» » » » » » Preview Primera Liga: Δύσκολες αποστολές για Ρεάλ και Μπάρτσα.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Primera Liga: Δύσκολες αποστολές για Ρεάλ και Μπάρτσα.
19:00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΘΕΛΤΑ

Προϊστορία: 11-11-4

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Είχε την πρώτη φάση του αγώνα κόντρα στη Μπαρτσελόνα εκτός έδρας, αλλά γρήγορα οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία και άνοιξαν το σκορ στο 23’. Η συνέχεια γνωστή, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα στο Καμπ Νου, με τη Μπάρτσα να έχει κατοχή και τη Βαλένθια να προσπαθεί να βγάλει κάποια επίθεση στα «κλεφτά». Στην επανάληψη πέτυχε ένα γκολ με τον Βίκτορ Ρουίζ, αλλά ήταν από θέση οφσάιντ και ορθά ακυρώθηκε. Οι 2-3 ευκαιρίες που δημιούργησε προήλθαν όλες από στημένες φάσεις, αφού οι γηπεδούχοι δεν της επέτρεψαν να κάνει παιχνίδι. Παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 3 αγωνιστικές. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον ξεμπέρδεψε με Ρεάλ και Μπάρτσα (και μάλιστα εκτός έδρας). Την προηγούμενη Πέμπτη (06/09) επικράτησε σε φιλικό της Αλκογιάνο με 3-0. Την Τετάρτη ταξιδεύει στο Μόναχο για την αναμέτρηση με τη Μπάγερν. Αμφίβολος ο μέσος Γκάγκο (3 συμμ.). Εκτός οι μέσοι Αλμπέλδα (1 συμμ.), Μπανέγκα, Κανάλες και Πιάτι (1 συμμ.).


Εντός: 0-1-0
Γκολ: 3-3
Τελευταία 5: 1-2-2

ΘΕΛΤΑ: Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Θέλτα, επικρατώντας της Οσασούνα με 2-0 στο «Μπαλαΐδος». Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν στην αρχή του αγώνα έχοντας δοκάρι. Η Θέλτα μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο και προηγήθηκε στο 69’ με την κεφαλιά του Ιάγκο Άσπας, ενώ το 2-0 έγινε στο 93’ με το πλασέ του Μπερμέχο. Η Οσασούνα είχε μείνει με 10 παίχτες στο 83’.  Έχει κερδίσει μόλις μία φορά στο Μεστάγια στις τελευταίες 13 επισκέψεις της (1-4-8), με τα 10 από αυτά να είναι under. Αμφίβολος ο αμυντικός Γκουστάβο Καβράλ (3 συμμ.).

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση: Η Βαλένθια έχει απουσίες αλλά δε θα μείνει για τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη, κάτι που θα κυνηγήσει και για ψυχολογικούς λόγους ενόψει του ευρωπαϊκού παιχνιδιού. Συμπαθητική ομάδα η Θέλτα αν και έδειξε ότι θέλει ακόμα δουλειά. Άσος στο 1.50 (William Hill).


21:00 ΧΕΤΑΦΕ  – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προϊστορία: 3-3-12
Πέρυσι:
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΧΕΤΑΦΕ 4-0
ΧΕΤΑΦΕ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-0

ΧΕΤΑΦΕ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6’, αλλά απάντησε γρήγορα στο γκολ της Λα Κορούνια με το πλασέ του Μπαράντα στο 26’, έχοντας χάσει άλλες δύο καλές ευκαιρίες προηγουμένως.  Στη συνέχεια ο Μογιά χρειάστηκε να επέμβει σωτήρια σε δύο καλές φάσεις των γηπεδούχων, αλλά το δεύτερο ημίχρονο κύλησε πιο ομαλά, με το 1-1 να μένει ως το τέλος. Δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση, μετά τη νίκη με 2-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Αρκετά γρήγορη ομάδα, μπορεί να βγάζει εύκολα αντεπιθέσεις. Ο Λουίς Γκαρσία χρησιμοποίησε μόλις ένα μη-Ισπανό στο παιχνίδι (Μπαράντα – γαλλομαροκινός), ενώ απόψε έχει όλους τους παίχτες στη διάθεση του.

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 1-1-3

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Χωρίς να πιάσει τρελό ρυθμό, έχοντας όμως κατοχή και φάσεις, επικράτησε δίκαια της Βαλένθια στο Καμπ Νου με 1-0, κάνοντας το 3 στα 3 στη φετινή Πριμέρα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, αλλά στο 23’ ο Αντριάνο με πανέμορφο γκολ και κρέμασμα του τερματοφύλακα από τα αριστερά έδωσε το προβάδισμα στους Καταλανούς. Ο Φάμπρεγκας είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος και έχασε γκολ εξ επαφής στο δεύτερο, ενώ η Βαλένθια που μπόρεσε να απειλήσει μόνο από στημένα έχασε καλή ευκαιρία στο 80’ για το 1-1. Έχει 4 στα 5 γκολ-γκολ και over στ α πέντε επίσημα φετινά της παιχνίδια. Την Τετάρτη υποδέχεται τη Σπαρτάκ Μόσχας στο Καμπ Νου. Ο Βιλανόβα θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από την κερκίδα λόγω τιμωρίας. Εκτός οι αμυντικοί Αμπιντάλ και Μουνιέσα, ο Ινιέστα (3 συμμ./1 ασίστ) και ο εξτρέμ Κουένκα και ο επιθετικός Αλέξις Σάντσες (2 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-0-0
Γκολ: 6-1
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση: Η Χετάφε ήταν δήμιος της Μπάρτσα στην περσινή τους αναμέτρηση, ενώ κάτι αντίστοιχο κατάφερε και φέτος κόντρα στη Ρεάλ. Αυτό μας κάνει να σκεφτούμε ότι είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, αλλά και πάλι, τη Μπαρτσελόνα δεν μπορείς να την κοντράρεις. Οι σκέψεις μας για ποντάρισμα πηγαίνουν αρχικά στο over (1.60 Interwetten) και στη συνέχεια στο γκολ-γκολ (1.91 William Hill), τόσο για τη δυναμική της Χετάφε στην κόντρα-επίθεση όσο και για τα αμυντικά κενά που βγάζει κατά καιρούς η Μπάρτσα.



23:00 ΣΕΒΙΛΛΗ  – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 9-3-24
Πέρυσι:
ΡΕΑΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ 3-0
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΕΑΛ 2-6

ΣΕΒΙΛΛΗ: Αν χάνεις δύο πέναλτι σε εκτός έδρας παιχνίδι είναι απλά τραγικό και όμως η Σεβίλλη τα κατάφερε με τον Νεγρέδο στο 7’ να τη στέλνει στο δοκάρι και τον Ράκιτιτς στο 71’ δίπλα από το δοκάρι, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ράγιο. Με το δεύτερο πέναλτι των γηπεδούχων αποβλήθηκε και ο τερματοφύλακας, αφήνοντας την ομάδα του με 10’, αλλά ούτε έτσι κατάφερε η Σεβίλλη να πάρει το τρίποντο, μένοντας στο 0-0 μέχρι το τέλος. Καλύτερη και πιο απειλητική σε όλο τον αγώνα. Αρχίζει και αναπτύσσεται στα τελευταία παιχνίδια εξαιρετική συνεργασία του Νεγρέδο και του Ράκιτιτς, με το δεύτερο να βγαίνει σαν κρυφός φoρ. Συνεχίζει πάντως αήττητη (1-2-0). Εκτός ο μέσος Ρέγιες (2 συμμ.) και ο επιθετικός Ντιαβαρά (1 συμμ.). Αμφίβολοι οι μέσοι Κοντόγκμπια και Περότι.

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 1-4-0

ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Η Ρεάλ είχε μείνει χωρίς νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές και έτσι έπραξε τα αναμενόμενα και επικράτησε με 3-0 της Γρανάδα στο Μπερναμπέου. Ο Ρονάλντο πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Τόνιο στο 26’ για το 1-0, ενώ σημείωσε δεύτερο τέρμα με διπλή προσπάθεια στο 53’. Χαρακτηριστικό ότι δεν πανηγύρισε τα τέρματα που σημείωσε, επηρεασμένος από το κακό κλίμα που υπήρχε γύρω από το όνομα του τις τελευταίες ημέρες. Η Γρανάδα έμεινε με 10 στο 60’ και έτσι η Ρεάλ ολοκλήρωσε με ένα ακόμη τέρμα, από τον Ιγκουαΐν στο 76’ να πλασάρει σε άδεια εστία. Τα προβλήματα που προέκυψαν για το Ρονάλντο αφορούσαν τη μεταγραφή που συζητήθηκε να θέλει, αφού πλέον θα φορολογείται με 56% στην Ισπανία. Για να του «χρυσώσει το χάπι» η διοίκηση του έκανε μεσοβδόμαδα ανανέωση συμβολαίου, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν πλέον τα 16 εκατ. €. Την Τρίτη αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι στο Μπερναμπέου. Η Ρεάλ μαζί με τα περσινά μετράει 7 στα 8 εκτός έδρας γκολ-γκολ. Τιμωρημένος ο ακραίος μπακ Φάμπιο Κοεντράο (1 συμμ.).

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση: Τα ματς Σεβίλλη-Ρεάλ έχουν παραδοσιακά πολλά γκολ (τα δύο τελευταία στο Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν έληξαν 2-6!) και κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα, κρατώντας το over (1.55 Expekt) σαν πρώτη επιλογή, αλλά και το διπλό στο 1.65 (BetVictor).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση