» » » » » » Preview Primera Division : Λα Κορουνια - Οσασουνα και Βαγιεκανο - Γραναδα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division : Λα Κορουνια - Οσασουνα και Βαγιεκανο - Γραναδα
20:00 ΛΑ  ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 12-9-8

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Ο ένας χρόνος απουσίας στη Σεγούντα ήταν αρκετός για τη Λα Κορούνια και έτσι, αφού τερμάτισε πρώτη πέρυσι, επέστρεψε και πάλι στη φυσική της θέση. Έχασε τρεις καλές μονάδες: τον διεθνή παραγουανό αμυντικό Μορέλ (Ιντεπεντιέντε), τον αργεντινό μεσοαμυντικό Κολότο (Εσπανιόλ) και τον διεθνή μεξικανό μέσο Γκουαρδάδο (Βαλένθια). Μαζί και τον εναλλακτικό μέσο Πάμπλο Αλβάρεζ (11 συμμ.).
Ψώνισε πολύ από Πορτογαλία αφού ήρθαν από την Μπενφίκα οι Ρόντερικ (Α, δαν. Σερβέτ) και Νέλσον Ολιβέιρα (Ε, 12 συμμ.), από τη Σπόρτινγκ οι ΕΒάλντο (Α, 13 συμμ.) και Αντρέ Σάντος (Μ, 11 συμμ.) και από τη Μπράγκα ο Πίτσι (Ε, πέρυσι δαν. Ατλέτικο Μαδρίτης – 11 συμμ./1 γκ.) - όλοι οι παραπάνω δανεικοί. Δανεικοί επίσης οι Καμούνιας (Μ, Βιγιαρρεάλ, 24 συμμ.) και ο διεθνής κολομβιανός Αγκουιλάρ (Μ, Έρκουλες). Δύσκολο το εγχείρημα του τεχνικού Όλτρα που παρέμεινε στον πάγκο, αφού οι πολλοί δανεικοί, που οι περισσότεροι προορίζονται για βασικοί, μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα. Μοναδική κανονική μεταγραφή ο καλός μέσος Μαρτσένα της Βιγιαρρεάλ. Αμφίβολοι ο αμυντικός Ζε Κάστρο και ο μέσος Ντιόγκο Σαλομάο. Εκτός απόψε ο αμυντικός Λαουρέ.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Πολύ καλή χρονιά πέρυσι για την Οσασούνα, που της κόστισαν η κακή φόρμα των τελευταίων αγωνιστικών (3 νίκες στις 9 τελευταίες αγωνιστικές) και έχασε μέσα από τα χέρια της την έξοδο στην Ευρώπη, τερματίζοντας τελικά μόλις ένα βαθμό μακριά από την εξάδα. Στην ομάδα ήρθαν ο οργανωτής της Βαγιαδολίδ, Σίσι, ο Νάνο (Μ, Νουμάνθια), ο Αλεχάντρο Αρίμπας (Α, Ράγιο Βαγιεκάνο), ο Αρμεντέρος (Μ, Σεβίλλη – δαν. πέρυσι στη Ράγιο), ενώ δανεικός θα αγωνιστεί ο υψηλόσωμος επιθετικός Γιορέντε (Σοσιεδάδ, πρώην Βιγιαρρεάλ). Αρκετοί αυτοί που έφυγαν. Αποχώρησαν οι επιθετικοί Λέκιτς και Μπαλντέ, οι αμυντικοί Ροβέρσιο (16 συμμ.), Σέρχιο (20 συμμ.) και Σατρουστέγουι (10 συμμ.) και ο βασικότατος ιρανός μέσος Νεκουνάμ (31 συμμ.). Αν ο Σίσι και ο Γιορέντε καλύψουν τα κενά των Μπαλντέ και Νεκουνάμ, τότε πάνω-κάτω θα μιλάμε για την ίδια ομάδα με πέρυσι. Σε φιλικά στην Ολλανδία επικράτησε 1-0 της Χέρακλες και έφερε ισοπαλίες με Φένλο (1-1) και Γκρόνινγκεν. Χωρίς απουσίες απόψε.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Λα Κορούνια μπορεί να είναι το «όνομα» αλλά θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί μέχρι να δούμε το αν «ήρθε για να μείνει» με τόσους δανεικούς που θα έχει – παρότι πρόκειται για καλές μονάδες. Θα πάμε με το under (1.72 Expekt), αφού περιμένουμε κλειστή πρεμιέρα για τις δύο ομάδες.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22:00 ΡΑΓΙΟ  ΒΑΓΕΚΑΝΟ – ΓΡΑΝΑΔΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 2-2-0
ΠΕΡΥΣΙ:
ΡΑΓΙΟ – ΓΡΑΝΑΔΑ 1-0
ΓΡΑΝΑΔΑ – ΡΑΓΙΟ 1-2

ΡΑΓΙΟ: Η παραμονή  στην κατηγορία επετεύχθη πέρυσι, αν και χρειάστηκε νίκη κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο στην τελευταία αγωνιστική για να το σιγουρέψει. Η «αχίλλειος φτέρνα» της Ράγιο πέρυσι ήταν η αμυντική λειτουργία (73 γκολ παθητικό, χειρότερη περσινή επίδοση στην Πριμέρα). Για να καταφέρει το φετινό της στόχο ο νέος τεχνικός Χεμέθ (πρώην Κόρδοβα), που δεν είναι άλλος από μια πιο άνετη παραμονή, θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτόν τον τομέα. Αποδυναμωμένη επιθετικά αφού έχασε τον πολύ καλό μεσοεπιθετικό Μίκου (15 γκολ, πρώτος σκόρερ της ομάδας πέρυσι) και το «γερόλυκο» Ραούλ Ταμούδο (9 γκ. πέρυσι) που έφυγε για το Μεξικό. Αποχώρησαν επίσης ο βασικός σέντερ μπακ Αλεχάντρο Αρίμπας (34 συμμ.), ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Κομπένιο (15 συμμ.) και οι αμυντικοί Άιτορ Νούνιεθ (1 συμμ.) και Ντε Λα Βέγκα (5 συμμ.). Ήρθαν ως δανεικοί ο τερματοφύλακας Ρουμπέν (3ος στη Μάλαγα), ο αμυντικός Ζόρντι Άματ (4 συμμ. με Εσπανιόλ) και ο δανός επιθετικός Μπίλε Νιλς (Βιγιαρρεάλ -11 γκ. πέρυσι με Έλτσε). Κανονικές μεταγραφές ο μέτριος αμυντικός Γκάλβες (Σπόρτινγκ Χιχόν), οι μέσοι Αντριάν (Σανταντέρ) και Χοσέ Κάρλος (ΑΕΚ), ενώ το κενό στην επίθεση καλείται να καλύψει ο Ντομίνγκεζ (Βαλένθια – δαν. και βασικός πέρυσι στη Ρίβερ). Σε φιλικό νίκησε τη Μπρέντα 2-1. Χωρίς απουσίες σήμερα.

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΓΡΑΝΑΔΑ: Παρά την ήττα της στην τελευταία αγωνιστική από τη σημερινή αντίπαλο, είδε με μεγάλη χαρά να χάνουν και οι υπόλοιπες που κινδύνευαν πιο άμεσα και έτσι έμεινε το +1 από τις ομάδες που υποβιβάζονταν. Για το λόγο αυτό η διοίκηση έφερε στην ομάδα τον τεχνικό Ανκέλα, που έκανε καλό όνομα στην Ισπανία τα τελευταία χρόνια με την Αλκορκόν, ενώ πρόσθεσε και αρκετές καλές μονάδες: δανεικοί από την Ουντινέζε ήρθαν ο επιθετικός Φλόρο Φλόρες και ο ακραίος μέσος Τόρζε. Ήρθαν επίσης ο τερματοφύλακας της Σανταντέρ Τόνιο, οι μέσοι της Μπέτις, Ιρινέι Σάντος και Αλεχάντρο, ο αμυντικός Χουάνμα Ορτίθ (Αλμερία, Ρέιντζερς), ο καλός επιθετικός Ελ-Αραμπί (Αλ-Χιλάλ, Καέν), που στοίχισε 5 εκατ. και ο νεαρός Ελβετός αμυντικός της Ααράου, Βίντμερ. Ο αμυντικός Μπόρχα Γκόμεζ ικανοποίησε και παρέμεινε στην ομάδα (δαν. από Καρπάτι πέρυσι). Τιμωρημένος από πέρυσι ο μέσος Ντανιέλ Μπενίτεθ. Εκτός ο αμυντικός Μάιντς και οι μέσοι Χασάν Γεμπντά και Φραν Ρίκο.

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5:

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Γρανάδα ανέβηκε ποιοτικά ένα σκαλί φέτος ενώ η Ράγιο μάλλον έπεσε, τουλάχιστον επιθετικά. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό του 3.40 (SportingBet).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση