» » » » » » Προγνωστικά στο Στοίχημα: Play-offs Γερμανίας Φορτούνα Ντισελντολφ - Χερτα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά στο Στοίχημα: Play-offs Γερμανίας Φορτούνα Ντισελντολφ - Χερτα
Το ενδιαφέρον για το στοιχημα σήμερα είναι στραμμένο στα μπαράζ της  Γερμανίας, όπου θα κριθεί ποια ομάδα  θα συνεχίσει στη Μπουντεσλίγκα, με τη Φορτούνα να έχει πάρει σαφή προβάδισμα μετά τον πρώτο αγώνα. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πέρυσι στη ΤσβάιτεΛίγκα, με τη Χέρτα να κερδίζει και τους δύο αγώνες.




Προϊστορία: 9-10-7
Α’ ΑΓΩΝΑΣ: ΧΕΡΤΑ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ 1-2


Η Φορτούνα ήταν η μεγάλη νικήτρια του πρώτου αγώνα μπαράζ για τη Μπουντεσλίγκα. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 19’ με την κεφαλιά του Χούμπνικ από το κόρνερ του Μπεν-Χατίρα, στην επανάληψη ισοφάρισε με την εκπληκτική ατομική προσπάθεια του Μπρέκερ στο 64’, ενώ με τη βοήθεια του επιθετικού Ράμος, που σκόραρε στην εστία της ομάδας του με το κεφάλι στο 71’, στην προσπάθεια του να απομακρύνει μετά από εκτέλεση φάουλ, κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Βερολίνο.


ΦΟΡΤΟΥΝΑ  ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή, αλλά στο δεύτερο είχε την τύχη με το μέρος της και με μία ουσιαστικά ευκαιρία, έφυγε με τη σπουδαία νίκη από το ΟλύμπιαΣτάντιον. Η Φορτούνα, που αγωνίστηκε στη Μπουντεσλίγκα για τελευταία φορά την περίοδο 1996/97, βολεύεται και με ισοπαλία, έτσι αρχικό μέλημα του τεχνικού Μέιερ είναι να φυλάξει τα νώτα της ομάδας. Είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα, ενώ έχει εξαιρετικές επιδόσεις εντός έδρας, όπου μετράει μία μόλις ήττα στα 31 τελευταία εντός. Θετική η παράδοση για τους γηπεδούχους, αφού δεν έχουν χάσει από τη Χέρτα στις 19 από τις 26 συναντήσεις τους. Δεν είναι διαθέσιμος ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Άλμερ (12 συμμ.). Μεγάλη η απουσία του 34χρονου βασικού επιθετικού Ρέσλερ (31 συμμ./13 γκ.).


Εντός: 11-5-1
Γκολ: 35-17
Τελευταία 5: 2-2-1



ΧΕΡΤΑ: Είχε περισσότερες ευκαιρίες από τη Φορτούνα, αλλά αφού δεν τις εκμεταλλεύτηκε δέχτηκε δύο γκολ και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στο τοίχο. Έτσι όμως τα κατάφερε, χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση. Θα κατεβεί με επιθετικούς προσανατολισμούς, για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να φορτώσει με άγχος τους γηπεδούχους. Εκτός οι αμυντικοί Μιγιάτοβιτς (21 συμμ./1 γκ.) και Φράνζ (7 συμμ.), ο μέσος Λούστενμπεργκερ (12 συμμ.) και ο επιθετικός Λασόγκα (32 συμμ./8 γκ./3 ασίστ).


Εκτός: 3-7-7
Γκολ: 19-35
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Η Χέρτα διαθέτει εμπειρία και καλύτερο προπονητή. Ταξιδεύει στο Ντίσελντορφ με μοναδικό σκοπό τη νίκη και θα τα καταφέρει, χωρίς να σημαίνει ότι μπορεί να κερδίσει και την παραμονή. Διπλό στο 3.20 (Bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση