betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


"Κανονιέρης" ο Ζιρού ;
Τις φήμες που θέλουν τον  Ολιβιέ Ζιρού να αφήνει την Μονπελιέ για την Αγγλία και την Άρσεναλ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο τεχνικός των "κανονιέρηδων" Αρσέν Βεγκέρ.


Η Αγγλική ομάδα παρακολουθεί στενά τον παίκτη όλη την χρονιά και είναι έτοιμη να κάνει την  προσφορά της στην Μονπελιέ, ώστε να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Συνήθως  η Άρσεναλ συνηθίζει να κρύβει τους μεταγραφικούς της στόχους και να μιλάει επίσημα μόνο όταν υπάρχουν ανακοινώσεις, αλλά στην περίπτωση του Γάλλου επιθετικού έπραξε διαφορετικά.




Ο Αρσέν Βεγκέρ μίλησε στην γαλλική τηλεόραση για τις πιθανότητες που έχει ο Ζιρού να μετακομίσει στο Λονδίνο και άφησε να εννοηθεί ότι οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό σημείο. "Ο Ζιρού δεν πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο EURO 2012 μέχρι στιγμής, όμως θα είναι κατά 90% παίκτης της Άρσεναλ την επόμενη σεζόν. Θεωρώ ότι έχει εξαιρετικό ταλέντο κι ότι θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα και στη φιλοσοφία παιχνιδιού μας. Είναι ένας ομαδικός παίκτης και είμαι σίγουρος ότι θα συνεργαστεί άψογα με τους συμπαίκτες του στην Άρσεναλ" τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλσατός τεχνικός.


Στην συνέχεια ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για το άλλο μεταγραφικό απόκτημα της Άρσεναλ, τον Λούκας Ποντόλσκι, που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την Εθνική Γερμανίας στο Euro.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση