» » » » » » Preview Super League: Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιαννενα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Super League: Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιαννενα
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 17-2-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στην Μάλαγα στο ΟΑΚΑ και δίκαια με το 0-0 που απέσπασε αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League. H Ευρωπαϊκή περιπέτεια του Παναθηναϊκού όμως δεν θα σταματήσει εδώ, αφού έχει τσεκάρει την πρόκριση για το Europa League και σήμερα περιμένει να μάθει τους αντιπάλους του. Πλέον οι "πράσινοι" προσανατολίζονται" στο πρωτάθλημα, όπου μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Λεβαδειακού θέλουν και σήμερα το τρίποντο, ώστε να μην αφήσουν από νωρίς βαθμούς και να μην μείνουν πίσω στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός της ομάδας, Ζεσουάλδο Φερέϊρα, θα ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες του σήμερα. αφού τα συνεχόμενα παιχνίδια, σε συνδυασμό με τις προπονήσεις τους έχουν κουράσει. Συγκεκριμένα, σκέφτεται να ξεκουράσει τους Βύντρα και Καρνέζη και στις θέσεις τους θα αγωνιστούν οι Μαρίνος και Καπίνο. Έτοιμοι δηλώνουν και οι Σο και Κουίνσι, ενώ εκτός παραμένουν οι Λέτο και Μπουμσόνγκ.


ΕΝΤΟΣ: 0-0-0
ΓΚΟΛ: 1-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Δεν ικανοποίησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Πλατανιά Χανίων. Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις για τις δύο ομάδες και ειδικότερα ο ΠΑΣ, που ήταν και γηπεδούχος έδειχνε ότι έχει σαφές πρόβλημα στην δημιουργία. Απείλησε την εστία του Πλατανιά ελάχιστες φορές και αυτό ήταν κάτι που έγινε αντιληπτό και από τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Χριστόπουλο, που όλη αυτήν την εβδομάδα δούλεψε πάνω σε επιθετικές τακτικές ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Ο ΠΑΣ θα παρουσιαστεί σήμερα με αμυντικούς προσανατολισμούς και θα προσπαθήσει να κλέψει ότι μπορεί στην κόντρα. Πρώτο στόχος για  την ομάδα των Ιωαννίνων όμως παραμένει το μηδέν στην άμυνα, αφού μόνο με αυτό τον τρόπο θα έχει ρεαλιστικές ελπίδες για να πάρει κάποιον βαθμό. Το ευχάριστο πάντως για τον Έλληνα τεχνικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα αγωνιστικό και θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-0
ΓΚΟΛ: 0-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, αλλά θα έχει και κούραση από το ματς της Τρίτης. Η αμυντική τακτική που θα ακολουθήσει ο ΠΑΣ ίσως πάει το ματς σε χαμηλούς ρυθμούς, με το under(1.75 bwin) να φαντάζει πολύ πιθανό.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση