betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Super League: Πανιώνιος -ΟΦΗ
ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-4-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ξεκίνησε το πρωτάθλημα πολύ δυναμικά και προέρχεται από τις δύο σερί νίκες επί του Άρη εντός έδρας και της Βέροιας εκτός. Έχει πάρει το απόλυτο το βαθμών μέχρι στιγμής, αν και στο ματς με τους νεοφώτιστους είχε αρκετή δόση τύχης, αφού δεν δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ. Αμυντικά η ομάδα και πάλι πήρε πολύ καλό βαθμό και ο Δημήτηρης Ελευθερόπουλος φαίνεται αν έχει φτιάξει ένα αρκετά συμπαγές σύνολο. Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει στο οικονομικό κομμάτι βγάζει μία συσπείρωση ανάμεσα σε παίκτες, τεχνικό τιμ , διοίκηση και κόσμο και αυτό έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό κλίμα. Και τα δύο ματς της ομάδας έληξαν στο under(1-0) και στο No Goal και αυτό αποδεικνύει το πόσο καλή δουλειά γίνεται στο ανασταλτικό κομμάτι. Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει επιβάλει αυστηρή πειθαρχία και μέχρι στιγμής αυτό το σύστημα αποδίδει καρπούς. Στο αγωνιστικό κομμάτι δίνεται αμφίβολος ο Αραβίδης, ενώ θα επιστρέψουν στο βασικό σχήμα οι Καμπάνταης και Λαμπρόπουλος.


ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ:2-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-0


ΟΦΗ: Ικανοποιημένοι πρέπει να νιώθουν οι Κρητικοί με το βαθμό που απέσπασαν την περασμένη αγωνιστική στο "Κλεάνθης Βικελίδης", αφού η απόδοσή τους ήταν και πάλι μέτρια, με σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξη και την δημιουργία ευκαιριών. Ο ΟΦΗ δεν πήρε μεγάλα επιθετικά ρίσκα, βασίστηκε στην σκληρή του αμυντική τακτική και σε αυτό το κομμάτι πήρε πολύ καλό βαθμό. Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και σήμερα δεν θα αλλάξει τίποτα στην τακτική και στον τρόπο του παιχνιδιού τους, έχοντας ως πρώτο στόχο το μηδέν στην άμυνα. Στο διάστημα της διακοπής είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του και να εντάξει στο σύστημα και τους νεοφερμένους και περιμένουμε σίγουρα να δούμε κάτι καλύτερο επιθετικά. Αγωνιστικά, δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μπούρμπο και Ζαχαράκη, ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμής τους αμυντικούς Ιωαννίδη και Σόουζα που βρίσκονται μεν στην αποστολή, αλλά δεν είναι 100% έτοιμοι.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ: 0-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει από τις δύο ομάδες στις πρώτες δύο αγωνιστικές, ο Πανιώνιος είναι λίγο πιο αποτελεσματικός και έχει τον πρώτο λόγο, κυρίως λόγω της έδρας. Θεωρώ όμως ότι το ματς θα είναι αρκετά κλειστό και θα κριθεί στο 0-1 γκολ (2.35 Sportingbet).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση