» » » » » » » » Preview Ligue 1: Σφιχτά τα περισσότερα ματς της Μπορντό.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Ligue 1: Σφιχτά τα περισσότερα ματς της Μπορντό.
18:00 ΤΡΟΥΑ  – ΛΙΛ

Προϊστορία: 7-3-5
(φιλικό 21/07/12)
ΤΡΟΥΑ-ΛΙΛ 0-1

ΤΡΟΥΑ: Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η νεοφώτιστη Τρουά μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Μπρεστ με 1-2. Στο 11’ βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν ήταν κακή όμως στη συνέχεια και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 66’ με τον Ομπαντί. Το γκολ δεν ήταν αρκετό για να δώσει έστω τον 1 βαθμό στην Τρουά που δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο 94’. Τελευταία νίκη της πέρυσι στη Λιγκ 2. Από τότε σε φιλικά και επίσημα μετράει 6 ήττες και 3 ισοπαλίες. Δικαιολογημένη η προτελευταία θέση βάση των αποτελεσμάτων (0-1-3), αν και έχει δείξει ότι δεν πρόκειται για κανένα «καφενείο». Σίγουρα πάντως θέλει αρκετή δουλειά ακόμα, κυρίως στην άμυνα που προς το παρόν διαθέτει τη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία (9 γκολ). Αμφίβολοι ο μέσος Γιαμισί και ο φορ Μπαεμπέκ (2 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 0-1-1
Γκολ: 2-3
Τελευταία 5: 0-2-3

ΛΙΛ: Αιφνιδιάστηκε στην πρώτη φάση του αγώνα κόντρα στην Παρί και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 1ο λεπτό. Ανέβασε στροφές στη συνέχεια και έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με την κεφαλιά του Σετζού στο 12’, από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Παγιέ. Η Παρί έχοντας τον Ιμπραΐμοβιτς σε πολύ καλή μέρα πήρε και πάλι προβάδισμα στο 21’, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, παρά την πίεση στην αρχή του δευτέρου μέρους από τους γηπεδούχους. Η Λιλ ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη στο πρωτάθλημα στο νέο της γήπεδο, που εγκαινίασε φέτος στον αγώνα με τη Νανσί (1-1). Τιμωρημένος ο Καλού (3 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 1-1-0
Γκολ: 4-3
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση: Η Τρουά ψάχνεται ακόμα στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Λιλ, που είναι ανώτερη και πιο έτοιμη σαν ομάδα. Διπλό στο 2.05 (SportingBet).


21:00 ΣΕΝΤ  ΕΤΙΕΝ – ΣΟΣΟ

Προϊστορία: 8-4-12
Πέρυσι:
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΣΟΣΟ 1-0
ΣΟΣΟ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 2-1

ΣΕΝΤ  ΕΤΙΕΝ: Δεύτερη συνεχόμενη πολύ καλή εμφάνιση για τη Σεντ Ετιέν, που επικράτησε της Μπαστιά εκτός έδρας με 3-0. Πήρε τα ηνία του αγώνα από το πρώτο λεπτό και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 11’ με τον μέσο Κοάντ να πλασάρει από δύσκολη θέση, ενώ 15 λεπτά αργότερα ανέλαβε ο Ομπαμεγιάνγκ –τρίτο τέρμα σε 2 ματς- για να κάνει το 2-0 με πολύ ωραία προβολή στη σέντρα του Μπρισόν. Η Μπαστιά ήταν στην κυριολεξία ανύπαρκτη και αυτό διευκόλυνε τους «στεφανουά» να φτάσουν στο 3-0 με τον Γκιλαβουγκί μετά από ασίστ του Ομπαμεγιάνγκ. Στα δύο τελευταία της παιχνίδια έχει συντελεστή τερμάτων 7-0, έχοντας την καλύτερη επιθετική επίδοση στην κατηγορία (9 γκολ). Εκτός οι αμυντικοί Κλερκ (2 συμμ./1 ασίστ) και Ζουμά (4 συμμ.).

Εντός: 1-0-1
Γκολ: 5-2
Τελευταία 5: 2-1-2

ΣΟΣΟ: Ξεκίνησε καλά στον εντός έδρα αγώνα με τη Μονπελιέ, χάνοντας δύο ευκαιρίες, αλλά το πέναλτι των φιλοξενούμενων στο 16’ άλλαξε αμέσως την εικόνα του ματς. Στο 58’ δέχτηκε και δέυτερο τέρμα, ενώ στη μοναδική της ουσιαστικά ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, σκόραρε με την κεφαλιά του Πριβά, που είχε μπει στο ματς τέσσερα λεπτά πριν, από στημένη φάση. Στο 78’ δέχτηκε και καθοριστικό τρίτο τέρμα, χωρίς να κάνει τίποτα παραπάνω, παρά μόνο μία κεφαλιά και πάλι με τον Πριβά. Απογοητευτικό το ξεκίνημα για τη Σοσό φέτος που μετράει 4 ήττες στις 4 πρώτες αγωνιστικές, έχοντας δεχτεί συνολικά 9 τέρματα. Μετράει 7 under εκτός έδρας στο πρωτάθλημα – μαζί με τα περσινά. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Σοζέ (2 συμμ.) και Μικαρί (1 συμμ.).

Εκτός: 0-0-2
Γκολ: 0-3
Τελευταία 5: 0-1-4

Πρόταση: Η επίθεση της Σεντ Ετιέν έχει πάρει «φωτιά» στα δύο τελευταία κάτι που αναμένουμε να συμβεί και απόψε, κόντρα σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Κρατάμε τον άσο 1.60 (Interwetten) και εναλλακτικά το over στο 2.05 (Bwin).


21:00 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ  – ΜΠΟΡΝΤΟ

Προϊστορία: 4-2-6
Πέρυσι:
ΜΠΟΡΝΤΟ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 2-1
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ 1-2

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Βαλενσιέν, η οποία έχασε με 2-3 από τη Λυόν εκτός έδρας. Προηγήθηκε στο 12’ με την κεφαλιά του Ζιλ από κόρνερ, αλλά μέσα σε 10 λεπτά βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν και η Λυόν ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της. Στη συνέχεια απείλησε σε 2 περιπτώσεις με τον Πουζόλ, αλλά η Λυόν κατάφερε να σκοράρει και τρίτο τέρμα. Στο 66’ ακυρώθηκε λάθος καθαρό γκολ της Βαλενσιέν ως οφσάιντ, αλλά κατάφερε να μειώσει στο 76’ με τον Πουζόλ από στημένη φάση. Αν και στηρίζεται κατά βάση –τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια – στην εντός έδρας δυναμική της, έχει αποδείξει και στην πρεμιέρα (1-0 Τρουά) αλλά και στο ματς με τη Λυόν, ότι φέτος είναι περισσότερο απειλητική και εκτός. Αμφίβολος ο επιθετικός Πουζόλ (3 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο αναπληρωματικός φορ Μασαμπού. Στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου (04/09) αποκτήθηκε ο πολύ καλός φορ της Οσέρ, Αντονί Λε Ταλέκ, ως αντικαταστάτης του Σαμάσα (Κιέβο).

Εντός: 1-1-0
Γκολ: 3-0
Τελευταία 5: 3-1-1

ΜΠΟΡΝΤΟ: Μετά από ένα «μουντό» πρώτο ημίχρονο, η Μπορντό πίεσε για το γκολ και έφτασε κοντά με το δοκάρι του Ζουσιέ στην επανάληψη. Αγωνίστηκε σχεδόν για τα 30 τελευταία λεπτά με 10 παίχτες, λόγω της αποβολής του Σανέ στο 66’ που χτύπησε στο πρόσωπο τον Τσβίτανιτς, αλλά κατάφερε να σκοράρει με τον Σαϊβέ στο 86’. Σε ανύποπτο χρόνο δέχτηκε την ισοφάριση στο 93’, αν και θα μπορούσε να έχει πάρει τους τρεις πόντους όταν Σαϊβέ και Γκουφράν έχασαν διπλή ευκαιρία, στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα της Νις. Η Μπορντό παρέμεινε αήττητη για τέταρτη αγωνιστική (2-2-0), ενώ έχει μία ισοπαλία και μία νίκη στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Την Πέμπτη υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Σανέ (4 συμμ.), τραυματίας ο πολύ καλός φέτος μέσος Μπεν Καλφαλά (2 συμμ./2 ασίστ).

Εκτός: 1-1-0
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 2-3-0

Πρόταση: Σφιχτά τα περισσότερα ματς της Μπορντό, που πολλές φορές παίζει έστω για να μη χάσει. Η Βαλενσιέν στηρίζεται πολύ στην έδρα της έτσι-κι-αλλιώς. Δύσκολα να ξεφύγει από την ισοπαλία το ματς (3.10 SportingBet).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση