» » » » » » » Preview Primera Liga: Βαγιαδολίδ - Μπέτις

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Primera Liga: Βαγιαδολίδ - Μπέτις
Προϊστορία: 5-5-14

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Ζόρισε αρκετά τη Μπιλμπάο αλλά τελικά υπέκυψε και ηττήθηκε δίκαια με 0-2, δεχόμενη και τα δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο. Πρώτη ήττα για τη Βαγιαδολίδ, που μετρούσε δύο συνεχόμενες νίκες μέχρι τότε με Σαραγόσα (1-0 εκτός) και Λεβάντε (2-0 εντός). Έχει 3 στα 3 under και no goal. Χωρίς απουσίες απόψε.


Εντός: 1-0-0
Γκολ: 2-0
Τελευταία 5: 3-1-1


ΜΠΕΤΙΣ: Το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ατλέτικο Μ. αναβλήθηκε λόγω της συμμετοχής των Μαδριλένων στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 25/08 όταν και είχε χάσει εντός έδρας με 1-2 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ είχε προηγηθεί η σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στη Μπιλμπάο (5-3!). Επιθετική ομάδα η Μπέτις αλλά ξεχνάει λίγο να δώσει βάρος στα μετόπισθεν, όπως φαίνεται και από τα 4 γκολ που έχει δεχθεί ως τώρα. Την προηγούμενη Πέμπτη έδωσε φιλικό με την Κορία (δ’ κατηγορία), επικρατώντας με 2-1 Μαζί με αυτό το αποτέλεσμα γίνονται 3 τα over και γκολ-γκολ για φέτος. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Τσίκα (2 συμμ.) και Αμάγια (1 συμμ.).

Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 5-3
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση στοίχημα: Η Μπέτις δίνει πάντα γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια της και κάτι ανάλογο περιμένουμε σήμερα. Αν παρασύρει τη συντηρητική Βαγιαδολίδ στο ρυθμό της μπορούμε να έχουμε αρκετά γκολ στην αποψινή αναμέτρηση (over 2.00 BetRedKings).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση