» » » » » » Preview Ντορτμουντ - Μπάγερν Μοναχου: Για το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της η Ντόρτμουντ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ντορτμουντ - Μπάγερν Μοναχου: Για το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της  η Ντόρτμουντ
Προϊστορία: 22-26-39
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 0-1
Β’ ΓΥΡΟΣ: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 1-0


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε την άκρως επιτυχημένη χρονιά η Ντόρτμουντ, επικρατώντας στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τη Φράιμπουργκ με 4-0. Σκόρερ οι Μπλαζικόφσκι (5’, 39’) και Λεβαντόφσκι (20’, 27’). Παρέμεινε αήττητη για 25ο αγώνα, (28 εντός Γερμανίας) και πανηγύρισε το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της στη Μπουντεσλίγκα, με 8 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Μπάγερν. Μαζί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Ντόρτμουντ έκανε νέο ρεκόρ, τερματίζοντας με 81 βαθμούς, τους περισσότερους που συγκέντρωσε ποτέ πρωταθλήτρια ομάδα στη Γερμανία.
Αν και έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα 8 φορές και το κύπελλο δύο (’65, ‘89), δεν το έχει κάνει ποτέ την ίδια χρονιά και απόψε θα έχει την ευκαιρία να πετύχει το πρώτο double στην ιστορία της. Στα πέντε παιχνίδια που έδωσε φέτος για το κύπελλο δεν έχει δεχτεί κανένα γκολ. Μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες κόντρα στη Μπάγερν. Τελευταίος αγώνας για τον Παραγουανό Μπάριος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην κινεζική Guangzhou Evergrande. Πιθανότατα και του Καγκάβα, που συζητάει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκτός ο αμυντικός Οβομογιέλα (10 συμμ.).


Κύπελλο: 4-1-0
Γκολ: 10-0
Τελευταία 5: 5-0-0



ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Χωρίς να «λυπηθεί» την Κολωνία, η Μπάγερν επικράτησε με 4-1 εκτός έδρας, ρίχνοντας ουσιαστικά τους γηπεδούχους στην Τσβάιτε Λίγκα. Δύο φορές σκόραρε ο Μίλερ (34’, 85’), μία ο Ρόμπεν (54’) και ένα σημειώθηκε με αυτογκόλ. Έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, αν και η πίκρα για τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μακριά από το πρωτάθλημα θα είναι σίγουρα μεγάλη. Είναι η πολυνίκης του θεσμού με 15 κατακτήσεις (2009/10 η πιο πρόσφατη), ενώ την περίοδο 2007/08 είχε συναντήσει και πάλι τη Ντόρτμουντ στον τελικό, κατακτώντας το τρόπαιο στην παράταση με 2-1. Σε μία εβδομάδα δίνει τον άλλο σημαντικό (ίσως και περισσότερο) φετινό της τελικό κόντρα στην Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αν τα καταφέρει και στους δύο τελικούς, σίγουρα κανείς δε θα θυμάται την απώλεια του πρωταθλήματος. Το σίριαλ της υπογραφής του Άριεν Ρόμπεν έκλεισε θετικά, με τον Ολλανδό να υπογράφει μέχρι το 2015 με τους Βαυαρούς. Ο Πράνιτς θα συνεχίσει σε ομάδα της Κίνας, χωρίς να έχουν δημοσιευτεί περισσότερες λεπτομέρειες. Εκτός ο αμυντικός Φαν Μπόιτεν (13 συμμ./4 γκ./1 ασίστ).


Κύπελλο: 4-1-0
Γκολ: 13-1
Τελευταία 5: 4-0-1


Πρόταση: Η Ντόρτμουντ δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ στο κύπελλο στα πέντε παιχνίδια που έδωσε. Δύσκολα να το αποφύγει και σήμερα κόντρα στη Μπάγερν, που θέλει τη ρεβάνς για την απώλεια του πρωταθλήματος. Οι δύο καλύτερες επιθέσεις της Μπουντεσλίγκα (80 Ντόρτμουντ, 77 Μπάγερν) λογικά θα σκοράρουν και σήμερα. Γκολ-γκολ στο 1.65 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση