» » » » Προσέχουν για να ... έχουν

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Προσέχουν για να ... έχουν
Οι πρωταθλητές Αγγλίας  κλείνουν τα αφτιά τους στις σειρήνες που χτυπούν δυνατά το τελευταίο  διάστημα για τον Νταβίντ Σίλβα και θέλουν να τον κρατήσουν γι' ακόμα περισσότερα χρόνια στο Μάντσεστερ.


Ο Σίλβα αποτελεί ένα από  τα «αγαπημένα παιδιά» της κερκίδας των «πολιτών», καθώς έχει συμβάλει τα μέγιστα, τόσο στην αναγέννηση της ομάδας, όσο και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τον τελευταίο καιρό δημοσιεύματα από την Ισπανία, αλλά και από τους... κύκλους της Ρεάλ κα της Μπαρτσελόνα ανέφεραν ότι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού. Οι Ισπανικές ομάδες έχουν κάθε λόγο να θέλουν τον Σίλβα στην ομάδα τους, αφού εκτός του αδιαμφισβήτητου ταλέντου του είναι και Ισπανός.




Το συμβόλαιό του Νταβίντ Σίλβα με την Μάντσεστερ Σίτι λήγει το 2014, αλλά οι διοικούντες της ομάδας θέλουν αν "δέσουν" για περισσότερα χρόνια τον παίκτη στο "Έτιχαντ". Λίγο το ενδιαφέρον των δύο ομάδων, λίγο και η... συμπάθεια που τρέφουν οι άνθρωποι της ομάδας για τον Σίλβα, έχει κάνει τους ανθρώπους της Σίτι να θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με τον Ισπανό, με σαφή αύξηση των αποδοχών του. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται αν υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα.


Όσον αφορά τον Μάριο  Μπαλοτέλι, ο ατζέντης του έκανε δηλώσεις με τις οποίες διέψευσε τα σενάρια που θέλουν το Μάριο Μπαλοτέλι να μετακομίζει στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους. "Η οικονομική κατάσταση στο ιταλικό ποδόσφαιρο είναι τέτοια, ώστε αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να έρθουν κορυφαίοι ποδοσφαιριστές στην Ιταλία" τόνισε χαρακτηριστικά.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση