμματίσει ακόμα ένα φιλικό με τη Λευκορωσία στις 08/06. Ενδιάμεσα μεσολαβεί ο αγώνας κόντρα στη Λετονία για το κύπελλο Βαλτικής (01/06). Στα προκριματικά του EURO ήταν απογοητευτική, τερματίζοντας στην 4η θέση, μόλις ένα βαθμό πάνω από το Λιχτενστάιν, από το οποίο μάλιστα έχασε 2-0 εκτός, ενώ δεν κατάφερε να το κερδίσει εντός.
Μετά το τέλος των προκριματικών δεν έχει δώσει άλλους φιλικούς αγώνες. Το πρόβλημα της Λιθουανίας εντοπίζεται κυρίως στην επιθετική γραμμή, αφού από τους 3 επιθετικούς που πήρε μαζί του, εκτός από τον Μπενιούσις που έχει εμπειρία, ο Μιζιγκούρσκι είναι εδώ και μήνες χωρίς ομάδα, ενώ ο Ματουλεβίτσιους δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με τη φανέλα της εθνικής. Χαρακτηριστικό πάντως ότι έχουν επιλεχθεί ποδοσφαιριστές από τη Λιθουανία και από ομάδες του πρώην ανατολικού μπλοκ, ενώ έμειναν εκτός «ονόματα» της ομάδας, όπως Ντανιλεβίτσιους, Νοβίκοβας (Χαρτς), Τσεσνάουσκις (πρώην Άρης και Εργοτέλης), Στανκεβίτσιους (Λάτσιο), Αρλάουσκας (Ρούμπιν Καζάν), Σεμπέρας (ΤΣΚΑ Μόσχας). 14 από τους 19 ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί έχουν από 0 ως 2 συμμετοχές με την εθνική τους. Έχει μία νίκη στα τελευταία 7, από τα οποία μόλις σε δύο κατάφερε να σκοράρει. Τα 11 από τα τελευταία 15 έληξαν under.


Τελευταία 5: 1-1-3


Τερματοφύλακες: Klevinskas (Zalgiris Vilnius), Rapalis (Zalgiris Vilnius)


Αμυντικοί: Leimonas (Suduva), Mikuckis (Nizhny Novgorod), Andiuskevicius (Lechia Gdansk), Jankauskas (Zalgiris Vilnius), Slavickas (Suduva), Vaitkunas (Zalgiris Vilnius)


Μέσοι: Kalonas (Nizhny Novgorod), Pilibaitis (Gyori), Panka (Widzew Lodz), Luksa (Tauras), Papsys (Pribram), Jarmalavicius (Tauras), Silnas (Zalgiris Vilnius), Soblinskas (Kaunas)


Επιθετικοί: Beniusis (Suduva), Matulevicius (Zalgiris Vilnius), Mizigurskis


ΡΩΣΙΑ: Την Παρασκευή έδωσε δυνατό φιλικό με την Ουρουγουάη στη Μόσχα. Μετά από ένα σχετικά ήσυχο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 48’ με τον Σουάρεζ, αλλά οι Ρώσοι ισοφάρισαν στην ακριβώς επόμενη φάση, με τον Κερζακόφ, που είχε μπει αλλαγή με την έναρξη του β’ μέρους. Ως γνωστό, θα αντιμετωπίσει την εθνική μας στο EURO, μαζί με την οικοδ΄4εσποινα Πολωνία και την Τσεχία, ενώ ο εκλέκτορας Ντικ Άντβοκαατ έχει ανακοινώσει ήδη ότι αποχωρεί από τον πάγκο της εθνικής Ρωσίας μετά το τέλος του EURO. Πριν την έναρξη της διοργάνωσης, θα δώσει ακόμα ένα δυνατό αγώνα, αυτή τη φορά με την Ιταλία (01/06). Είναι αήττητη εδώ και δώδεκα αγώνες (φιλικά/προκριματικά), ενώ τα 8 από τα 9 τελευταία ήταν under.


Τελευταία 5: 3-2-0


Τερματοφύλακες: Akinfeev (CSKA Moscow), Malafeev (Zenit St. Petersburg), Shunin (Dynamo Moscow)


Αμυντικοί: Anyukov (Zenit St. Petersburg), Alexey Berezutsky (CSKA Moscow), Ignashevich (CSKA Moscow), Sharonov (Rubin Kazan), Shishkin (Lokomotiv Moscow), Granat (Dynamo Moscow),


Μέσοι: Denisov (Zenit St. Petersburg), Shirokov (Zenit St. Petersburg), Zyryanov (Zenit St. Petersburg), Zhirkov (Anzhi Makhachkala), Dzagoyev (CSKA Moscow), Semshov (Dynamo Moscow), Glushakov (Lokomotiv Moscow), Ozdoyev (Lokomotiv Moscow), Izmailov (Sporting), Kombarov (Spartak Moscow)


Επιθετικοί: Arshavin (Zenit St. Petersburg), Kerzhakov (Zenit St. Petersburg), Pavlyuchenko (Lokomotiv Moscow), Dzyuba (Spartak Moscow), Kokorin (Dynamo Moscow), Pogrebnyak (Fulham)


Πρόταση: Η Ρωσία είναι σαφώς πιο έτοιμη, αλλά και καλύτερη ομάδα. Αναμένεται εύκολα απόγευμα κόντρα στη Λιθουανία που δοκιμάζει παίχτες και δε θα έχει πρωτοκλασάτα στελέχη.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση