betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 



15:00 ΖΕΤΙΣΙ – ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ


Η παρθενική εμφάνιση της Ζέτισι από το Καζακστάν στα κύπελλα  Ευρώπης δεν ήταν και η καλύτερη, αφού ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από τη σαφώς πιο δυνατή και έμπειρη πολωνική ομάδα. Το σκορ του πρώτου δεν είναι δύσκολο να ανατραπεί, αλλά η εικόνα της στα δύο τελευταία παιχνίδια δείχνει ότι θα πρέπει να ιδρώσει πολύ για να τα καταφέρει. Στο τελευταίο παιχνίδι για το εγχώριο πρωτάθλημα υπέστη βαριά ήττα εντός έδρας με 1-5 από την πρωτοπόρο Καραγκάντι, που την διατήρησε στην προτελευταία θέση, τέσσερις βαθμούς μακριά από την σωτηρία. Έχει μία μόνο νίκη στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της. Η Λεχ Πόζναν μπορεί να βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας, αλλά έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο και σε ρυθμό ρελαντί πήρε σημαντικό προβάδισμα στον πρώτο αγώνα. Ξεκινάει τις εγχώριες υποχρεώσεις της στις 18 Αυγούστου. Η απειρία της Ζέτισι θα της στοιχίσει και στο δεύτερο ματς, ενώ η θέση της στο πρωτάθλημα κάνει πολυτέλεια την επιπλέον κούραση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Οι Πολωνοί μπορούν να περάσουν με διπλό και από το Καζακστάν (1.85 Expekt).



20:00 ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ  – ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΕΡΣ


Στον πρώτο αγώνα την προηγούμενη  Πέμπτη, η Ρόζενμποργκ πήρε σημαντικό  προβάδισμα επί της Κρουσέιντερς, επικρατώντας με 0-3. Πρωταγωνιστής ο  μπακ Ντορσίν, που σκόραρε δύο  φορές (19’, 76’), ενώ στο ενδιάμεσο  σκόραρε και ο εξτρέμ Ντότσκαλ (71’), με τους γηπεδούχους να τελειώνουν με 10 λόγω της αποβολής του μέσου Κάντελ. Στο πρωτάθλημα η Ρόζενμποργκ πήρε ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο κύπελλο πριν από δύο εβδομάδες από τη Μόλντε, της οποίας επικράτησε με 1-0 (Σβένσον 49’) εντός έδρας, ανεβαίνοντας έτσι στην 3η θέση (-7 από την κορυφή). Το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει τη δυνατότητα στον τεχνικό Γιόνσον, να ξεκουράσει ορισμένους παίχτες που προέρχονται από το ντέρμπι με τη Μόλντε και έχουν ακόμα ντέρμπι την Κυριακή, κόντρα στην 4η Χάουγκεσουντ. Οι βορειοϊρλανδοί έδειξαν ότι δεν μπόρεσαν να χτυπήσουν το παιχνίδι στην έδρα τους, πόσο μάλλον να το κάνουν μέσα στο «θρυλικό» Τρόντχαϊμ. Αξίζει το ρίσκο στο πολύ υψηλό under (3.60 Bwin).



20:00 ΣΤΑΜΠΑΕΚ - ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ


Δικαιότατο το 2-0 στη Φινλανδία  υπέρ της Γιβάσκιλα την περασμένη  Πέμπτη. Το σκορ άνοιξε ο Γκρουμπόροβικς στο 16’ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ενώ το 2-0 έκανε ο νιγηριανός Γούσου στο 66’. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 8’.  Η Στάμπαεκ, που κάνει μια από τις χειρότερες χρονιές της τα τελευταία χρόνια στη Νορβηγία, βρίσκεται στην τελευταία θέση, εφτά βαθμούς κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού. Ενδεικτικό ότι στις 10 πρώτες αγωνιστικές είχε συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος ηττήθηκε 1-2 εντός έδρας από την πρωτοπόρο Στρόμσγκοντσετ και έφτασε τις τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία. Ούτε η Γιβάσκιλα κάνει κάτι το ιδιαίτερο στη Φινλανδία (9η), αλλά τουλάχιστον στον πρώτο αγώνα έδειξε ότι είναι περισσότερο «ομάδα» και έχει πιο ποιοτικούς παίχτες. Και εδώ με λίγο ρίσκο, αλλά έχοντας την εικόνα από το πρώτο παιχνίδι, το Χ (4.00 Bet365) έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση.


21:00 ΜΟΥΡΑ  – ΜΠΑΚΟΥ


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Θανάσης Γιάχος, ενώ στο γήπεδο θα υπάρχουν και άλλοι τρεις παλιοί μας γνώριμοι, αφού βασικές μονάδες στη Μπακού αποτελούν ο μέσος Τσεζνάουσκις (Εργοτέλης, Άρης) και οι επιθετικοί Βερπακόφσκις (Εργοτέλης) και Κόκε (Άρης). Στο πρώτο παιχνίδι οι «Αζέροι» είχαν την υπεροχή, αλλά η Μούρα έκανε την έκπληξη και πήρε το 0-0, έχοντας όμως κλειστεί στην άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Το μυαλό των γηπεδούχων θα είναι και στην έναρξη του πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή. Η Μπακού πάντως έδειξε ότι είναι πολύ πιο σοβαρή ομάδα και έχει σαφώς καλύτερες μονάδες και δίκαια είναι το φαβορί απόψε. Διπλό στο 1.80 (Interwetten).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση