» » » » » Preview Ligue 1: Δύσκολα να χάσει η Παρι Σεν Ζερμεν

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 1: Δύσκολα να χάσει η Παρι Σεν Ζερμεν
15:00 ΜΑΡΣΕΪΓ  – ΣΟΣΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 12-3-12
ΠΕΡΥΣΙ:
ΣΟΣΟ – ΜΑΡΣΕΪΓ 1-0
ΜΑΡΣΕΪΓ – ΣΟΣΟ 2-2

ΜΑΡΣΕΪΓ: Ισορροπημένο το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρεμς, η οποία μπορεί να έχασε 2-3 κλασικές ευκαιρίες, αλλά η Μαρσέιγ ήταν αυτή που έφυγε με το τρίποντο. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Σεϊρού, μετά από σέντρα του Καμπορέ. Θετικό το ντεμπούτο του Μποπ στον πάγκο, που χρησιμοποίησε το Ζινιάκ στη θέση του Ρεμί, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και απόψε για τον πρώτο σκόρερ της Λιγκ 1 το 2009, αφού ο Ρεμί θα απουσιάσει και πάλι.
Αυτό ήταν το πρώτο διπλό για τη Μαρσέιγ μετά ον τα τέλη Ιανουαρίου! Την Τετάρτη αγωνίζεται με την Σερίφ στον πρώτο αγώνα του 4ου προκριματικού του Γιουρόπα. Τιμωρημένοι οι μέσοι Αμαλφιτανό και Μ’Μπιά. Εκτός ο αμυντικός Ντιαβαρά και ο επιθετικός Ρεμί.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΣΟΣΟ: Η Μπαστιά μπήκε πιο δυνατά, αλλά η Σοσό πήρε το προβάδισμα με την κεφαλιά του Πριβά στο 13’. Στο δεύτερο μέρος η Μπαστιά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και προηγήθηκε με 3-1 (59’, 76’, 83’). Το γκολ του Ντουμπάι ήρθε αργά και η Σοσό δεν απέφυγε την ήττα. Σίγουρα επηρέασαν οι 6 απουσίες, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από ομάδα που μόλις ανέβηκε στη Λιγκ 1. Επιθετικά ικανοποίησε αλλά τα προβλήματα στην άμυνα είναι αρκετά. Τιμωρημένος ο επιθετικός Κοντού. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Πουπλέν.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Καλή η εικόνα της Μαρσέιγ στον πρώτο αγώνα. Η Σοσό έδειξε χτυπητά προβλήματα και δύσκολα να αποφύγει την ήττα. Άσος στο 1.50 (Expekt).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18:00 ΜΠΟΡΝΤΟ  – ΡΕΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 16-11-9
ΠΕΡΥΣΙ:
ΜΠΟΡΝΤΟ – ΡΕΝ 2-0
ΡΕΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ 1-0

ΜΠΟΡΝΤΟ: Καλή εμφάνιση και νίκη για τη Μπορντό, παρά τα 2 γκολ που δέχτηκε στην εκτός έδρας νίκη επί της Εβιάν. Τα δύο πανέμορφα γκολ των Ομπράνιακ (11’) και Γκουφράν (15’) έδωσαν προβάδισμα στους Γιρονδίνους, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 17’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ο Σαϊβέ με κεφαλιά έκανε το 1-3, με την Εβιάν να μειώνει στο τελικά 2-3 στο 94’. Μαζί με τις περσινές, έφτασε τις 7 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και τα 6 στα 8 over. 5-3-2 τα τελευταία 10 με τη Ρεν. Αμφίβολος ο μέσος Πλασίλ.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΡΕΝ: Η Λυόν ήταν πιο έτοιμη στην πρεμιέρα και πήρε δίκαια τη νίκη από τη Ρεν. Το γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων και η κόκκινη που δέχτηκε ο επιθετικός Κεμπό, για επικίνδυνη προβολή στο πρόσωπο του τερματοφύλακα της Λυόν έκριναν κατά πολύ το παιχνίδι. Η Ρεν είχε τις στιγμές της και με 10, αλλά η Λυόν έφυγε με τους τρεις βαθμούς. Μαζί με τα δύο τελευταία της φιλικά, η Ρεν έφτασε τα τρία παιχνίδια χωρίς γκολ, κάπως αδικαιολόγητα αφού διαθέτει τις μονάδες και πέρυσι η επίθεση ήταν το βασικό όπλο της Ρεν. Ο Αντονετί πάντως δήλωσε ότι η χρονιά ξεκινάει εκ νέου στο ματς με τη Μπορντό. Πέντε στα πέντε no goal για τη Ρεν στο πρωτάθλημα. Τιμωρημένος ο επιθετικός Κεμπό. Τραυματίας ο αμυντικός Απάμ.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

ΠΡΟΤΑΣΗ: Καλή η Μπορντό στην πρεμιέρα που κυκλοφόρησε καλά τη μπάλα στο παιχνίδι με την Εβιάν. Η Ρεν μπορεί να ηττήθηκε αλλά έδειξε κατά διαστήματα καλά στοιχεία και θέλει να ρεφάρει, κυνηγώντας τη νίκη σε δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο παιχνίδι. Με τις καλές μεσοεπιθετικές μονάδες που διαθέτουν, είναι πιθανό το γκολ-γκολ στο 2.05 (William Hill).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
22:00 ΑΖΑΞΙΟ  – ΠΣΖ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 2-4-4
ΠΕΡΥΣΙ:
ΑΖΑΞΙΟ – ΠΑΡΙ 1-3
ΠΑΡΙ – ΑΖΑΞΙΟ 4-1

ΑΖΑΞΙΟ: Συνεχίζοντας την καλή εικόνα που άφησε στα φιλικά, και παρότι τελείωσε το παιχνίδι με 10, η Αζαξιό πέρασε με το διπλό από τη γειτονική Νις. Ο Εντουάρντο έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του (12’), αλλά λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, αποβλήθηκε για επικίνδυνο μαρκάρισμα ο μέσος Μοστεφά (τραβηγμένη απόφαση). Βασικός αγωνίστηκε ο πρώην άσος του Άρη, Ρικάρντο Φατί. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Λιπινί και ο μέσος Μοστεφά. Από τις κερκίδες θα παρακολουθήσει ο τεχνικός Ντιπόντ, για τις διαμαρτυρίες του στην αποβολή του Μοστεφά.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΠΣΖ: Υποτίμησε τη Λοριάν και τελικά το πλήρωσε η Παρί, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2, συνεχίζοντας την κακή εντός έδρας παράδοση. Η Λοριάν δε φοβήθηκε μεταγραφές και τίτλους φαβορί και σκόραρε νωρίς (4’), ενώ διπλασίασε τα τέρματα της στο 45’+3. Μόλις 1-2 καλές ευκαιρίες για τη ΠΣΖ στο πρώτο μέρος, που παρουσιάστηκε καλύτερη στο δεύτερο μέρος, με τον Ζλάταν να σώζει την παρτίδα μειώνοντας στο ενώ στο 89’ ισοφάρισε με πέναλτι.  Εκτός ο επιθετικός Ουαρό ενώ παίζει του Τιάγκο Μόττα, που χρειάστηκε παραπάνω μέρες ξεκούρασης μετά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς. Η Παρί έφτασε – μαζί με τα φιλικά – τις πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες, όλες γκολ-γκολ (δύο 1-1, τρία 2-2).

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-5-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύσκολα να χάσει και από δεύτερο αδύναμη αντίπαλο η ΠΣΖ. Καλή και συμπαθητική η Αζαξιό αλλά το κίνητρο είναι μεγαλύτερο και το υλικό καλύτερο για τους Παριζιάνους. Διπλό στο 1.70 (Interwetten).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση