» » » » » » Primera Division: Πολλά γκολ σε Βαρκελώνη και Βασκονία

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Primera Division: Πολλά γκολ σε Βαρκελώνη και Βασκονία
Το διπλό που θα της εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία θα ψάξει η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην άκρως επιθετική αλλά κουρασμένη Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ανοιχτό παιχνίδι αναμένεται και στο «Καμπ Νόου» ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάλαγα.


19:00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ


Βαθμό Ευρώπης πήρε η Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Μπέτις (2-2), σε έναν αγώνα με συγκλονιστικό φινάλε. Οι «ροχιμπλάνκος» προηγήθηκαν στο 64΄με τον Κόκε, δέχτηκαν δύο γκολ στα τρία τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας και εκεί που όλα έδειχναν ότι είχαν χαθεί, ο Ρανταμέλ Φαλκάο στην τελευταία φάση του αγώνα έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.



Αν και η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να πάρει το εισιτήριο για το Europa League της ερχόμενης σεζόν κατακτώντας το Κύπελλο της φετινής διοργάνωσης (είναι στον τελικό με την Μπιλμπάο), θέλει να σιγουρέψει την ευρωπαϊκή της παρουσία, κατακτώντας μια θέση στην εξάδα.


Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση και εκμεταλλευόμενη την έδρα της, όπου έχει δύο ήττες από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο 2012, θέλει να πάρει το τρίποντο κόντρα στην αδύναμη εκτός Ρεάλ Σοσιεδάδ. Σίλβιο και Αντόνιο Λόπεθ θα είναι εκτός και πάλι για την Ατλέτικο Μαδρίτης.


Οι Βάσκοι μπορεί να μετράνε έξι σερί αγώνες αήττητοι, με πιο πρόσφατο την εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της «ουραγού» Σανταντέρ, όμως μακριά από το «Ανοέτα» δεν τα πάνε και τόσο καλά. Μπορεί στις δύο πιο πρόσφατες εξορμήσεις τους να έχουν αποσπάσει ισοπαλία, αλλά δεν έχουν νίκη στους επτά τελευταίους. Πάρδο και Ίνιγο Μαρτίνεθ είναι σταθερά εκτός για τους φιλοξενούμενους.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην έκτη θέση της βαθμολογίας και σε τροχιά Ευρώπης. Κόντρα στη Σοσιεδάδ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη καθώς είναι ποιοτικότερη ομάδα και έχει με το μέρος της τον παράγοντα έδρα που θα κρίνει πολλά σε αυτή την αναμέτρηση. Ποντάρουμε στον άσο των «ροχιμπλάνκος».



21:00 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΑΛΑΓΑ



Η Ράγιο Βαγιεκάνο ήταν τελικά το... θύμα πάνω στο οποίο ξέσπασε η Μπαρτσελόνα. Το εκτός έδρας 7-0 των «μπλαουγκράνα» την Κυριακή ήρθε σαν απάντηση, αλλά άργησε μια εβδομάδα. Η ομάδα της Βαρκελώνης απλά περιμένει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται στο -7 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την κορυφή, με τρεις αγωνιστικές ν' απομένουν. Για να πάρει το πρωτάθλημα θέλει κάτι παραπάνω από... θαύμα.


Το μόνο που της απομένει είναι ο τελικός του Κυπέλλου και να ολοκληρώσει τη σεζόν μόνο με νίκες, ώστε ν' αποχαιρετήσει με αυτόν τον τρόπο ο Γκουαρντιόλα. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα λογικά δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή των Πικέ και Τσάβι, δίνοντάς τους χρόνο για καλύτερη αποθεραπεία.


Η εντός έδρας νίκη της Μάλαγα με τη Βαλένθια (1-0) έφερε την ομάδα της Ανδαλουσίας στους 55 βαθμούς, ισόβαθμη με τις «νυχτερίδες» που υπερέχουν όμως στα μεταξύ τους παιχνίδια. Ο στόχος της τριάδας είναι πλέον εφικτός, όμως για να το καταφέρει αυτό πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο μεγαθήριο Μπαρτσελόνα, την οποία δεν έχει νικήσει από το 2003. Θα λείψουν και πάλι οι Τουλαλάν και Μπαπτίστα.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όσο αδιάφορη και να είναι πλέον η Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να το δείξει, ειδικά μέσα στο «Καμπ Νόου», όπου μετρά δύο σερί αγώνες χωρίς νίκης. Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να επιστρέψουν στις εντός έδρας επιτυχίες. Η Μάλαγα από την άλλη θέλει θετικό αποτέλεσμα σε μια τόσο δύσκολη έδρα για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της τρίτης θέσης. Θα ποντάρουμε στο Over καθώς περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι.


21:00 ΣΕΒΙΛΛΗ - ΜΠΕΤΙΣ


Για τρίτο σερί παιχνίδι η Σεβίλλη έμεινε μακριά από τη νίκη, γνωρίζοντας την εντός προγράμματος ήττα με 3-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Πλέον βρίσκεται στο -3 από την έκτη θέση που είναι και ο στόχος και αν θέλει να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη οφείλει να πάρει τη νίκη στο κλασσικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας, κόντρα στην Μπέτις.


Οι «μπέτικος» από την άλλη έχασαν τεράστια ευκαιρία για τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής, καθώς σε ένα παιχνίδι με εντυπωσιακό φινάλε παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλία (2-2) στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Φαλκάο να τους στερεί το τρίποντο της νίκης στο 90'+5.


Σε σύνολο οχτώ αγώνων πρωταθλήματος, η Μπέτις έχει μόλις μια ήττα και κόντρα στην «αιώνια» αντίπαλο Σεβίλλη, θέλει θετικό αποτέλεσμα ώστε να τελειώνει με την υπόθεση παραμονή. Επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Ντοράδο και Χόρχε Μολίνα, όμως εκτός παραμένουν οι Μάριο και Ουστάριτς.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κλασικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας ανάμεσα σε δύο φύσει επιθετικές ομάδες που θέλουν τη νίκη για να επιτύχουν τους στόχους τους, αλλά και για λόγους γοήτρου. Η λογική λέει ότι και πάλι θα βγουν στην επίθεση και ότι θα μας προσφέρουν ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ. Θα ρισκάρουμε στο Over 2.5 γκολ.


21:00 ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ


Τη δεύτερη σερί νίκη της και τρίτη στους τέσσερις τελευταίους της αγώνες πήρε η Μαγιόρκα στην έδρα της Χετάφε (3-1), την προηγούμενη αγωνιστική και έμεινε ζωντανή στο κόλπο της Ευρώπης. Με μόλις τρεις βαθμούς να την χωρίζουν από την έκτη θέση, όλα είναι πιθανά στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, αν και η Μαγιόρκα έχει δύσκολο πρόγραμμα.


Από τα επτά πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της, έχει ηττηθεί μόλις στο ένα και αυτό από την Μπαρτσελόνα, γεγονός που αποδεικνύει ότι μέσα στο γήπεδό της δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Η παράδοση με τη Ράγιο την ευνοεί, καθώς στα 10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, η Μαγιόρκα έχει οχτώ νίκες και μια μόλις ήττα. Νούνες, Άλβαρο, Μπιγάς και Κέβιν είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται από τον Καπαρός.


Τη συντριβή γνώρισε την Κυριακή η Ράγιο Βαγιεκάνο, στον εντός έδρας αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Το βαρύ 7-0 από τους «μπλαουγκράνα» ήρθε να επιβεβαιώσει ότι η ομάδα της Μαδρίτης δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που φαίνεται εξάλλου και από τις επτά ήττες στους οχτώ τελευταίους της αγώνες.


Πλέον η Ράγιο έχει αρχίσει να προβληματίζεται καθώς ψάχνει μια νίκη στα τρία παιχνίδια που της απομένουν ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Λαμπάκα, Κασάδο, Χάβι Φουέγο και Σουέλιτον δεν υπολογίζονται γι' αυτό το παιχνίδι.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μαγιόρκα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και με «όπλο» την έδρας, αλλά και την παράδοση θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη που θα την διατηρήσει σε τροχιά Ευρώπης. Η Ράγιο από την άλλη δεν πείθει με την αγωνιστική της παρουσία τον τελευταίο καιρό και όλα δείχνουν ότι θα έχει δύσκολο έργο στην έδρα της Μαγιόρκα. Ποντάρουμε στον άσο.


21:00 ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΛΕΒΑΝΤΕ


Μια σημαντική νίκη που την διατήρησε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής σημείωσε η Σαραγόσα την Κυριακή, επικρατώντας εντός έδρας με 2-0 της κουρασμένης Αθλέτικ Μπιλμπάο. Στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της έχει μόλις μια ήττα και αυτή από την Μπαρτσελόνα, αποδεικνύοντας ότι για να περάσει κανείς από το «Ρομαρέδα» θα πρέπει να... ματώσει.


Η αναμέτρηση με τη Λεβάντε είναι ένας από τους τρεις... τελικούς παραμονής που της απομένουν και άλλη επιλογή πέραν της νίκης δεν υπάρχει. Η ευνοϊκή παράδοση που έχει στην έδρα της κόντρα στις «νυχτερίδες» είναι κάτι που θα παίξει ρόλο. Εκτός θα είναι και πάλι ο Ομπράντοβιτς.

Η Λεβάντε επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, επικρατώντας δύσκολα εντός έδρας της Γρανάδα (3-1) το Σάββατο που μας πέρασε. Με αυτή τη νίκη παρέμεινε στην πέμπτη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την τετράδα που οδηγεί στο Champions League. Σίγουρα εκτός ο Ντελ Όρνο, επιστρέφει ο Κονέ.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σαραγόσα και Λεβάντε θέλουν πάση θυσία νίκη και αυτό μας οδηγεί αναπόφευκτα στο ανοιχτό παιχνίδι και στα πολλά γκολ. Η Σαραγόσα είναι αήττητη στην έδρα της από τη Λεβάντε, μετρώντας πέντε ήττες και μια ισοπαλία σε έξι αγώνες. Το ρίσκο σε σημείο δεν ενδείκνυται και γι' αυτό θα πάμε στη λογική του Over 2.5 γκολ.


23:00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ


Την τέταρτη ήττα σε πέντε αγώνες γνώρισε η Βαλένθια στην έδρα της Μάλαγα (1-0) και πλέον έχει συγκάτοικους τους «μποκερόνες» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, την οποία κρατάει με νύχια και με δόντια. Ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του Europa League από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ίσως λειτουργήσει ευεργετικά για τις «νυχτερίδες» που πλέον μπορούν να επικεντρωθούν στον αγώνα που δίνουν για την τριάδα. Μπανέγα και Αλμπέλδα δεν υπολογίζονται από τον Έμερι, ο οποίος μετά το τέλος της σεζόν θ' αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.


Δεύτερη σερί ισοπαλία με το ίδιο σκορ (1-1) για την Οσασούνα, αυτή τη φορά εκτός έδρας με τη Βιγιαρέαλ. Η μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία της παιχνίδια την έριξαν από την έκτη θέση και πλέον απέχει έναν βαθμό από την έξοδο στην Ευρώπη.


Έχει βατό πρόγραμμα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και αν καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα τώρα θα θέσει ισχυρή υποψηφιότητα για ένα καλό πλασάρισμα. Εκτός θα είναι οι Σέρχιο, Ετσάιδε, Κίκε Σόλα και Μασούντ.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βαλένθια θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας Οσασούνα, η οποία έχει μόλις ένα τρίποντο στις 10 πιο πρόσφατες εξόδους της. Αν και αμφότερες οι ομάδες «καίγονται» για βαθμούς θα προτιμήσουμε τον άσο, μιας που ο παράγοντας έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή την αναμέτρηση.


23:00 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ



Η εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Σαραγόσα έριξε την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Η κούραση έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της στο παιχνίδι των Βάσκων, κάτι που είναι δικαιολογημένο αν αναλογιστεί κανείς τους συνεχής αγώνες που δίνει σε Ισπανία και Ευρώπη.


Εντός έδρας η Μπιλμπάο είναι πολύ δυνατή και αυτό φαίνεται από τη μόλις μια ήττα που έχει στα 19 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, όμως τώρα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι αήττητη στους 15 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της για το πρωτάθλημα, με 14 νίκες και μια ισοπαλία.


Η «Βασίλισσα» ψάχνει τρεις βαθμούς μέσα στα επόμενα δύο παιχνίδια της ώστε να καθίσει και τυπικά στον... θρόνο της, κατακτώντας και μαθηματικά το πρωτάθλημα Ισπανίας. Προερχόμενη από την εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Σεβίλλης, θέλει να πάρει ακόμα ένα τρίποντο και να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.


Η Ρεάλ ταξιδεύει στο «Σαν Μαμές» με μοναδικό στόχο τη νίκη καθώς πλέον είναι απερίσπαστη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, μετά τον αποκλεισμό στο Champions League. Στα θετικά για τους φιλοξενούμενους η απώλεια προβλημάτων, ενώ για τους γηπεδούχους επιστρέφει ο αμυντικός Αουρτενέτσε, που εξέτισε την τιμωρία του.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως το «Σαν Μαμές» δεν είναι εύκολη έδρα. Οι «μερέγκες» θέλουν να εκμεταλλευτούν την κούραση των γηπεδούχων, οι οποίοι θα παίξουν για τη νίκη χωρίς φόβο. Δεν θα πάμε στη λογική του διπλού, με το οποίο η Ρεάλ θα εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο, αλλά στα πολλά γκολ, ρισκάροντας στο Over 2.5 γκολ.

πηγη stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση