» » » » » » » Preview Champions League: Τσέλσι - Γιουβέντους

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Champions League: Τσέλσι - Γιουβέντους
21:45 ΤΣΕΛΣΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

ΤΣΕΛΣΙ: Έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα της Αγγλίας, αλλά την περασμένη αγωνιστική υπέπεσε στην πρώτη απώλεια βαθμών, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στο λονδρέζικο ντέρμπι με την ΚΠΡ. Αυτό ήταν το τρίτο ματς την φετινή σεζόν, που η Τσέλσι καταφέρνει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της και αυτό δείχνει το πόσο καλή δουλειά γίνεται στο ανασταλτικό κομμάτι. Επιθετικά η ομάδα, αν και δεν σκόραρε δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά οι παίκτες της αστόχησαν. Στην έδρα της η πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι πολύ δυνατή και την περσινή σεζόν πήρε έξι νίκες σε ισάριθμα ματς στο "Στάμφορντ Μπριτζ". Το σημερινό ματς θα είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Ντι Ματέο να δοκιμάσει τους παίκτες του σε μία αναμέτρηση επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και αναμένεται αν παραταχθεί επιθετικά, ώστε να φτάσει στη νίκη. Το ευχάριστο για τον Ιταλό τεχνικό είναι ότι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους οι Τέρι, Μάτα και Μίκελ και αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.



ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση η Γιουβέντους και είναι έτοιμη να ξεκινήσει δυναμικά την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση μέχρι στιγμής, αφού συνεχίζει και φέτος το περσινό αήττητό της στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 42 αγώνες χωρίς ήττα.  Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, η "Μεγάλη Κυρία" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, από την Τζένοα, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1, αφού πάτησε για τα καλά το γκάζι στην επανάληψη και δεν άφησε καμία ελπίδα στην ομάδα της Γένοβας. Ο Αντόνιο Κόντε, δημιουργός αυτής της ομάδας, μετά την τιμωρία με αποκλεισμό από τους πάγκους στο ιταλικό πρωτάθλημα, δέχθηκε την ίδια "καμπάνα" και από την ΟΥΕΦΑ, ενώ του απαγορεύτηκε να δίνει εντολές και από το κινητό του τηλέφωνο. Στο σημερινό ματς πρώτος στόχος της Γιουβέντους θα είναι να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα, ώστε να "σιγουρέψει" την ισοπαλία και θα ψάξει κάποιο γκολ, με τους ταχύτατους μεσοεπιθετικούς που διαθέτει. Δεν θα έχει απουσίες(μόνο μακροχρόνια απόντες) και θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφίρροπη αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν. Η Γιουβέντους θα είναι πολύ προσεκτική στο πρώτο μέρος και θεωρώ ότι με την ισορροπημένη ομάδα που έχει μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα μέχρι το ημίχρονο. Θα επιλέξω το Χ ημίχρονο (1.95 Bet365) για την εν λόγω αναμέτρηση.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση