» » » » » Χωρίς απρόοπτα η Παρτιζάν;

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Χωρίς απρόοπτα η Παρτιζάν;
Στην έδρα της Βαλέτα ανοίγει η αυλαία των φετινών υποχρεώσεων της Παρτιζάν στο Champions League.

Να επικρατήσει η Παρτιζάν με 3-1 προσφέρεται στο 11,00.


Περίπου δύο μήνες μακριά από κάθε αγωνιστική δράση βρίσκεται η Παρτιζάν, η οποία θα ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος της Σερβίας στις 11 Αυγούστου.


Έτσι, οι φιλοξενούμενοι έχουν επιδοθεί σε μία σειρά φιλικών προετοιμασίας προκειμένου να εμφανιστούν έτοιμοι για τους αγώνες του 2ου προκριματικού γύρου.



Άλλωστε, μεγάλος στόχος των "ασπρόμαυρων" είναι η πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, που θα εξασφαλίσουν ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του συλλόγου.


Πέρσι, η χρονιά κύλησε ονειρικά για τον ιστορικό σύλλογο, ο οποίος δια περιπάτου έφτασε στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος με 80 βαθμούς, δώδεκα περισσότερους από τους διώκτες του.


Το over στην αναμέτρηση της Βαλέτα με την Παρτιζάν προσφέρεται στο 1,61.


Την έκπληξη των προκριματικών θα προσπαθήσει να κάνει η Βαλέτα, η οποία με "όπλο" την έδρα της θα προσπαθήσει σήμερα να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στις επελάσεις των αντιπάλων.


Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν με συνοπτικές διαδικασίες τη Λουσιτάνος στον 1ο προκριματικό γύρο επικρατώντας με συνολικό σκορ 9-0.


Συγκεκριμένα, το 8-0 του πρώτου αγώνα ακολούθησε το 1-0 του επαναληπτικού και το συγκρότημα του Μαρκ Μίλερ πήρε άνετα την πρόκριση στον επόμενο γύρο, όπου το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει αισθητά.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση