» » » » » » » Preview Primera Division : Σήμερα οι αδιάφορες

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division : Σήμερα  οι αδιάφορες
21:00 ΣΟΣΙΕΔΑΔ  – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Προϊστορία: 5-11-15
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 0-1


ΡΕΑΛ  ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Δέχτηκε νωρίς το γκολ (14΄) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Οσασούνα, το οποίο όμως ήταν αρκετό για να οδηγήσει τη Σοσιεδάδ στην πρώτη της ήττα μετά από εφτά αγωνιστικές. Παρέμεινε 14η, και χωρίς στόχους εδώ και καιρό, και θέλει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές της υποχρεώσεις μπροστά στο κοινό της. Μετράει μία ήττα στα εννιά τελευταία εντός. Η νίκη της Σοσιεδάδ στο Μεστάγια στον πρώτο γύρο, ήταν η πρώτη της επί της Βαλένθια από το 2001, έχοντας μέχρι τότε 7 ήττες και 6 ισοπαλίες με τις νυχτερίδες, ενώ ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στις τελευταίες 24 συναντήσεις. Στο σημερινό ματς θα  

«κρεμάσει» τα παπούτσια του ο αρχηγός της ομάδας, Μίκελ Αρανμπούρου (33 ετών - 28 συμμ./2 γκ./2 ασίστ φέτος), ο οποίος αγωνίζεται στη Σοσιεδάδ από το 1996. Εκτός ο αμυντικός Ινίγκο Μαρτίνεθ (26 συμμ./3 γκ.) και ο μέσος Μπεργκάρα (11 συμμ.).


Εντός: 8-6-4
Γκολ: 28-17
Τελευταία 5: 1-3-1


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στη Βιγιαρρεάλ εντός έδρας και έπρεπε να περιμένει μέχρι το 91’ για να τη λυτρώσει ο Ζόνας, ο οποίος σημείωσε το 10ο φετινό του γκολ. Τα ευχάριστα νέα όμως ήρθαν από τη Μαδρίτη, εκεί που η Μάλαγα γνώρισε την ήττα από την Ατλέτικο, και χάρισε την 3η θέση στη Βαλένθια, τελειώνοντας πρόωρα τη σεζόν για την ομάδα του Ουνάι Έμερι. Την επόμενη κιόλας μέρα ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από τη Σπάρτακ Μόσχας. Αντικαταστάτης του για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, ο οποίος αγωνίστηκε για 6 σεζόν στη Βαλένθια (1999-2005), ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν ο βοηθός του Ράφα Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ και την Ίντερ, χωρίς όμως να έχει αναλάβει ο ίδιος ομάδα μόνος του. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ραμί (33 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Εκτός οι μέσοι Κανάλες (11 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και Μπανέγκα (13 συμμ./1 ασίστ).


Εκτός: 6-6-6
Γκολ: 19-23
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Η χρονιά τελείωσε για τη Βαλένθια με την κατάκτηση της 3ης θέσης, και σε συνδυασμού με την πρόσληψη του άπειρου Πελεγκρίνο, δίνει εξαιρετική ευκαιρία στους Βάσκους να αποχαιρετήσουν το κοινό τους και τον αρχηγό της ομάδας που αποχωρεί με μία νίκη. Άσος στο 2.88 (William Hill).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23:00 ΜΠΕΤΙΣ  – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προϊστορία: 8-7-18
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΕΤΙΣ 4-2


ΜΠΕΤΙΣ: Ήταν αρκετά καλή την προηγούμενη εβδομάδα στο εκτός με τη Χιχόν, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1. Ο Μολίνα είχε ισοφαρίσει στο 45’+1 στο γκολ των γηπεδούχων, αλλά η ομάδα του δέχτηκε και δεύτερο τέρμα στο β’ μέρος. Η χρονιά τελείωσε για τη Μπέτις μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τη Σεβίλλη, αλλά έδειξε πολλά καλά στοιχεία και υπό συνθήκες θα μπορούσε να διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η βασική της προετοιμασία το καλοκαίρι θα γίνει στην Κίνα. 9 από τις τελευταίες 11 αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο Βιγιαμαρίν έχουν έρθει γκολ-γκολ. Εκτός οι αμυντικοί Νέλσον (14 συμμ./1 γκ.), Μάριο (12 συμμ.) και Ουστάριτζ (7 συμμ.) και οι μέσοι Μαστίγια (14 συμμ.) και Χουάνμα (14 συμμ.). Αμφίβολοι ο μέσος Ιρινέι (31 συμμ.) και ο επιθετικός Ρόκε Σάντα Κρουζ (32 συμμ./7 γκ.).


Εντός: 7-6-5
Γκολ: 26-23
Τελευταία 5: 2-1-2


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Διάχυτη η συγκίνηση στο Καμπ Νου, με τον Μέσι να αφιερώνει και τα τέσσερα γκολ που σημείωσε επί της Εσπανιόλ (12’, 64’ πεν., 74’, 79’ πεν.), στον προπονητή του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος βρέθηκε για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας μπροστά στο κοινό της. Ο Γκουαρντιόλα θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το τελευταίο του τρόπαιο (έχει ήδη 13) με την αγαπημένη του Μπάρτσα στις 25 Μαΐου, στον τελικό κυπέλλου με τη Μπιλμπάο. Εκτός από τον τελικό, ένας από τους τελευταίους στόχους των Καταλανών είναι η ανάδειξη του Μέσι ως πρώτου σκόρερ της Πριμέρα (έχει ήδη σημειώσει 50, πέντε παραπάνω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο). Η διοίκηση ετοιμάζει πρόταση 12 εκατ. για τον μεσοαμυντικό της Μπάγερν Αλάμπα, ενώ Μίλαν και Μάλαγα ενδιαφέρονται για τον Σεϊντού Κεϊτά. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει κερδίσει στο Βιγιαμαρίν στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της (2-2-0). Διαθέσιμος και πάλι ο Πικέ μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Τσέλσι. Εκτός ο αμυντικός Πουγιόλ (25 συμμ.), που θα εγχειριστεί στο γόνατο και θα χάσει και το Euro. Σταθερά απόντες οι αμυντικοί Αμπιντάλ (22 συμμ./2 ασίστ) και Φόντας (1 συμμ.) και ο επιθετικός Βίγια (15 συμμ./5 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο επιθετικός Σάντσες (25 συμμ./12 γκ./5 ασίστ).


Εκτός: 11-5-2
Γκολ: 39-16
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Τελείωσε η χρονιά και για τις δύο ομάδες. Με τη Μπέτις να παίζει ανοιχτά (σκόραρε στα 8 από τα τελευταία 9) και τη Μπάρτσα να παίζει… σαν τη Μπάρτσα, πολύ πιθανό το γκολ-γκολ στην αναμέτρηση (1.50 William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση