» » » » » » ΤΣΣΚΑ-Παναθηναϊκός: «Διπλό» για trading

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


ΤΣΣΚΑ-Παναθηναϊκός: «Διπλό» για trading
Η στιγμή της αλήθειας έφτασε και το Final-4 αρχίζει την Παρασκευή το απόγευμα με τον πολύ μεγάλο ημιτελικό ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Παναθηναϊκό. Φαβορί είναι οι Ρώσοι ωστόσο ο Παναθηναϊκός με όπλο την άμυνα και τον... Ομπράντοβιτς θα προσπαθήσει να πάει σε χαμηλό τέμπο τον αγώνα. 


 
Χωρίς καμία αμφιβολία πρόκειται για δύο από τις σπουδαιότερες ομάδες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ και τα τελευταία χρόνια έχουν κοντραριστεί μάλιστα δύο φορές σε τελικούς της Euroleague. Η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να κρατήσει τον Κιριλένκο στο ρόστερ της παρά την άρση του lockout και έτσι στην πορεία της διοργάνωσης έγινε το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Εξαιρετικό ρόστερ που αν ανεβάσει ταχύτητα δύσκολα αντιμετωπίζεται, μεγάλα και αθλητικά κορμιά, πάρα πολλές λύσεις ωστόσο το μεγάλο μειονέκτημα είναι ο προπονητής καθώς ο Καζλάουσκας είναι σαφώς ο... λιγότερο καλός από αυτούς που μετέχουν στο Final-4. Για αυτό άλλωστε και η ΤΣΣΚΑ έκανε αρκετές μέτριες εμφανίσεις (δεδομένου του ρόστερ της), ενώ στη σειρά με την Μπιλμπάο παραλίγο να χρειαστεί και πέμπτο ματς...


Από τη μεριά του, ο Παναθηναϊκός είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και μάλιστα δεινοπάθησε για να αποκλείσει μία μέτρια (σε σχέση με τις άλλες χρονιές) Μακάμπι. Ο Διαμαντίδης εμφανίστηκε σε πολλά ματς κουρασμένος και με λιγότερο καθαρό μυαλό από ό,τι συνήθως, οι Λόγκαν, Μάριτς, Σμιθ δεν έχουν προσφέρει σε μεγάλο βαθμό και γενικότερα ο Παναθηναϊκός κινείται σε μικρότερη ταχύτητα από τις προηγούμενες χρονιές. Οι «πράσινοι», ωστόσο, έχουν στις τάξεις τους τον κορυφαίο Ομπράντοβιτς ο οποίος έχει την ικανότητα να φτάνει μέχρι το τέλος και έτσι σε καμία περίπτωση κανείς δεν μπορεί να τον ξεγράψει.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χωρίς προβλήματα οι δύο ομάδες, με την ΤΣΣΚΑ να είναι το φαβορί λόγω ποιότητας αλλά και λόγω του ότι έχει κερδίσει δύο φορές στην πρώτη φάση τους «πράσινους», ωστόσο ποιος αλήθεια μπορεί να υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό και τον Ομπράντοβιτς; Οι «πράσινοι» είναι φτιαγμένοι για τέτοια ματς και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να υποτιμηθούν. Το διπλό τους έχει αξία και μπορεί να ανταλλαχθεί με κέρδος κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ είναι πιθανό πως ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να πάει σε χαμηλό ρυθμό και μπορεί να τα καταφέρει.
πηγη stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση