» » » » » Super League Play-Off: ΑΕΚ - Ατρόμητος

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Super League Play-Off: ΑΕΚ - Ατρόμητος
Η ΑΕΚ μετά τη σπουδαία νίκη της επί του Παναθηναϊκού μπήκε και πάλι στο κόλπο της πρωτιάς των πλέι-οφ και αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει η νίκη απέναντι στον φιλόδοξο και αρκετά ανταγωνιστικό Ατρόμητο αποτελεί μονόδρομο. Οι αποδόσεις πάντως δίνουν φαβορί την Ένωση...



Η ΑΕΚ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο και νίκησε με 2-0. Η Ένωση εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα κενά στην άμυνα των «πράσινων» και κατάφερε να αντέξει στην πίεση που της ασκήθηκε παίρνοντας μια πολύτιμη νίκη.



Με αυτό το τρίποντο ο «Δικέφαλος» μπήκε και πάλι δυναμικά στη διεκδίκηση της 1ης θέσης των πλέι-οφ, η οποία θα της δώσει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αρκεί βέβαια να πάρει και την άδεια από την ΟΥΕΦΑ για να λάβει μέρος στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


Η ψυχολογία άλλαξε στην ομάδα και αυτό φαίνεται και στη διάθεση, αλλά και στις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών που εκφράζουν τη... σιγουριά τους για νίκη και στο σημερινό παιχνίδι. Μοναδικές απουσίες για τον Νίκο Κωστένογλου είναι αυτές του αμυντικού Δέλλα και του μέσου Σιαλμά (2 γκολ).


Ο Ατρόμητος παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που βρέθηκε να χάνει από το μισάωρο, όμως το έφερε στα ίσια με γκολ του Μήτρογλου στην επανάληψη. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο «Χ» στα πλέι-οφ, το οποίο τον φέρνει στην τελευταία θέση, αλλά με τη διαφορά από την κορυφή να είναι στους τρεις πόντους οι ελπίδες για την πρωτιά δεν έχουν χαθεί.


Παίκτες και προπονητής δεν έχουν χάσει την αισιοδοξία τους και πιστεύουν ότι η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί και σήμερα θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουν τη νίκη που πιθανώς να αλλάξει τα δεδομένα.


Εκτός αποστολής έχει μείνει λόγω τιμωρίας ο μέσος Ιγκλέσιας, ενώ τραυματίες είναι οι μέσοι Καραγκούνης (1 γκολ) και Τάτος (2 γκολ). Στα θετικά η επιστροφή του αριστερού μπακ Γιαννούλη (1 γκολ).


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΕΚ και Ατρόμητος γνωρίζουν ότι για να έχουν ελπίδες στη συνέχεια να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, δηλαδή την πρωτιά στα πλέι-οφ, πρέπει απόψε να πάρουν το τρίποντο. Η ισοπαλία θα είναι πιθανότατα «καταστροφική» και για τους δύο, οπότε περιμένουμε να δούμε και τους δύο αντιπάλους να παίρνουν περισσότερα ρίσκα, ειδικά όσο περνάει η ώρα. Η Ένωση μετά τη σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού δικαίως θεωρείται τώρα το φαβορί, αφού ανέβηκε πολύ και ψυχολογικά, αλλά δεν είναι ομάδα που εμπνέει αξιοπιστία φέτος, ενώ οι Περιστεριώτες έχουν δείξει ένα εξαιρετικό πρόσωπο. Λόγω των πολύ υψηλών αποδόσεων που βρίσκουμε στο Over και ξεπερνούν ακόμα και το 2.75, θα ρισκάρουμε στην επιλογή άνω των δύο τερμάτων, περιμένοντας ένα γρήγορο γκολ, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε και ένα αξιόλογο trading.
πηγη  stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση