» » » » » » » Play-offs Ελλάδας: Ατρόμητος - Παναθηναϊκος

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Play-offs Ελλάδας: Ατρόμητος - Παναθηναϊκος
Προϊστορία:
Α’ ΓΥΡΟΣ (Play-offs): ΠΑΟ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1
Πρωτάθλημα
Α’ ΓΥΡΟΣ (17/09/11): ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟ 1-1
Β’ ΓΥΡΟΣ (22/01/12): ΠΑΟ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Την πρώτη νίκη του στα play-offs πέτυχε ο Ατρόμητος, επικρατώντας της ΑΕΚ εντός έδρας με 1-0. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και είχαν δοκάρι στο 11’ με τον Δημούτσο, κάτι όμως που έκανε και η ΑΕΚ στο 47’. Το γκολ για τον Ατρόμητο σημείωσε ο Σκόνδρας στο 75’, έπειτα από προσπάθεια του Μήτρογλου, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι του Μπουγαΐδη στον Μήτρογλου που δεν δόθηκε.
Έφτασε τους 5 βαθμούς και μπήκε ξανά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της πρωτιάς, αλλά όλα θα τελειώσουν αν δεν κερδίσει σήμερα. Με νίκη πάντως πιάνει τον ΠΑΟ στους 8 και όλα θα είναι ανοιχτά για την πρώτη θέση. Η αλήθεια είναι ότι ο Ατρόμητος είναι η ομάδα με το λιγότερο άγχος στα play-offs, αφού με τη συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου εξασφάλισε και τη συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα την επόμενη σεζόν. Στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις με τον ΠΑΟ έχει επικρατήσει μόλις μία φορά (2006/07, 2-1 εκτός). Στην τελευταία αγωνιστική φιλοξενείται στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Επέστρεψε ο μέσος Καραγκούνης (21 συμμ./1 γκ.). Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Τόμας (26 συμμ./1 γκ.) και Σκόνδρας (27 συμμ./1 γκ.) και ο μέσος Πίτου Γκαρσία (25 συμμ.), που συμπλήρωσαν 7 κάρτες. Εκτός ο μέσος Μπρίτο (27 συμμ./4 γκ.). Αμφίβολος ο μέσος Τάτος (26 συμμ./2 γκ.), για τον οποίο ο Δώνης θα αποφασίσει την Τρίτη.


Εντός (πρωτάθλημα): 9-4-2, (play-offs): 1-1-0
Γκολ (πρωτάθλημα): 17-8, (play-offs): 2-1
Τελευταία 5: 1-2-2



ΠΑΟ: Πρώτη νίκη και για τον ΠΑΟ, που επικράτησε του ΠΑΟΚ εντός έδρας με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, έχοντας καλύτερες φάσεις. Στο δεύτερο ο ΠΑΟ ήταν πιο αποτελεσματικός και άνοιξε το σκορ στο 62’ με τον Τοτσέ, ενώ το 2-0 πέτυχε ο Κλέιτον στο 86’. Το ματς θα μπορούσε να πάρει άλλη τροπή όταν ο Γιάχος δεν έδωσε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, μετά από την ανατροπή του Φωτάκη εντός περιοχής από τον Καντέ στο 72’. Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟ ανέβηκε στην πρώτη θέση με 8 βαθμούς, και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του, αφού με 2/2 στα ματς που υπολείπονται, θα εξασφαλίσει την πρωτιά και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχει ηττηθεί στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο ανεξαρτήτου έδρας, μετρώντας 6 νίκες και 4 ισοπαλίες. Στον τελευταίο αγώνα υποδέχεται την ΑΕΚ. Εκτός οι τερματοφύλακες Καπίνο (12 συμμ.) και Ταμπάκης (1 συμμ.), οι αμυντικοί Σπυρόπουλος (26 συμμ.), Μπίασμιρ (9 συμμ.), Ιωαννίδης (4 συμμ.) και Σεϊταρίδης (3 συμμ.), οι μέσοι Μαρίνος (23 συμμ.) και Φουρλάνος (3 συμμ.), οι μεσοεπιθετικοί Κουίνσι (29 συμμ./4 γκ.) και Λέτο (17 συμμ./15 γκ.), και ο επιθετικός Ρούντολφ (8 συμμ./1 γκ.).


Εκτός (πρωτάθλημα): 9-3-3, (play-offs): 2-0-0
Γκολ (πρωτάθλημα): 21-13, (play-offs): 2-0
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Σε άλλη περίπτωση θα στηρίζαμε σίγουρα το over στην αναμέτρηση, αλλά με τόσες απουσίες σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα, δεν περιμένουμε και κανένα «ξέφρενο» ρυθμό στο Περιστέρι. Under στο 1.57 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση