» » » » » » Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: Η άμυνα δείχνει το δρόμο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: Η άμυνα δείχνει το δρόμο
Ο δεύτερος ημιτελικός του Final-4 έχει φαβορί και αυτό είναι η Μπαρτσελόνα ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα της λιγότερης πίεσης και δεν αποκλείεται να δυσκολέψει σημαντικά τους Καταλανούς. Η άμυνα αναμένεται να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο, με το Under να έχει αρκετές πιθανότητες.



Στην αρχή της σεζόν φαινόταν αδύνατο ο Ολυμπιακός να προλάβει το Final-4, ωστόσο στην πορεία τα δεδομένα άλλαξαν. Η έδρα κράτησε ζωντανούς τους ερυθρόλευκους στην πρώτη φάση, στη δεύτερη όμως ήρθε το διπλό επί της Εφές που άλλαξε ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Και στη σειρά με τη Σιένα, ο Ολυμπιακός έσπασε στο πρώτο ματς την έδρα και έφτασε στο 3-1 απόλυτα δίκαια. Η έλευση των Λο και Ντόρσεϊ στα μέσα της σεζόν ανέβασε την ομάδα του Ίβκοβιτς και πλέον η υπέρβαση επιτεύχθηκε, ωστόσο τα όνειρα δεν σταματούν εδώ.


Από τη μεριά της, η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στη φετινή διοργάνωση καθώς έχει χάσει μόλις μία φορά, από τη Σιένα στην Ιταλία. Μάλιστα, ήταν και η μοναδική ομάδα που κατάφερε να «σκουπίσει» την αντίπαλο της στα πλέι-οφ. Ωστόσο, οι Καταλανοί δεν έπεισαν με την απόδοσή τους και σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσίασαν παρότι έχουν το ρόστερ για να το κάνουν. Στηρίχτηκαν στην άμυνα που... τσάκιζε κόκκαλα και έφτασαν ως εδώ χωρίς τρομερές δυσκολίες και άγχος. Στόχος, βέβαια, η κούπα και ο Πασκουάλ καλείται να πάρει το δεύτερο τρόπαιο της Euroleague μετά από το 2010. Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» δήλωσε στη συνέντευξη τύπου πως ο Ναβάρο είναι αμφίβολος αλλά ο αρχηγός θα αγωνιστεί κανονικά.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολα θα ανοίξει το παιχνίδι καθώς η Μπαρτσελόνα έχει πολύ δυνατή άμυνα και μπορεί να ρίξει πολύ το σκορ. Αυτό, βέβαια, δεν είναι απαραίτητα κακό για τον Ολυμπιακό ο οποίος και αυτός θα στηριχτεί στην άμυνα. Στους 141.5 πόντους το χάντικαπ, το Under έχει προβάδισμα.
πηγη stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση