» » » » » » » Preview Ligue 1 Εβιαν - Λυον: Ανοιχτό παιχνίδι στο Παρκ ντε Σπορ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 1 Εβιαν - Λυον: Ανοιχτό παιχνίδι στο Παρκ ντε Σπορ
Προϊστορία: 0-0-2
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΥΟΝ-ΕΒΙΑΝ  2-1


ΕΒΙΑΝ: Ακόμη μία νίκη πέτυχε η Εβιάν, η οποία υποδέχτηκε την Αζαξιό που ήθελε απεγνωσμένα βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14’, αλλά η Εβιάν ισοφάρισε στο 15’ με τον Μπαρμπόσα, ενώ διπλασίασε τα τέρματα της στο 54’ με τον Βας. Οι νεοφώτιστοι τα πηγαίνουν εξαιρετικά στα τελευταία παιχνίδια τους, όπου μετράνε 4 νίκες σε έξι αναμετρήσεις, και παρότι δεν έχουν αγωνιστικό κίνητρο έχουν ανεβεί στην 9η θέση, και λογικά θα τερματίσουν εκεί, με την Τουλούζ να βρίσκεται στο +6, ενώ τη Μαρσέιγ στο -4. 6 από τα 7 τελευταία έληξαν over.
Τιμωρημένοι για δεύτερη αγωνιστική ο αμυντικός Μονγκονγκού (14 συμμ./3 γκολ) και ο επιθετικός Κελιφά (29 συμμ./4 γκ./5 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Τζόναθαν Μενσά (1 συμμ.) και Σίλινσεκ, ο μέσος Πόουλσεν (23 συμμ.) και ο επιθετικός Γκοβού (18 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο επιθετικός Μπεριγκό (17 συμμ./6 γκ.).


Εντός: 9-2-6
Γκολ: 28-25
Τελευταία 5: 3-1-1



ΛΥΟΝ: Η Λυόν αποχαιρέτησε και μαθηματικά όποιες ελπίδες είχε για την κατάληψη της 3ης θέσης, παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία στη Μπρεστ με 1-1. Ο Γκουρκιούφ σκόραρε το πρώτο του γκολ μετά από 7 μήνες, ανοίγοντας το σκορ για τη Λυόν στο 37’, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σοφαρίσουν στο 75’. Παρέμεινε αήττητη για 4ο αγώνα και στην 4η θέση με 60 βαθμούς, 11 πίσω από την 3η Λιλ. Ακόμα και αν τερματίσει 4η,, θέση που οδηγεί Γιουρόπα, έχοντας κατακτήσει το κύπελλο Γαλλίας, βοηθάει τις υπόλοιπες ομάδες (Ρεν, Τουλούζ, Μπορντό, Σεντ Ετιέν) και βγάζει Ευρώπη και την 5η ομάδα της Λιγκ 1.  Μετράει 4 στα 5 over και γκολ-γκολ στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Εκτός οι αμυντικοί Λοβρέν (19 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Τζον Μενσά (1 συμμ.), οι μέσοι και ο επιθετικός Ταφέ.


Εκτός: 5-3-9
Γκολ: 16-22
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Απρόβλεπτες και χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο οι δύο ομάδες. Δεν έχουν λόγω να κλειστούν και θα παίξουν ανοιχτά, χαρίζοντάς μας άνετα το γκολ-γκολ στο 1.62 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση