» » » » » Ανησυχία για Σβαϊνστάϊγκερ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Ανησυχία για Σβαϊνστάϊγκερ
Αγώνα δρόμου για να μην  χάσει την πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάνει ο Μπαστιάν Σβαϊνστάϊγκερ, όπου δεν αγωνίσθηκε ούτε στο χθεσινό φιλικό της Εθνικής Γερμανίας με την αντίστοιχη του Ισραήλ(2-0).



Ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου ταλαιπωρείται από ένα μυϊκό τραυματισμό στο γαστροκνήμιο και η συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα των "πάντσερ" στο Euro κόντρα στην Πορτογαλία (9/6) θεωρείται αμφίβολη. Ο Σβαϊστάιγκερ ακολουθούσε εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας ώστε να προλάβει να είναι πανέτοιμος στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στην αναμέτρηση με την Τσέλσι χτύπησε το πόδι του στο ίδιο σημείο.



Ο Γερμανός έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από τους τραυματισμούς  την φετινή σεζόν, αφού τον Νοέμβριο υπέστη κάταγμα στην κλείδα και τον Φεβρουάριο ρήξη συνδέσμων στην ποδοκνημική. Πάντως τόσο το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας, όσο και ο τιμ μάνατζερ, Όλιβερ Μπίρχοφ. παραμένουν αισιόδοξοι ότι ο παίκτης θα προλάβει κανονικά την αναμέτρηση με τους Πορτογάλους.


"Γίνεται πολύ καλή  δουλειά από το ιατρικό επιτελείο  της ομάδας και περιμένουμε  βελτίωση στο πόδι του Μπαστιάν. Είμαστε αισιόδοξοι" τόνισε χαρακτηριστικά σε μέσα της πατρίδας του ο Ολιβερ Μπίρχοφ.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση