betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Play-offs Ελλάδας: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Προϊστορία:
Α’ ΓΥΡΟΣ (Play-offs): ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0
Πρωτάθλημα
Α’ ΓΥΡΟΣ (25/09/11): ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-0
Β’ ΓΥΡΟΣ (29/01/12): ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-2
Κύπελλο (18/01/12): ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0


ΑΕΚ: Δεν ήταν καλή στο Περιστέρι, με τους γηπεδούχος να ξεκινούν με δοκάρι στο 11’. Στο 42’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκούντιονσεν, ενώ στο 47’ είχε και αυτή δοκάρι, μετα το σουτ του Λεονάρντο. Ένα λάθος στην άμυνα επέτρεψε τον Ατρόμητο να σκοράρει στο 75’, ενώ μπορούσε να δεχθεί και δεύτερο αν καταλογιζόταν πέναλτι στην ανατροπή του Μήτρογλου από τον Μπουγαΐδη. Στη συνέντευξη τύπου, ο Κωστένογλου έριξε για ακόμη μία φορά το φταίξιμο για την ήττα στην έλλειψη επιλογών στο ρόστερ, θεωρώντας την ισοπαλία το πιο δίκαιο
αποτέλεσμα. Έμεινε στους 6 βαθμούς, 2 πίσω από την 1η θέση. Θέλει οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα, ενώ θα περιμένει τον τελευταίο αγώνα με τον ΠΑΟ, που μπορεί να κρίνει και την πρωτιά. Πολλοί απεσταλμένοι ξένων ομάδων θα βρίσκονται απόψε στο ΟΑΚΑ, μεταξύ αυτών εκπρόσωποι των Λιλ, Γκενκ και Δυναμό Κιέβου, με σκοπό να παρακολουθήσουν παίχτες της ομάδας. Καλή παράδοση για την ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ εντός έδρας, μετρώντας 16 νίκες και 3 ισοπαλίες στις τελευταίες 22 φορές που τον υποδέχθηκε. Στα 17 φετινά παιχνίδια που έχει δώσει στο ΟΑΚΑ, μετράει μόλις μία ήττα και αυτή από τον ΠΑΟΚ στο β’ γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αμφίβολοι οι μέσοι Κλωναρίδης (18 συμμ./4 γκ.) και Βάργκας (21 συμμ./1 γκ.), που αισθάνθηκαν ενοχλήσεις σε πλευρά και γλουτιαίο αντίστοιχα. Εκτός ο αμυντικός Κοντοές (26 συμμ.) και ο επιθετικός Σιαλμάς (22 συμμ./2 γκ.).


Εντός (πρωτάθλημα): 8-3-4, (play-offs): 2-0-0
Γκολ (πρωτάθλημα): 22-13, (play-offs): 5-2
Τελευταία 5: 2-1-2



ΠΑΟΚ: Την πρώτη του ήττα στα play-offs γνώρισε ο δικέφαλος του Βορρά, χάνοντας 0-2 εκτός έδρας από τον ΠΑΟ. Ήταν καλύτερος σε γενικές γραμμές στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο μέρος δέχτηκε δύο γκολ (62’, 86’), ενώ έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για το πέναλτι που δε δόθηκε στην ανατροπή του Φωτάκη από τον Καντέ στο 72’, τη στιγμή που το σκορ ήταν στο 1-0. Έπεσε στη 2η θέση, ένα βαθμό πίσω από τον ΠΑΟ και ένα πάνω από την ΑΕΚ. Με νίκη σήμερα «πετάει» εκτός διεκδίκησης την ΑΕΚ και θα περιμένει «στραβοπάτημα» του ΠΑΟ για να ξαναπιάσει ξανά κορυφή. Στα θετικά συγκαταλέγεται ότι υποδέχεται τον Ατρόμητο την τελευταία αγωνιστική, που μπορεί να είναι τελείως αδιάφορος μέχρι τότε. Ο ΠΑΟΚ μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες κόντρα στην ΑΕΚ, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης, ενώ φέτος έχει επικρατήσει και στις τέσσερις αναμετρήσεις τους, με την ΑΕΚ να μην έχει σκοράρει ούτε ένα γκολ (8-0). Εκτός ο τερματοφύλακας Γλύκος (7 συμμ.), οι αμυντικοί Έτο (20 συμμ.) και Κατσικάς (3 συμμ.), οι μέσοι Πάμπλο Γκαρσία (26 συμμ./1 γκ.) και Τσουκαλάς (5 συμμ.) και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης (33 συμμ./7 γκ.).


Εκτός (πρωτάθλημα): 6-5-4, (play-offs): 0-1-1
Γκολ (πρωτάθλημα): 23-14, (play-offs): 1-1
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Η ΑΕΚ με τον τρόπο που αγωνίζεται είναι ομάδα που ενδείκνυται για γκολ, τόσο για να σκοράρει όσο και να δέχεται Ο ΠΑΟΚ της έχει πάρει τον αέρα στα τελευταία παιχνίδια τους και αν καταφέρει να σκοράρει στο ΟΑΚΑ, τότε θα έρθει εύκολα το over στην αναμέτρηση (2.40 Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση