» » » » » » Preview Europa League: Τότεναμ - Λάτσιο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Europa League: Τότεναμ - Λάτσιο
22:05 ΤΟΤΕΝΑΜ - ΛΑΤΣΙΟ

ΤΟΤΕΝΑΜ: Μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες, κατάφερε να πάρει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησε την περασμένη αγωνιστική με 3-1 επί της Ρέντινγκ εκτός έδρας. Παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις, που δεν ήταν κακή, αλλά είχε ατυχία. Οι Λονδρέζοι αρχίζουν σιγά-σιγά να βρίσκουν τα πατήματά τους μέσα στο γήπεδο και είναι χαρακτηριστικό ότι στο τελευταίο ματς έβγαλαν πολλές κλασικές ευκαιρίες, ενώ ενέπνεαν εμπιστοσύνη και στα μετόπισθεν. Ο Βίλας Μπόας υπογράμμισε πως το Γιουρόπα Λιγκ ενδιαφέρει την ομάδα, του σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, όπου οι «πετεινοί» το είχαν αγωνιστεί στα περισσότερα ματς με τους αναπληρωματικούς! Αρκετές απουσίες θα έχει η Τότεναμ στην σημερινή της πρεμιέρα στο Europa Leaugue, αφού εκτός των Εκοτό, Καμπούλ, Πάρκερ και Λίβερμορ, εκτός θα είναι και ο Αντεμπαγιόρ.



ΛΑΤΣΙΟ: Ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο φετινό πρωτάθλημα η Λάτσιο και την περασμένη αγωνιστική δεν δυσκολεύτηκε καθόλου κόντρα στην Κιέβο, όπου επικράτησε άνετα με 3-1. Δεν κινδύνευσε σε καμία στιγμή της αναμέτρησης, αφού είχε πάρει από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων και έλεγξε απόλυτα την αναμέτρηση. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τους "λατσιάλι", που εντυπωσιάζουν μέχρι στιγμής με την αγωνιστική τους φιλοσοφία, αλλά και με τα αποτελέσματα που έχουν πάρει. Ο τεχνικός της ομάδας Πέτκοβιτς, φαίνεται να έχει στρώσει την ομάδα, που παρουσιάζει ισορροπία σε όλες της τις γραμμές και σήμερα επίστησε την προσοχή του στο πολύ γρήγορο παιχνίδι των Λονδρέζων. Σίγουρα ο Σέρβος τεχνικός δεν πρόκειται αν παίξει ανοιχτά στο Λονδίνο, αφού γνωρίζει τις δυσκολίες της αντιπάλου. Πρώτος του στόχος θα είναι το μηδέν στην άμυνα και η μοναδική απουσία που αντιμετωπίζει στο σημερινό ματς είναι ο αμυντικός Λούλιτς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Τότεναμ έδειξε στο τελευταίο της ματς ότι αρχίζει να ανεβάζει στροφές. Στο Βίλας-Μπόας αρέσουν πολύ οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα κατεβάσει μία επιθετική ομάδα, που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη νίκη. Άσσος(1,83 Bet365).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση