» » » » » » » Preview Champions League: Μπάγερν Μονάχου - Βαλένθια

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Champions League: Μπάγερν Μονάχου - Βαλένθια
21:45 ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την φετινή Μπουντεσλίγκα, αφού έχει φτάσει τις τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες μέχρι στιγμής. Την περασμένη αγωνιστική, χωρίς να ανεβάσει στροφές κατάφερε να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο της Μάϊντζ με 3-1 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Επιθετικά η ομάδα πετάει... φωτιές και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχουν καταφέρει να βρουν δίχτυα οι παίκτες της 12 φορές. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιουπ Χάϊνκες, έχει την τύχη να διαχειρίζεται ένα εξαιρετικό ρόστερ, με ισορροπία σε όλες του τις γραμμές και στοχεύει και πάλι να φτάσει πολύ μακριά στην διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Εντός έδρα η ομάδα αντλεί δύναμη από το παθιασμένο κοινό της και αξίζει να σημειώσουμε ότι πέρυσι στην έδρα τους οι Γερμανοί επικράτησαν σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς, πλην του τελικού, όπου ηττήθηκαν στα πέναλτι από την Τσέλσι. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Χάϊνκες προβληματίζεται μόνο με τον μικροτραυματισμό του Ρόμπεν, που είναι αμφίβολος, αλλά όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην Βαλένθια.



ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σε ακόμα ένα ματς η Βαλένθια κινήθηκε σε ρηχά νερά, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Θέλτα στο ματς του Σαββάτου για την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη για τις "νυχτερίδες", που ακόμα ψάχνουν την αγωνιστική τους ταυτότητα. Είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα στην δημιουργία κλασικών ευκαιριών, αλλά και στην ανάπτυξη από τον χώρο του κέντρου, αλλά αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί, αφού είναι τραυματίες όλοι της οι "οργανωτές". Το αποψινό έργο των «νυχτερίδων» προμηνύεται ιδιαίτερα δύσκολο και ο Πελεγκρίνο δεν έκρυψε πως θα είναι ευχαριστημένος ακόμα και αν η ομάδα του πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Βαλένθια είναι μέχρι στιγμής μία ομάδα με αρκετό ταλέντο στην επίθεση, αλλά με σαφές πρόβλημα στην άμυνα. Εκεί εστίασε και ο Πελεγκρίνο στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, ώστε να διορθώσει τα κακώς κείμενα, λίγο πριν την δύσκολη αναμέτρηση με την Μπάγερν. Σε αυτή θα απουσιάσουν οι Μπανέγκα, Πιάτι και Αλμπέλδα, όπου αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός έδρας η Βαλένθια δυσκολεύεται πολύ τα τελευταία χρόνια να πάρει αποτελέσματα και μετράει τρείς ήττες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία έξι ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μεγάλο φαβορί για τη νίκη είναι η Μπάγερν, που παίζει στην δυνατή της έδρας και βρίσκεται και σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την Ισπανική ομάδα. Ωστόσο, ο άσσος στο 1.45 (Expekt) δεν αξίζει το ρίσκο και σίγουρα καλύτερο θα είναι να εμπιστευτούμε το goal/goal (1.80 William Hill).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση