betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Europa League: Μάριμπορ - Παναθηναϊκός
22:05 ΜΑΡΙΜΠΟΡ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Άγνωστη ομάδα στο ελληνικό κοινό είναι η Μάριμπορ, αλλά και φέτος έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα της Σλοβενίας και μετά το πέρας των εννέα πρώτων αγωνιστικών βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στο ρόστερ βρίσκονται κατά το πλείστον Σλοβένοι ποδοσφαιριστές, που δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό και η απόδοσή τους έχει ταβάνι. Η ευρωπαϊκή της περιπέτεια άρχισε πιο νωρίς, όταν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείστηκε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, πραγματοποιώντας κακές εμφανίσεις. Η έδρα της είναι ιδιαίτερα καυτή και οι οπαδοί της δημιουργούν πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Στο σημερινό ματς, ο τεχνικός της ομάδας, Ζλάτκο Ζάχοβιτς, θα θελήσει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού και να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Μοναδική απουσία για τον Σλοβένο τεχνικό ο αμυντικός Άργκους, που είνια τραυματίας.



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Απογοήτευσε στην τελευταία του εμφάνιση ο Παναθηναϊκός, αφού ηττήθηκε με 1-0από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Οι "πράσινοι" σε ακόμα ένα ματς δυσκολεύτηκαν πολύ στην τελική προσπάθεια, με τους επιθετικούς του να μην μπορούν να σκοράρουν, ούτε με αίτηση. Ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Ζεσουάλδο Φερέϊρα, τα έψαλλε στους παίκτες του για την κακή εμφάνιση στο πρωτάθλημα, που άφησε την ομάδα 7 βαθμούς πίσω από τον "αιώνιο" αντίπαλο, Ολυμπιακό. Περιμένουμε σήμερα να δούμε μία αντίδραση από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αφού στην Ευρώπη συνήθως η ομάδα μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο βασικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψουν οι Βελάσκες και Μπουμσόνγκ, ενώ θέση στην κορυφή της επίθεσης διεκδικεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Μοναδικοί απόντες για το "τριφύλλι" οι Σο και Πετρόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα πέντε παιχνίδια του Παναθηναϊκού φέτος ολοκληρώθηκαν με λιγότερα από δυο τέρματα, ενώ μόνο σε ένα εξ’ αυτών σκόραραν και οι δυο ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά και η Μάριμπορ δεν είναι ομάδα φόβητρο. Στο χέρι των "πράσινων" είναι το ματς και το διπλό( 2.62 William Hill) το βρίσκουμε σε εξαιρετική απόδοση.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση