» » » » » Ανανέωσε με Ρεάλ ο Μουρίνιο!

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Ανανέωσε με Ρεάλ ο Μουρίνιο!
Η Ρεάλ ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ότι ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις με τον Χοσέ Μουρίνιο σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε νέα τριετή συμφωνία που θα τον κρατήσει στη Μαδρίτη μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Η προηγούμενη συμφωνία του ιδιόρρυθμου κόουτς έληγε τον Ιούνιο του 2014 και με αυτόν τον τρόπο ο Μουρίνιο έβαλε τέλος σε όλη τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί γύρω από το όνομά του το τελευταίο διάστημα, βάζοντας την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.



Ο "Special one" μετακόμισε στη Ρεάλ από την Ίντερ το καλοκαίρι του 2010, οδηγώντας τους «μερένγκες» στην κατάκτηση του κυπέλλου στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο.


Φέτος ο πρώην προπονητής των Πόρτο και Τσέλσι έφερε τη «βασίλισσα» και πάλι στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν έπειτα από τρία χρόνια, κάνοντας μάλιστα ρεκόρ πόντων, σπάζοντας το φράγμα των 100 και ρίχνοντας στο... καναβάτσο την Μπαρτσελόνα.


Παράλληλα, ο Μουρίνιο έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου που έχει πάρει τον τίτλο στην Ισπανία, την Ιταλία, την Αγγλία και την Πορτογαλία!
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση