» » » » » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα στο EURO 2012: Ισπανία - Γαλλία

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 



Γήπεδο: Donbass Arena (Ντόνετσκ), Χωρητικότητα: 52530
Προϊστορία: 13-6-11


ΙΣΠΑΝΙΑ (1η): Ο Ντελ Μπόσκε δέχτηκε πολύ κριτική μετά το 1-1 κόντρα στους Ιταλούς στο πρώτο παιχνίδι, για την επιλογή του να μη χρησιμοποιήσει καθαρό φορ, αλλά μετά το 4-0 απέναντι στην Ιρλανδία το κλίμα βελτιώθηκε. Μοιρασμένο το τρίτο παιχνίδι με την Κροατία, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με το γκολ που πέτυχε ο Νάβας στο 88'. Οι μπουκ τη δίνουν ως το πρώτο φαβορί, αλλά έδειξε κάποιες αδυναμίες μεσοαμυντικά, που μπορούν να γίνουν επικίνδυνες κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Μεγάλος στόχος των "φούριας ρόχας" είναι να γίνουν η πρώτη εθνική ομάδα που θα κερδίσει τρείς μεγάλες διοργανώσεις, μετά το EURO 2008 και το Μουντιάλ 2010.




Και πάλι στο κέντρο η τριάδα των χαφ της Μπαρτσελόνα (Τσάβι-Μπούσκετς-Ινιέστα), ενώ ο Ντελ Μπόσκε θα διατηρήσει και πάλι τον Τόρρες στην κορυφή. Μετρούν 3 νίκες στα τελευταία 4 κόντρα στους Γάλλους. Είναι αήττητη στα 8 τελευταία, ενώ τα 3 από τα τελευταία 4 ήταν under. Έχει δεχτεί ένα γκολ στα 4 τελευταία.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0


Τερματοφύλακες: Γιορίς (Λυόν), Μανταντά (Μαρσέιγ), Καρασό (Μπορντό)
Αμυντικοί: Εβρά (Μαν. Γιουνάιτεντ), Ντεμπουσί (Λιλ), Κοσκιελνί (Άρσεναλ), Κλισί (Μαν. Σίτι), Μεξές (Μίλαν), Ραμί (Βαλένθια), Ρεβεγέ (Λυόν)
Μέσοι: Νασρί (Μαν. Σίτι), Μαλουντά (Τσέλσι), Ματουιντί (ΠΣΖ), Καμπαγιέ (Νιουκάστλ), Μ’Βιλά (Ρεν), Αλού Ντιαρά (Μαρσέιγ), Μαρτέν (Σοσό)
Επιθετικοί: Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Ζιρού (Μονπελιέ), Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου), Μπεν Αρφά (Νιουκάστλ), Βαλμπουενά (Μαρσέιγ), Μενέζ (ΠΣΖ)



ΓΑΛΛΙΑ (14η): Ήταν καλύτεροι στο ματς με την Αγγλία στην έναρξη της διοργάνωσης αλλά περιορίστηκαν στη ισοπαλία (1-1). Στο δεύτερο μάτς κόντρα στη συνδιοργανώτρια Ουκρανία, είχε και πάλι τον έλεγχο και επικράτησε δίκαια με 2-0. Με τέσσερις βαθμούς και με το ένα πόδι στους "8", έριξε πολύ τους ρυθμούς της στο τρίτο παιχνίδι και έχασε με 0-2 από την αδιάφορη Σουηδία. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα της μετά από αήττητο σερί 23 αγώνων, κάτι που έφερε πολύ γκρίνια στα αποδυτήρια μεταξύ των παιχτών, με τον Μπλάν να το επιβεβαιώνει σε συντέυξη δύο μέρες αργότερα. Μπορεί δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι το κλίμα δεν είναι καλό, αλλά οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έκαναν αισιόδοξες δηλώσεις για το αποψινό ματς. Τριπλέτα μπροστά Ριμπερί-Μπενζεμά-Νασρί, με τον Μπλαν να έχει σκέψεις να ρισκάρει με τον Μενές σε πιο ελεύθερο ρόλο. Ο Μπενζεμά πάντως έχει δεχτεί  κριτική για την αφλογιστία του, αν και βοήθησε πολύ στο 2-0 με την Ουκρανία, μοιράζοντας δύο ασίστ. Τα 4 από τα 5 τελευταία ήταν under. Εκτός ο τιμωρημένος κεντρκός αμυντικός, Μεξές. Αντικαταστάτης του ο Κοσκιελνί.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1


Τερματοφύλακες: Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης), Βίκτορ Βαλντές (Μπαρτσελόνα), Ρέινα (Λίβερπουλ)
Αμυντικοί: Ραούλ Αλμπιόλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Αλβάρο Αρμπελόα (Ρεάλ Μαδρίτης), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Χουανφράν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Χάβι Μαρτίνεθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Ζόρντι Άλμπα (Βαλένθια)
Μέσοι: Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Μάτα (Τσέλσι), Σίλβα (Μαν. Σίτι), Τσάβι Αλόνσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Χέσους Νάβας (Σεβίλλη), Καθόρλα (Μάλαγα)
Επιθετικοί: Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Τόρες (Τσέλσι), Νεγρέδο (Σεβίλλη), Γιορέντε (Αθλέτικ Μπιλμπάο)


ΠΡΟΤΑΣΗ: Οι παίχτες των δύο ομάδων είχαν, στην πλειοψηφία τους, εξαιρετικές χρονιές και αναμένουμε να δούμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Οι Ισπανοί θα προσπαθήσουν να επιβάλουν το ρυθμό τους με το κλασικό παιχνίδι κατοχής, αλλά η Γαλλία απέδειξε ότι δεν είναι εύκολη αντίπαλος. Πιθανό το γκολ-γκολ (2.25 William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση