» » » » » » » » Με σοβαρότητα και γκολ στα προγνωστικα

Με σοβαρότητα και γκολ στα σημερινά προγνωστικα στο στοίχημα

Γεία σας, ολοκληρώθηκε μία περίεργη εβδομάδα για το στοίχημα με πολλά κύπελλα και άσχημα αποτελέσματα που δεν ευνοούν τα προγνωστικα στο πάμε στοίχημα. Από σήμερα το αγωνιστικό πρόγραμμα μπαίνει στους γνωστούς ρυθμούς, όπως κάθε τριήμερο, σήμερα Παρασκευή θα κάνουμε ένα καλό ζέσταμα ενόψει Σαββατοκύριακου, διότι υπάρχουν σημαντικές αναμετρήσεις που μπορούμε να πατήσουμε και να βγάλουμε κάποια σημεία, πάμε να τα δούμε, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Χωρίς άλλα περιθώρια η Μπάγερν Μονάχου

Η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα ξεκινά με την Μάϊντζ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, όπου δεν είχε νίκη στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς και έχει πέσει από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η Μάϊντζ βρίσκεται στην ένατη θέση της Μπουντεσλίγκα με 17 βαθμούς και συνολικό απολογισμό 5-2-5 με γκολ 22 υπέρ και 22 κατά. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, δείχνοντας εκτός φόρμας στα τελευταία ματς, η τελευταία της ήταν από την Χέρτα με 2-1, παρόλο που κατάφερε να προηγηθεί πρώτη, στην συνέχεια η Χέρτα εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες της Μαϊντζ και μπόρεσε να δύο γκολ να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Εντός έδρας σε πέντε παιχνίδια έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, τα τέσσερα από αυτά ήταν με συνδυασμό goal goal και over 2,5, ενώ συνολικά έχει 10 στα 12 over 2,5, με τα εννιά από αυτά να ήταν goal goal και over 2,5. Με 22 γκολ παθητικό είναι σαφές το αμυντικό πρόβλημα που έχει, αφού δέχεται περίπου δύο γκολ ανά ματς, ενώ στους αγώνες της σημειώνονται 3,67 γκολ κατά μέσο όρο.
Λείπει καιρό ο χρήσιμος χαφ Κλέμενς όπως και ο φορ Μούτο (2 γκολ), αποβλήθηκε στο προηγούμενο ο βασικότατος αμυντικός χαφ Γκμπαμίν, μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.
Η Μπάγερν Μονάχου είναι στην δεύτερη θέση με 27 βαθμούς, τρεις πίσω από την πρωτοπόρο Λειψία, συνολικά έχει ρεκόρ 8-3-1 και γκολ 26-8. Μετρούσε μία ισοπαλία και δύο ήττες, πριν την νίκη της επί της Λεβερκούζεν με 2-1, προηγήθηκε με γκολ του Τιάγκο, όμως ο Τσαλχάνογλου πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε. Το 2-1 έγινε στο 56′ με κεφαλιά του Χούμελς, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των δύο ομάδων.
Η Μπάγερν κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα για πρώτη φορά μετά από έξι σεζόν. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 3-1-1 με την ήττα να σημειώνεται στο Ντόρτμουντ ενώ ανησυχητική είναι η κατάσταση στην άμυνα της καθώς στα δέκα από τα 11 τελευταία της ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης δέχθηκε γκολ, τα εννιά ήταν Goal Goal. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.
Την Τρίτη υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μόναχο σε ματς χωρίς βαθμολογικό κίνητρο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει
Προγνωστικα Μπουντεσλίγκα: Η Μάϊντζ δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μία από τα ίδια η Μπάγερν Μονάχου, που όμως είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα με σημαντικές ποδοσφαιρικές μονάδες που δεν θα αφήσουν την πρώτη θέση εύκολα, θα πάω με το διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5, σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan.gr
Μάϊντζ – Μπάγερν Μονάχου @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,80 (Stoiximan.gr)

Με γεμάτα δίχτυα Νότιγχαμ και Νιούκαστλ

Για την 19η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ η Νότιγχαμ υποδέχεται την πρωτοπόρο Νιουκάστλ, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο πολύ επιθετικές ομάδες που σκοράρουν κατά βούληση.
Η γηπεδούχος Νότιγχαμ βρίσκεται στην 17η θέση με 22 βαθμούς και συνολικό απολογισμό 6-4-8 και γκολ 32-32. Την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη εκτός έδρας κόντρα στη Μπάρνσλει με σκορ 2-5. Σε όλη την διάρκεια του ματς ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και η νίκη της ήταν απόλυτα δίκαιη. Στα τρία τελευταία ματς δείχνει να πατάει καλά, έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία, σκοράρει άνετα, διαθέτοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, αλλά παράλληλα διαθέτει την χειρότερη αμυντική γραμμή με 32 γκολ παθητικό.
Από την σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο τιμωρημένος μπακ Χιλντεμπέρτο (12 συμ./ 1 γκολ) και ο μπακ Πινίγιος (1 συμ.), ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του μέσου Κόεν (10 συμ.).
Από την άλλη η Νιουκάστλ φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τέσσερις βαθμούς από την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Συνολικά μέχρι τώρα έχει 13 νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες με γκολ 36-14, μακριά από την έδρα της έχει ρεκόρ 7-1-1 με γκολ 14 υπέρ και μόλις τρία κατά. Το προηγούμενο παιχνίδι της ήταν για το Αγγλικό Λιγκ Καπ, όπου αποκλείστηκε από την Χαλ στα πέναλτι, η κανονική διάρκεια ήταν 0-0 και η παράταση 1-1.
Για το πρωτάθλημα το συγκρότημα του Ράφα Μπενίτεθ υποδέχτηκε την Μπλάκμπερν και δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό, χάνοντας με 0-1, πραγματοποιώντας μία μέτρια εμφάνιση. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και την δεύτερη καλύτερη άμυνα με 14 γκολ παθητικό. Εκτός μάχης από την σημερινή αναμέτρηση είναι ο εξτρέμ Άαρονς (4 συμ.) και ο φορ Μέρφι (4 συμ.).
Προγνωστικα Τσάμπιονσιπ: Σήμερα, κοντράρονται οι δύο καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία, έτσι αναμένω ένα πολύ ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ και από τις δύο ομάδες, δεν μου μένει κάτι άλλο από το να προτείνω τον συνδυασμό το goal goal και over 2,5 σε απόδοση 2,15 στην Goalbet.gr
Νότιγχαμ – Νιούκαστλ @@ goal goal & over 2,5 σε απόδοση 2,15 (Goalbet.gr)

Μάχη παραμονής το Καεν – Ντιζόν

Η αυλαία της Γαλλικής Λίγκα ανοίγει με την αναμέτρηση Καέν – Ντιζόν, σε μία αναμέτρηση που είναι σημαντική αφού οι δύο ομάδες είναι στις χαμηλές θέσεις και χρειάζονται τους βαθμούς.
Η γηπεδούχος Καέν βρίσκεται στην 18η θέση, θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, με 14 βαθμούς και συνολικό απολογισμό 4-2-9 και γκολ 13-27. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει βαθμό στην έδρα της Λιλ, όπου ηττήθηκε 4-2, δεχόμενη από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Μπροστά στο κοινό της είναι πολύ καλή έχει ρεκόρ 4-1-2 και γκολ 8-11, το κύριο πρόβλημα της, όμως είναι τα εκτός έδρας ματς, όπου σε οχτώ παιχνίδια έχει επτά ήττες και μία ισοπαλία, έχοντας πετύχει πέντε τέρματα και δεχτεί 16 γκολ.
Οι δύο ήττες έχουν έρθει από τις ανώτερες Παρί Σεν Ζερμέν και Σεντ Ετιέν. Από το σημερινό παιχνίδι, εκτός μάχης είναι ο τερματοφύλακας Βερκούτρ (14 συμ.) και ο μπακ Νταμπό (2 συμ.), ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του στόπερ Γιάχια (12 αγ./ 1 γκολ).
Αντίθετα, η Ντιζόν βρίσκεται στην 15η θέση με 15 βαθμούς και συνολικό ρεκόρ μέχρι τώρα 3-6-6 και γκολ 19-22. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε σημαντικό βαθμό στην δυνατή έδρα της Μονακό με 1-1, όπου ισοφάρισε στο 87 σε 1-1. Δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδι, αλλά δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες, αλλά και αυτή, όπως η σημερινή αντίπαλο της, έχει πρόβλημα μακριά από το γήπεδο της, όπου σε επτά ματς έχει μόνο δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.
Από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Ντιζόν φαίνεται αποφασισμένη να μην αποδειχτεί ομάδα «ασανσέρ» και να καταφέρει να διατηρήσει τη θέση της στα μεγάλα σαλόνια του γαλλικού ποδοσφαίρου. Σήμερα δεν είναι διαθέσιμοι μπακ Τσαφίκ (12 συμ.), ο στόπερ Βαρόλ (11 συμ./ 1 γκολ), ο μέσος Μπαλμόντ (8 συμ.) και ο επιτελικός Μαρτέν (1 συμ.).
Προγνωστικα Τσάμπιονσιπ: Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για τις δύο ομάδες, θα ρισκάρω και θα πάω με την έδρα και τον άσσο τη Καέν σε απόδοση 2,10 στην Vistabet.gr
Καέν – Ντιζόν @@ Καέν σε απόδοση 2,10 (Vistabet.gr)

Προγνωστικα για το πάμε στοίχημα

  • Μάϊντζ – Μπάγερν Μονάχου @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,80 (Stoiximan.gr)
  • Νότιγχαμ – Νιούκαστλ @@ goal goal & over 2,5 σε απόδοση 2,15 (Goalbet.gr)
  • Καέν – Ντιζόν @@ Καέν σε απόδοση 2,10 (Vistabet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση