betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division : Ξεκινά η μάχη
20:00 ΜΠΙΛΜΠΑΟ  – ΜΠΕΤΙΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 8-13-11
ΠΕΡΥΣΙ:
ΜΠΕΤΙΣ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2-1
ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΠΕΤΙΣ 2-3

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Γλυκόπικρη γεύση άφησε στη Μπιλμπάο στην περσινή χρονιά. Συμμετείχε σε δύο τελικούς τον Μάιο (Κόπα ντελ Ρέι, Γιουρόπα Λιγκ), αλλά δεν κατέκτησε κανέναν, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και να μην ακολουθήσει το κυνηγητό των ομάδων που διεκδικούσαν τετράδα. Ο στόχος για μια θέση στην Ευρώπη επιτεύχθηκε μέσω της συμμετοχής στον τελικό κυπέλλου,
αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν πάει πολύ καλύτερα για τον ιδιόρρυθμο Μαρσέλο Μπιέλσα που παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας. Πρωταγωνιστές πέρυσι ο υψηλόσωμος φορ Γιορέντε και ο νεαρός βιρτουόζος Μουνιαίν, αν και γενικά η ομάδα στάθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αυτό αποδεικνύεται και από τους αποκλεισμούς των Μαν. Γιουν. και Σάλκε στο Γιουρόπα. Μικρές οι αλλαγές στο ρόστερ, ενισχύθηκαν επιθετικά με την επιστροφή του επιθετικού Αντούριθ μετά από 4 χρόνια (πέρυσι Βαλένθια), ενώ ο Ουρμπάιθ (Ολυμπιακό πέρυσι) υπέγραψε στη Ρούμπιν Καζάν. Ο αριστερός χαφ Γκαμπιλόντο πήγε στην ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ ο σέντερ μπακ Όσιο κρέμασε τα παπούτσια του στα 35 μετά από Μεγάλη επιτυχία οι παραμονές των Γιορέντε και Μουνιαΐν, ονόματα που έπαιξαν πολύ στο μεταγραφικό παζάρι. Στο πρώτο φιλικό ηττήθηκε 1-2 από την PSV, ενώ οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκίνησαν για το Γιουρόπα Λιγκ, όπου απέκλεισε ήδη την κροατική Σλάβεν Κοπρίβνιτσα (3-1 εντός, 1-2 εκτός). Την Πέμπτη αντιμετωπίζει εντός την Ελσίνκι. Εκτός οι αμυντικοί Αουρτενέτσε και Αμορεμπιέτα και ο Μουνιαΐν. Αμφίβολος ο επιθετικός Αντούριθ.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

ΜΠΕΤΙΣ: Στόχος επετεύχθη για τη Μπέτις, που παρέμεινε σχετικά άνετα στην κατηγορία, τερματίζοντας 13η. Ο Πέπε Μελ παρέμεινε για τρίτο σερί χρόνο στην ομάδα. Στα φιλικά προετοιμασίας κέρδισε άνετα της Μαρμπέλα (6-0) και Αλγκεσιράς (5-0), ενώ στα πιο σοβαρά τεστ ήρθε ισόπαλη 2-2 με τις γερμανικές Άαλεν και Στουτγάρδη, και έχασε 0-1 από τη Φράιμπουργκ. Σημαντική απώλεια ο επιθετικός Ρόκε Σάντα Κρουζ, που επέστρεψε στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο αμυντικός Παουλάο, που αγωνίστηκε δανεικός από τη Σεντ Ετιέν, παρέμεινε στην ομάδα, ήρθε ο καλός δεξιός εξτρέμ της Ολανένσε, Σαλβαντόρ Άγκρα, ενώ δανεικός από την Άρσεναλ ήρθε ο νεαρός επιθετικός Τζόελ Κάμπελ. Δανεικοί ήρθαν επίσης και οι Χουάν Κάρλος Πέρεζ (Μ, Μπράγκα) και Ρουμπέν Πέρεζ (Ατλέτικο Μαδρίτης). Σημαντικότερη αποχώρηση αυτή του μέσου Ιρινέι (Γρανάδα). Τραυματίας απόψε ο αμυντικός Αλβάρεζ.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μπέτις αναμένεται να το παλέψει για την παραμονή φέτος. Η Μπιλμπάο που δεν άλλαξε και πολλά στο ρόστερ, μπορεί να πάρει άνετα τη νίκη. Άσος στο 2.00 (Bet365).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
20:00 ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 23-7-10
ΠΕΡΥΣΙ:
ΡΕΑΛ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 0-0
ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΡΕΑΛ 2-3

ΡΕΑΛ: Κάνοντας ρεκόρ βαθμών στην κατηγορία (έφτασε τους 100), πήρε δίκαια το πρωτάθλημα, αφήνοντας τη Μπαρτσελόνα 9 βαθμούς πίσω. Δεν κινήθηκε καθόλου στο μεταγραφικό παζάρι, ανεβάζοντας μόνο τους νεαρούς Χέσους Φερνάντες (Τ) και Αλβάρο Μοράτα (Ε) από τη Ρεάλ Καστίγια, ενώ επέστρεψε και ο χαφ Γκάγκο από τη Ρόμα, αλλά δόθηκε στη Βαλένθια, πακέτο με τον Κανάλες που ήταν εκεί από πέρυσι (συνολικά 11 εκατ.), και ο Ντρέντε από την Έβερτον, με το όνομα του να παίζει δυνατά για τον Ολυμπιακό.  «Κανονική» μεταγραφή ο Χαμίτ Άλτιντοπ που επέστρεψε στην πατρίδα του και τη Γαλατάσαραϊ, ενώ ακόμα παίζει του Κακά για τη Μίλαν. Κέρδισε στα 5 από τα 6 φιλικά που έδωσε (5-1 Οβιέδο, 5-1 ΛΑ Γκάλαξι, 2-1 Σάντος Λαγκούνα, 5-1 Μίλαν, 2-0 Σέλτικ) ενώ έχασε 2-5 από τη Μπενφίκα.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Το να βγεις για 3η συνεχόμενη χρονιά 3η ομάδα στη Ισπανία, πίσω από τέτοια μεγαθήρια δεν είναι μικρό πράγμα και αυτός θα είναι ο στόχος και για φέτος, με τον Ουνάι Έμερι να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο μετά από 4 χρόνια, με αντικαταστάτη του τον Πελεγκρίνο, που άφησε τη Μάλαγα για πιο «ασφαλή» λιμάνια. Ο Κανάλες παρέμεινε στην ομάδα, ενώ στη Βαλένθια κατέληξε και ο Γκάγκο, που άνηκε στη Ρεάλ, αλλά αγωνιζόταν δανεικός στη Ρόμα. Ο καλός μέσος Νέλσον Βαλντέζ (Ρούμπιν Καζάν), ο Ζοάο Περέιρα (Α, Σπόρτινγκ Λ.), Βιερά (Μ, Λας Πάλμας) και ο διεθνής μεξικανός Γουαρδάδο (Λα Κορούνια) οι υπόλοιπες φετινές μεταγραφές. Από την ομάδα αποχώρησε ο βετεράνος επιθετικός Αντούριθ, ενώ μεγάλη απώλεια είναι το αριστερό μπακ Ζόρντι Άλμπα, που πωλήθηκε στη Μπάρτσα για 12 εκατ. (είχε αποκτηθεί από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα για περίπου 2 εκατ.). Μαζί του αποχώρησαν ο πολύ καλός τούρκος μέσος Μεμέτ Οπάλ, όπως και οι εναλλακτικοί αμυντικοί Μπρούνο και Ντεαλμπέρτ (15 και 11 συμμ. αντίστοιχα). Στα φιλικά κέρδισε 2-1 το Χιούστον και 2-0 την Τόττεναμ, ήρθε ισόπαλη 1-1 με Μπράουνσβαϊγκ, Μπίλεφελντ και Πόρτο, ενώ στο πιο πρόσφατο έχασε 2-4 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Άλλαξε κάποια πρόσωπα η Βαλένθια αλλά δύσκολα να πάρει κάτι από τα Μεστάγια. Χαμηλός ο άσος 1.29 (William Hill) για όποιον αρέσκεται σε μικρά. Από κει και πέρα θα περιμένουμε να δούμε πως παίζουν οι δύο ομάδες για να βγάλουμε συμπεράσματα.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22:00 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 20-8-4
ΠΕΡΥΣΙ:
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2-1
ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΠΑΡΣΤΕΛΟΝΑ 2-2

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Νέα εποχή για τη Μπαρτσελόνα μετά την αποχώρηση του Πεπ Γκουαρντιόλα και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βιλανόβα, μέχρι πρότινος βοηθό του Πεπ. Η απώλεια του πρωταθλήματος δεν απογοήτευσε ιδιαίτερα, ενώ δε γινόταν να τελειώσει η καριέρα του Καταλανού χωρίς κούπα και έτσι κατέκτησε τον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι, έτσι για τνα τον θυμούνται. Ο στόχος, πιο άλλος από την κατάκτηση της Πριμέρα και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής ο Άλεξ Σονγκ από την Άρσεναλ (19 εκατ. €), που ήρθε να αντικαταστήσει τον Κεϊτά που θα συνεχίσει στην Κίνα. Σημαντική προσθήκη ο Ζόρντι Άλμπα (αρ. μπακ) από τη Βαλένθια, που ξεκίνησε από τη «Μάσια», αλλά δεν αξιοποιήθηκε με αποτέλεσμα να επιστρέφει τώρα έναντι 12 εκατ. Σταθεροποιήθηκαν στην πρώτη ομάδα οι επιθετικοί Τέγιο και Κουένκα που πήραν αρκετό χρόνο πέρυσι και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις. Εσωτερική μεταγραφή θα αποτελέσει ο Βίγια, όταν θα είναι 100% έτοιμος. Στα φιλικά κέρδισε Αμβούργο (2-1) και Ντιναμό Βουκ. (2-0) και έφερε ισοπαλίες με Μαν. Γιουν. (0-0) και ΠΣΖ (2-2). Τρομερή η προϊστορία της Μπάρτσα κόντρα στους Βάσκους στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους. (15-1-0). Εκτός ο οι αμυντικοί Μουνιέσα και Αμπιντάλ, ο μέσος Κουένκα.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Αδιάφορη η περσινή χρονιά για τους Βάσκους που τερμάτισαν στη 12η θέση. Ανάλογη πορεία αναμένεται και φέτος, με τους ειδικούς να τη θέλουν να τερματίζει λίγο πιο κάτω ή οριακά πάνω από τα ζώνη του υποβιβασμού. Ο περσινός πρωταγωνιστής και πρώτο σκόρερ της ομάδας Κάρλος Βέλα (12 γκολ), που αγωνιζόταν δανεικός από την Άρσεναλ, παρέμεινε στην ομάδα έναντι 3.8 εκατ., ενώ έγινα δύο ακόμα καλές προσθήκες: Χοσέ Άνχελ (Ρόμα) και Γκονζάλο Κάστρο (Μαγιόρκα). Αποχώρησαν ο επιθετικός Γιορέντε (πρώην Βιγιαρρεάλ) και ο αμυντικός Ντεμίντοφ. Στον πάγκο παρέμεινε ο γάλλος Μοντανιέ. Στα δύο σημαντικότερα φιλικά προετοιμασίας έχασε από Μπορντό (0-1) και Πάρμα (0-2). Εκτός ο αμυντικός Ινίγκο Μαρτίνεθ και ο μέσος Θουρουτούθα.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η διαφορά των δύο ομάδων τεράστια, αλλά είναι πολύ νωρίς για ματς του 1.10. Ούτε και το over στο 1.30 αποτελεί ευκαιρία. Για όποιον επιμείνει να το ποντάρει ο άσος με έχει μία μικρή στοιχηματική αξία το over 3.5 (1.75 bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση