» » » » » Ραντεβού παραμονής για Μπα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Ραντεβού παραμονής για  Μπα
Επείγον ραντεβού του τεχνικού της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, με τον Ντεμπά Μπα αναμένεται μέσα στην εβδομάδα, ώστε ο παίκτης να μην υποκύψει στις τούρκικες σειρήνες και να παραμείνει... "ανθρακωρύχος".


Η συνάντηση αυτή "κλείστηκε" μετά την έντονη φημολογία που  έχει ξεσπάσει τις τελευταίες δύο  ημέρες για επαφές του μάνατζερ του  παίκτη με την Γαλατάσαράϊ και την Φενέρμπαχτσέ. Οι δύο τούρκικες ομάδες βλέπουν στο πρόσωπο του Σενεγαλέζουν έναν επιθετικό που μπορεί να τους ανεβάσει επίπεδο και του τάζουν... λαγούς με πετραχήλια.




Είναι γνωστό ότι η ρήτρα  στο συμβόλαιο του Σενεγαλέζου βρίσκεται στα 7 εκ. λίρες και αυτό το ποσό μόνο απαγορευτικό δεν είναι για τις δύο ομάδες. Εκτός από τις δύο τούρκικες ομάδες για τον επιθετικό της Νιούκαστλ έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η Τότεναμ, που "ψάχνεται" για επιθετικό.


Μόλις ο τεχνικός της ομάδας, Άλαν Πάρντιου, πληροφορήθηκε για τις επαφές του μάνατζερ με τις δύο ομάδες έσπευσε να καλέσει τον Σενεγαλέζος σε ένα ραντεβού, ώστε να τον πείσει ότι το μέλλον του πρέπει να είναι στη Νιούκαστλ. Ο Πάρντιου θέλει σαν τρελός να παραμείνει ο Μπα στη Νούκαστλ, αφού τον θεωρεί πολύ ταλαντούχο και βασίζεται πολύ στην εκτελεστική του δεινότητα.


Με δηλώσεις του πάντως στο BBC, o τεχνικός της Νιούκαστλ τόνισε ότι ο παίκτης πιστεύει ότι τελικά θα αποφασίσει την παραμονή του στην ομάδα. "Από τότε που ο Μπα υπέγραψε στην ομάδα υπάρχει αυτή η σπέκουλα. Δε θεωρώ ότι θα αποχωρήσει. Εμείς θέλουμε να παραμείνει, το ίδιο και οι φίλαθλοι, και πιστεύω ότι αυτή θα είναι η κατάληξη της… ιστορίας" τόνισε χαρακτηριστικά ο Άλαν Πάρντιου.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση