» » » » » » » Προγνωστικά στο Στοίχημα: Ligue 1 Μονπελιέ - Τουλούζ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Προγνωστικά στο Στοίχημα: Ligue 1 Μονπελιέ - Τουλούζ
21:45 ΜΟΝΠΕΛΙΕ  – ΤΟΥΛΟΥΖ
Προϊστορία: 7-6-1
ΠΕΡΥΣΙ:
ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΤΟΥΛΟΥΖ 1-1
ΤΟΥΛΟΥΖ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ 0-1

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Η Μονπελιέ ξεκινάει μια νέα σελίδα στην ιστορία της μετά την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος, καθώς φέτος καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο της καλύτερης ομάδας στη Γαλλία. Απέκτησε κάποιες καλές μονάδες (Σαρμπονιέ – Ανζέ, Μουνιέ – Νις, Κονγκρέ – Τουλούζ, Ερέρα – Ουνιόν Εσπανιόλα/Χιλή), αλλά έχασε το μεγάλο της αστέρι, Ζιρού (36 συμμ./21 γκ.), που πήγε στην Άρσεναλ για 12 εκατ. €. Μαζί με αυτόν έφυγαν και κάποιοι παίχτες (οι νεαροί Λόπεζ Μπάιλα και Αμπού, ο 30χρονος Λακόμπ – χωρίς χρόνο συμμετοχής) που δεν επηρεάζουν, με εξαίρεση τον επιθετικό Ντερνίς, που αποτελούσε καλή εναλλακτική στην επίθεση (20 συμμ./5 γκ.).
Γενικά θα στηριχθεί στον ίδιο κορμό με πέρυσι, αφού η διοίκηση έκρινε ότι η ομάδα δε χρειάζεται ιδιαίτερη ενίσχυση. Στα πρώτα τρία φιλικά που έδωσε πέτυχε ισάριθμες νίκες (3-1 Αρλ, 2-1 Νις, 3-0 Κάνσας). Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο πρώτο της Σούπερ Καπ, που έγινε στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, κόντρα στη Λυόν και παρότι βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ (Ουτάκα 27’, Ερέρα 54’ πεν.) δέχθηκε την ισοφάριση και στις δύο περιπτώσεις (44’, 77’), με αποτέλεσμα να χάσει το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι (2-4). Την προηγούμενη Παρασκευή έχασε στο τελευταίο φιλικό που έδωσε από την Εσπανιόλ με 0-2. Το μότο του Ζιράρντ, όπως δήλωσε πριν λίγες μέρες, είναι ότι «Τα λεφτά δεν είναι το παν στο ποδόσφαιρό», ενώ ο μέσος Μπελαντά, που αναμένεται να είναι ο ηγέτης της ομάδας φέτος, δήλωσε ότι δεν υπάρχει άγχος, αφού δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα, αρκεί να μπουν δυνατά στο πρωτάθλημα και να κρατήσουν μια σταθερή πορεία. Σε γενικές γραμμές περιμένουμε να δούμε παρόμοια πράγματα από τη Μονπελιέ και φέτος: αλληλοκαλύψεις, ομαδικότητα και ομοιογένεια. Ο Ζιράρντ δεν έχει στη διάθεσή του τους μέσους Μπελαντά και Μουνιέ.

Τελευταία 5: 3-0-2


ΤΟΥΛΟΥΖ: Η Τουλούζ, αν και κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της περσινής σεζόν βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, τελείωσε με το χειρότερο δυνατό τρόπο και με μία νίκη στα τελευταία 9 παιχνίδια έμεινε εκτός τετράδας, τερματίζοντας τελικά στην 8η θέση. Στη φετινή της προετοιμασία έχει δώσει έξι φιλικά, κερδίζοντας Λουζενάκ (γ’) και Σατορού (β’), φέρνοντας λευκή ισοπαλία με Αζαξιό και χάνοντας από Ιστρ (β’), Νιμ (β’) και Μπορντό. Στα μεταγραφικά, η Τουλούζ  απέκτησε τον αμυντικό Ζεμπινά (34, Μπρεστ, πρώην Γιουβέντους/Ρόμα) και τον τερματοφύλακα Μπλοντέ (βασικός πέρυσι στη Τρουά). Δανεικός δόθηκε στη Λουζενάκ ο νεαρός επιθετικός Σουκουνά (2 συμμ./1 γκ. πέρυσι), ο βασικός τα τελευταία χρόνια σέντερ μπακ, Κονγκρέ, υπέγραψε στη σημερινή αντίπαλο, ενώ εξίσου σημαντικές είναι και οι απώλειες των Ντεβό (Μ, 22 συμμ./2 γκ.) και Μπουλούτ (Ε, 31 συμμ./5 γκ.) σε Ρεμς και Γαλατάσαραϊ αντίστοιχα. 0-3-4 τα τελευταία εκτός για την Τουλούζ, που έχει κακή προϊστορία με τη Μονπελιέ, μετρώντας μία νίκη σε 14 αναμετρήσεις. Εκτός αποστολής έμεινε ο πορτογάλος μέσος Πάολο Μασάδο (24 συμμ./3 γκ. πέρυσι), ο οποίος αναμένεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό τη Δευτέρα.

Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση στοίχημα: Είναι άγνωστο το πώς θα εμφανιστεί η περσινή πρωταθλήτρια Μονπελιέ, που θα πρέπει να συνεχίσει στον υψηλό ρυθμό με τον οποίο σταμάτησε, αν θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Πάντως εντός έδρας, που είχε μόλις μία ήττα πέρυσι, έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη κόντρα στην Τουλούζ, που αναμένεται να ξεκινήσει πιο μουδιασμένα τη χρονιά. Άσος στο 1.80 (Interwetten).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση