» » » » » » Preview Premier League: Λίγα γκολ στο Άνφιλντ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Λίγα  γκολ στο Άνφιλντ
21:45 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΦΟΥΛΑΜ

Προϊστορία: 20-11-8
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΦΟΥΛΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1-0


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Με πρωταγωνιστή των Σουάρεζ που σημείωσε χατ-τρικ, η Λίβερπουλ πέρασε εύκολα από την έδρα της Νόργουιτς με 3-0 (24’, 28’, 82’). Μετράει τρεις νίκες στα τελευταία 12 στο πρωτάθλημα, ενδεικτικό του ότι δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πλέον για το θεσμό, αν και είχε ξεκινήσει με φιλοδοξίες για κατάκτηση μίας θέσης που οδηγεί που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Να σημειώσουμε επίσης  ότι έχει μόλις μία νίκη στα 7 τελευταία εντός στο πρωτάθλημα.
Το μυαλό του Νταλγκλίς αλλά και των παιχτών θα είναι σίγουρα στον επερχόμενο τελικό του κυπέλλου Αγγλίας το Σάββατο κόντρα στην Τσέλσι, ελπίζοντας να διπλασιάσουν τους εγχώριους τίτλους τους φέτος (κατέκτησε ήδη το Λιγκ Καπ). Πολύ πιθανό να ξεκουραστούν κάποιοι βασικοί παίχτες και να δοθεί χρόνος σε άλλους με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Μετά τις δύο πρωτοπόρους έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (37), αλλά έχει την πρωτιά στις περισσότερες ισοπαλίες εντός έδρας. Εκτός οι μέσοι Λούκας (12 συμμ.) και Τσάρλι Άνταμ (28 συμμ./2 γκ./6 ασίστ).


Εντός: 5-9-3
Γκολ: 20-14
Τελευταία 5: 2-1-2


ΦΟΥΛΑΜ: Αντιμετώπισε με νωχελικότητα το εκτός έδρας παιχνίδι με ην Έβερτον και τελικά το πλήρωσε, χάνοντας δίκαια με 4-0 (7’, 16’, 40’, 60’), με το σκορ να είναι ήδη 3-0 στο ημίχρονο. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από ένα μίνι αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών. Το ότι αγωνίζεται χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο την έχει κάνει στα τελευταία ματς τόσο επικίνδυνη όσο και ευάλωτη. Ανάλογα τα κέφια ας πούμε! Πάντως με μία νίκη σήμερα μπορούν να πιάσουν τη σημερινή αντίπαλο στην 8η θέση και τους 49 βαθμούς. Δεν έχει σκοράρει κανένα γκολ στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στο Άνφιλντ (7-0). Εκτός ο αμυντικός Γκριγκέρα (5 συμμ.), ο μέσος Σίντγουελ (14 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μπράιαν Ρουίζ (27 συμμ./2 γκ./3 ασίστ).


Εκτός: 3-5-9
Γκολ: 11-23
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον προβλέπεται στο Λίβερπουλ. Δύσκολα να ξεφύγει με το under να αποτελεί την επιλογή μας στην αναμέτρηση (2.00 Expekt).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:45 ΣΤΟΟΥΚ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Προϊστορία: 25-24-34
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΤΟΟΥΚ 0-1


ΣΤΟΟΥΚ: Προηγήθηκε στο 10’ με τον Κράουτς, ισοφαρίστηκε πέντε λεπτά αργότερα αλλά αν και έριξε το ρυθμό της απέφυγε την εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ, η οποία πίεσε πολύ, ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο. Παρά το σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία ομάδα από τις «Big Four», το μυαλό της ομάδας είναι ήδη στις καλοκαιρινές διακοπές, αφού έχει κερδίσει μόλις ένα παιχνίδι στα τελευταία οχτώ. Όπως έχουμε ξαναπεί, τις έπεσε βαρύ το φετινό πρόγραμμα και αφού έχει σωθεί δεν δείχνει να σκοπεύει να κάνει κάτι καλύτερο. Πάντως δεν έχει χάσει στα πέντε τελευταία εντός, έχοντας αποσπάσει μάλιστα ισοπαλία, εκτός από την Άρσεναλ, και από τη Σίτι. Παραμένει η ομάδα με τη χειρότερη επίθεση στην Πρέμιερ (33). Επέστρεψε ο αμυντικός Γουίλκινσον. Εκτός ο αμυντικός Γουίλκινσον (24 συμμ.), ο μέσος Ντιαό (6 συμμ.) και ο επιθετικός Σιντιμπέ.


Εντός: 7-6-4
Γκολ: 22-17
Τελευταία 5: 1-2-2


ΕΒΕΡΤΟΝ: Δεύτερη συνεχόμενη σπουδαία εμφάνιση για την ομάδα το Μόγιες, που μετά το 4-4 στο Ολντ Τράφορντ επικράτησε άνετα της Φούλαμ με 4-0 στο Γκούντισον Παρκ. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν ήδη 3-0 (Γιέλαβιτς 7’, 40’, Φελαϊνί 16’), ενώ έριξε στροφές στο β’ μέρος σκοράροντας το τέταρτο γκολ στο 60’ με τον Κέιχιλ. Μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο, που ήταν και ο μοναδικός εφικτός στόχος για φέτος, η Έβερτον αγωνίζεται για να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία, κάτι που δείχνει άλλωστε έμπρακτα, παραμένοντας αήττητη στο πρωτάθλημα για έκτο ματς, ενώ έχει μόλις δύο ήττες στα τελευταία 15. Μεγάλο κίνητρο επίσης να τερματίσει πάνω από τη μισητή συμπολίτισσα Λίβερπουλ (βρίσκεται στο +2). Εκτός ο αμυντικός Μπέινς (32 συμμ./4 γκ./2 ασίστ) και ο μέσος Ρόντγουελ (14 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 5-6-6
Γκολ: 21-24
Τελευταία 5: 3-2-0


Πρόταση: Αδιάφορη η Στόουκ σε αντίθεση με την Έβερτον που κυνηγάει όλα τα παιχνίδια της και δίνει γρήγορο ρυθμό. Δεν αποκλείεται να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (2.00 William Hill), αλλά και να έχουμε συνολικά πάνω από 2.5 τέρματα (2.20 Bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση