» » » » » » » Preview Ευρωπαϊκό Super Cup: Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Ευρωπαϊκό Super Cup: Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-1-0
Γήπεδο: Stade Louis II (Monaco), Χωρητικότητα: 18523

ΤΣΕΛΣΙ: Χωρίς να εντυπωσιάσει η Τσέλσι ξεκίνησε ιδανικά τη νέα χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ, κάνοντας το 3 στα 3 στις πρώτες αγωνιστικές. Στο πιο πρόσφατο επικράτησε της Νιούκαστλ εντός έδρας με 2-0, με τον Αζάρ να σκοράρει – για πρώτη φορά με την Τσέλσι - το πέναλτι που κέρδισε ο Τόρες (22’) και να μοιράζει την ασίστ στον ισπανό στο 45’+3 για το τελικό 2-0. Μόνη πρώτη στο πρωτάθλημα με 9 βαθμούς, αν και με παιχνίδι περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες. Η πρώτη πάντως επίσημη εμφάνιση δεν είχε αντίστοιχα αποτελέσματα, αφού στο Τσάριτι Σιλντ (αγγλικό Σούπερ Καπ) είχε χάσει 2-3 από τη Σίτι. Συμμετέχει για δεύτερη φορά σε ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Στην πρώτη, την περίοδο 1998-’99 ως κυπελλούχος Ευρώπης, πάλι με αντίπαλο ισπανική ομάδα (Ρεάλ Μαδρίτης), κατέκτησε το τρόπαιο νικώντας με 1-0. Ανυπόμονος για την πρώτη του κούπα με την Τσέλσι δήλωσε ο Αζάρ, ο οποίος πιάνει τους περσινούς του ρυθμούς σιγά-σιγά, ενώ ο Τσεχ εμφανίστηκε πιο συγκρατημένος, ζητώντας από τους συμπαίκτες του να σεβαστούν την Ατλέτικο και ιδιαίτερα τον Φαλκάο. Σίγουρα εκτός ο μέσος Μάρκο Μαρίν, αμφίβολοι οι αμυντικοί Τέρι και Νταβίντ Λουίζ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Με πρωταγωνιστή τον Φαλκάο που σημείωσε χατ-τρικ (20’, 42’, 59’ πεν.), η Ατλέτικο πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στη Μπιλμπάο με 4-0 εντός έδρας. Το τέταρτο γκολ σημείωσε ο Τιάγκο στο 84’. Επιβλητική εμφάνιση μετά την μέτρια εικόνα στο 1-1 στην πρώτη αγωνιστική με τη Λεβάντε. Έχοντας κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ πριν δύο σεζόν, είχε ξανασυμμετάσχει στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, επικρατώντας της Ίντερ με 2-0. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δήλωσε ότι η ομάδα του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, δεν έχει να αποδείξει τίποτα και το ότι η Τσέλσι είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης δε σημαίνει ότι είναι ανώτερη ομάδα από τη δική του. Ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας Κουρτουά, που ανήκει στην Τσέλσι, ευχήθηκε τα καλύτερα στους «κανονικούς» συμπαίκτες του στην Τσέλσι, αλλά όντας παίχτης της Ατλέτικο θα τα δώσει όλα για να φέρει η ομάδα το τρόπαιο στη Μαδρίτη.  Αμφίβολοι ο αμυντικός Φελίπε Λουίς και ο μέσος Χουανφράν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δυνατή αναμέτρηση περιμένουμε στο Μονακό, με τις δύο ομάδες να ποντάρουν πολλά στις μεσοεπιθετικές τους γραμμές. Με Τόρες, Αζάρ από τη μία και Φαλκάο από την άλλη το γκολ-γκολ (1.70 Bwin) φαντάζει ως ιδανική επιλογή.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση