» » » » » Οι ελληνικές επιτυχίες στο SCOOP 2012 συνεχίζονται

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Οι ελληνικές επιτυχίες στο SCOOP 2012 συνεχίζονται
Οι ελληνικές επιτυχίες στα online poker τραπέζια του Spring Championship of Online Poker 2012 συνεχώς αυξάνουν, αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν μεγάλα ελληνικά ταλέντα στο χώρο του πόκερ.


O Έλληνας παίκτης  με το ψευδώνυμο “ActionFreak” κατάφερε να τερματίσει στην έβδομη θέση του SCOOP Event #18, ένα $1,050 rebuy PLO 6-max παιχνίδι, εξασφαλίζοντας το σημαντικό χρηματικό έπαθλο των $19.437. Το συγκεκριμένο τουρνουά πόκερ προσέλκυσε συνολικά 241 παίκτες, οι οποίοι, μάλιστα, είχαν δικαίωμα για μια δεύτερη ευκαιρία, ξανα πληρώνοντας το buy in σε περίπτωση αποκλεισμού. Με τα buy ins που συγκεντρώθηκαν το συνολικό χρηματικό έπαθλο έφτασε τα $682.000.
O “ActionFreak”, μετά από μεγάλο αγώνα κατάφερε να φτάσει μέχρι την έβδομη θέση. Στην παρτίδα του αποκλεισμού του ο Έλληνας έκανε 3-bet από θέση small Blind και έπειτα έκανε cal στο 4-bet του παίκτη με ψευδώνυμο “MrSweets28”. Μόλις άνοιξε το flop και οι δύο παίκτες δήλωσαν ρέστα. River και Turn ισοπέδωσαν, όμως, τον έλληνα παίκτη, ο οποίος έφτασε μέχρι την έβδομη θέση.


Πολύ καλή ήταν και η πορεία του έλληνα ομογενή Τζόναθαν Καραμαλίκης στο SCOOP Event #17, ένα $2,100 NL Hold’ em Shootout, στο οποίο έφτασε μέχρι το τελικό τραπέζι. Ο Έλληνας με ψευδώνυμο “MONSTER_DONG” ήταν ένας από τους εκατό παίκτες που δήλωσαν συμμετοχή στο συγκεκριμένο event. Ο Καραμαλίκης έφτασε μέχρι την ένατη θέση, αποκομίζοντας $6.400.


Cashes πραγματοποίησαν και δύο γνωστοί έλληνες παίκτες, ο Σταύρος Κάλφας και ο Ανέστης Πανταζίδης. Ο Πανταζίδης, με nickname “grekos1981” έλαβε συμμετοχή στο $320 NL Hold’ em το οποίο συγκέντρωσε συνολικά 567 συμμετοχές. Ο “grekos1981” κατάφερε να βρεθεί στο τελικό τραπέζι και να τερματίσει στην πέμπτη θέση για $9.355.


Ο Σταύρος Κάλφας (ή IDOLLS) έλαβε μέρος στο The Big $109 και ξεπερνώντας ένα τεράστιο κομμάτι του field των 11496 παικτών ολοκλήρωσε την πορεία του στην πέμπτη θέση, κερδίζοντας $7.330.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση