» » » » » » Preview Premier League Εβερτον - Μάντσεστερ Γιουν.:Εκδίκηση για το περσινό 4-4 θέλουν οι «μπέμπηδες»

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League Εβερτον - Μάντσεστερ Γιουν.:Εκδίκηση για το περσινό 4-4 θέλουν οι «μπέμπηδες»
ΕΒΕΡΤΟΝ: Πορεία πρωταθλητισμού το δεύτερο μισό για την Έβερτον πέρυσι (4 ήττες σε 19 αγωνιστικές) με βασικό όπλο την άμυνα, τελειώνοντας με την τρίτη καλύτερη επίδοση (40, πίσω από Σίτι και Γιουν.). Ο Μόγιες παραμένει για 11ο χρόνο στον πάγκο της ομάδας, και φέτος θέλει να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στα φιλικά προετοιμασίας κέρδισε Μόρκαμπ (4-1), Νταντί Γιουν. (1-0), ΑΕΚ (4-1), έχασε από Μπλάκπουλ (0-2) και έφερε ισοπαλία με Μάδεργουελ (1-1).
Στο πιο πρόσφατο έχασε 0-1 από τη Μάλαγα. Ο Πίενααρ δεν άντεξε μακριά από τα «ζαχαρωτά» και μετά από ένα χρόνο στην Τόττεναμ, επέστρεψε πέρυσι στα μέσα ως δανεικός και πλέον αποκτήθηκε και πάλι από την Έβερτον, 3 εκατ. € περισσότερα (2.8 – 5.8) από ότι είχε στοίχισε η πρώτη του μεταγραφή το 2008. Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής (γνωστό πλέον σε όλους) ο Κέβιν ΜΙραλάς του Ολυμπιακού (8 εκατ.). Μοσχοπούλησε τον 21χρονο μέσο Ρόντγουελ 15 εκατ. €, τον επιθετικό Γιόμπο στη Φενέρμπαχτσε και τον αυστραλό μέσο Κέιχιλ στη Νέα Υόρκη. Αήττητη στα 9 τελευταία στο πρωτάθλημα. Ο Ντρέντε επέστρεψε στη Ρεάλ, όπου ανήκει. Αμφίβολοι οι μέσοι Φελαϊνί και Γκίμπσον.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2


ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.: Χάνοντας από τη Σίτι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, έχασε και το προβάδισμα στο πρωτάθλημα, χάνοντας τον τίτλο μέσα από τα χέρια της στην τελική ισοβαθμία με τη μισητή συμπολίτισσα. Σε περιοδεία στην Ν. Αφρική κέρδισε την ΑμαΖουλού 1-0 και ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Άγιαξ του Κέιπ Τάουν. Στην Κίνα επικράτησε 1-0 της Σανχάι Σένχουα (ομάδα των Ανελκά και Ντρογκμπά), ενώ επί ευρωπαϊκού εδάφους έφερε δύο 0-0 με Βαλερένγκα και Μπαρτσελόνα. Στο πιο πρόσφατο επικράτησε 4-3 του Αννόβερο, στα πλαίσια της μεταγραφής του Ντιούφ στο Αννόβερο τον περασμένο Γενάρη. Η Γιουνάιτεντ έκανε το μεταγραφικό «κόλπο γκρόσο» την προηγούμενη Τετάρτη, αποσπώντας την υπογραφή του Ρόμπι Φαν Πέρσι για 4 χρόνια, δίνοντας στην Άρσεναλ 24 εκατ. €. Πολύ σημαντική μεταγραφή και ο Καγκάβα της Ντόρτμουντ (16 εκατ.) που επισκιάστηκε λόγω της έλευσης του Ολλανδού. 12 εκατ. επιπλέον δαπανήθηκαν για δύο 18χρονους: Πάουελ (Κρου) και Ενρίκεζ (Ουνιβερσιδάδ Τσίλε). Δανεικοί δόθηκαν ο Άμος (Τ) και ο Φάμπιο (Α). Έφυγαν ο Κούσζτσακ (Τ, Μπράιτον), οι αμυντικοί Ντε Λετ και Τζέιμς (Λέστερ), Πογκμπά (Ε, Γιουβέντους), ενώ αποχαιρέτησε ο Γι-Σουνγκ Παρκ, που θα συνεχίσει στην ΚΠΡ. Πολύ καλές οι σχέσεις μεταξύ των δύο προπονητών. Εκτός οι αμυντικοί Τζόουνς, Έβανς και Σμόλινγκ, και ο μέσος Φλέτσερ. Αμφίβολος ο αμυντικός Βίντιτς.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Εκδίκηση για το περσινό εντός 4-4 θέλουν οι «μπέμπηδες», που ουσιαστικά τους στέρησε τη δυνατότητα υπεράσπισης του τίτλου τους πέρυσι. Τα «ζαχαρωτά» ενισχύθηκαν σημαντικά στη γραμμή κρούσης και θα αποτελέσουν το φετινό της όπλο. Η Γιουνάιτεντ λίγο να προσπαθήσει θα βρει το δρόμο για τα δίχτυα. Γκολ-Γκολ στο 1.72 (Bwin). Ελαφρύ προβάδισμα και στο διπλό του 1.91 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση