» » » » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα στο EURO 2012: Πορτογαλία – Ισπανία

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

 
Γήπεδο: Donbass Arena (Ντόνετσκ), Χωρητικότητα: 52530
Προϊστορία: 6-12-17


ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (10η): Ξεκίνησε μουδιασμένα τη διοργάνωση και γνώρισε την ήττα από τους Γερμανούς με 1-0, αν και είχε δύο δοκάρια. Στα επόμενα ματς έδειξε τις ικανότητες της και πέτυχε δύο νίκες (3-2 Δανία, 2-1 Ολλανδία) παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους «8». Στον προημιτελικό αντιμετώπισε ένα από τα μεγάλα αουτσάιντερ, την Τσεχία, και με γκολ του Ρονάλντο στο 79΄ πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά. Το γκολ σημειώθηκε με εξαιρετική κεφαλιά του άσου της Ρεάλ, αποδεικνύοντας πως έχει και άλλα δυνατά σημεία εκτός από σουτ, ταχύτητα και ντρίπλα. Το πολύ θετικό για τους Πορτογάλους είναι ότι ο «σούπερ-σταρ» της ομάδας πήρε μπρος (έχει σημειώσει 3 γκολ και… 4 δοκάρια!) και έχει κάνει τη διοργάνωση προσωπική υπόθεση. Είναι αλήθεια πως πολλές φορές ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, με μοναδικό άξιο συμπαραστάτη του το άλλο αστέρι της ομάδας, Νάνι.




 Παρά τις τρεις συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση, οι μπουκ δίνουν την Πορτογαλία ως το μεγάλο αουτσάιντερ της διοργάνωσης, επειδή κυρίως δεν πιστεύουν ότι είναι σε θέση να φτάσει στον τελικό ξεπερνώντας απόψε την Ισπανία. Μετρούν δύο νίκες στις τρεις πρόσφατες αναμετρήσεις με του Ισπανούς. Η Πορτογαλία έχει προκριθεί τέσσερις φορές συνολικά στα ημιτελικά. Από τις τρεις προηγούμενες φορές, κατάφερε να προκριθεί μόλις μία στο τελικό (2004), όπου έπεσε… θύμα της Ελλάδας. Τραυματίας ο επιθετικός Έλντερ Πόστιγκα, με τον Ούγκο Αλμέιδα να παίρνει θέση βασικού στην κορυφή της επίθεσης.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2


Τερματοφύλακες: Ρούι Πατρίσιο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Εντουάρντο (Μπενφίκα), Μπέτο (Κλουζ)
Αμυντικοί: Πέπε (Ρεάλ Μαδρίτης), Κοεντράο (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπρούνο Άλβες (Ζενίτ), Ρολάντο (Πόρτο), Ρικάρντο Κόστα (Βαλένθια), Μιγκέλ Λόπεζ (Μπράγκα), Ζοάο Περέιρα (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)
Μέσοι: Ραούλ Μεϊρέλες (Τσέλσι), Κουαρέσμα (Μπεσικτάς), Κουστόντιο (Μπράγκα), Μουτίνιο (Πόρτο), Βελόσο (Τζένοα), Ρούμπεν Μίκαελ (Σαραγόσα), Ούγκο Βιάνα (Μπράγκα)
Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης), Νάνι (Μαν. Γιουνάιτεντ), Ούγκο Αλμέιδα (Μπεσικτάς), Βαρέλα (Πόρτο), Έλντερ Πόστιγκα (Σαραγόσα), Ολιβέιρα (Μπενφίκα)



ΙΣΠΑΝΙΑ (1η): Στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου ο Ντελ Μπόσκε δέχτηκε κριτική για το 1-1 κόντρα στην Ιταλία και τη χρησιμοποίηση του Φάμπρεγκας στην κορυφή και όχι ενός κλασικού φορ (Τόρες, Γιορέντε, Νεγρέδο). Στα δύο επόμενα έπαιξε με τον Τόρες στην κορυφή και πήρε ισάριθμες νίκες (4-0 Ιρλανδία, 1-0 Κροατία) τερματίζοντας ως πρώτη του ομίλου. Στον προημιτελικό κόντρα στη Γαλλία, ανακάτεψε και πάλι την τράπουλα και χρησιμοποίησε και τον Φάμπρεγκας ξανά στην κορυφή αλλά και πάλι… του βγήκε, επικρατώντας με 2-0 (Τσάμπι Αλόνσο 19’, 91’ πεν.), παίρνοντας παράλληλα και την πρόκριση για τα ημιτελικά. Είχε πλήρη κατοχή στο παιχνίδι, με τους Γάλλους να προσπαθούν αλλά να μη δείχνουν ικανοί να χαλάσουν το ρυθμό των «φούριας ρόχας». Πολλοί συνεχίζουν να κατηγορούν την Ισπανία και τον Ντελ Μπόσκε για το βαρετό και τελείως κοντρολαρισμένο παιχνίδι της ομάδας, το γνωστό πλέον «τίκα-τάκα», αλλά το μόνο που νοιάζει τον τεχνικό των Ισπανών είναι ο έλεγχος του κέντρου και της άμυνας, δείχνοντας πόσο πολύ υπολογίζει στις επικίνδυνες μονάδες των Πορτογάλων και την ικανότητα τους να βγάζουν φάσεις και μόνοι τους. Επιπλέον ανάφερε και ένα ακόμα πονοκέφαλο που έχει να αντιμετωπίσει, αφού η ομάδα του αγωνίστηκε στις 23 Ιουνίου και θα έχει δύο μέρες λιγότερης ξεκούρασης σε σχέση με τους Πορτογάλους, που αγωνίστηκαν στις 21. Αυτό αναμένεται να έχει μεγάλο αντίκτυπο στο ρυθμό και την παράταξη της ομάδας (πιο αμυντικά), αν και ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας, Μινάνο, τον διέψευσε, λέγοντας πως οι παίχτες της Ισπανίας δεν θα εμφανίσουν σημάδια κόπωσης στο σημερινό αγώνα. Μεγάλος στόχος της ομάδας να γίνει η πρώτη εθνική που θα κερδίσει τρείς συνεχόμενες μεγάλες διοργανώσεις, μετά το EURO 2008 και το Μουντιάλ 2010.Τελευταία επίσημη αναμέτρηση με τους Πορτογάλους, στο Μουντιάλ 2010, με την Ισπανία να επικρατεί με 1-0 (Βίγια 63’) στη φάση των «16». Είναι η 4η φορά που βρίσκονται οι Ισπανοί στους «4» της διοργάνωσης. Κατάφεραν να προκριθούν και στις τρεις προηγούμενες φορές στον τελικό (1964, 1984, 2008), σηκώνοντας το τρόπαιο στις δύο (1964, 2008).Τα 6 από τα 8 τελευταία της Ισπανίας ήταν no goal, ενώ είναι αήττητη στα 9 τελευταία.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0


Τερματοφύλακες: Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης), Βίκτορ Βαλντές (Μπαρτσελόνα), Ρέινα (Λίβερπουλ)
Αμυντικοί: Ραούλ Αλμπιόλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Αλβάρο Αρμπελόα (Ρεάλ Μαδρίτης), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Χουανφράν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Χάβι Μαρτίνεθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Ζόρντι Άλμπα (Βαλένθια)
Μέσοι: Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Μάτα (Τσέλσι), Σίλβα (Μαν. Σίτι), Τσάβι Αλόνσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Χέσους Νάβας (Σεβίλλη), Καθόρλα (Μάλαγα)
Επιθετικοί: Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Τόρες (Τσέλσι), Νεγρέδο (Σεβίλλη), Γιορέντε (Αθλέτικ Μπιλμπάο)


ΠΡΟΤΑΣΗ παμε στοίχημα: Κάτι από το «Ελ Κλάσικο» θα θυμίζει η αποψινή αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να διαθέτουν 14 ποδοσφαιριστές από τους δύο μεγάλους συλλόγους (Πορτογαλία: 3 Ρεάλ, Ισπανία: 5 Ρεάλ, 6 Μπαρτσελόνα). Πιστεύουμε ότι θα επιβεβαιώσουν τη φήμη τους και θα έχουμε ανάλογο θέαμα, με το γκολ-γκολ (2.30 William Hill) να έχει τον πρώτο λόγο στις επιλογές μας .

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση