» » » » » » » Preview Serie A: Σιένα - Μπολόνια

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Serie A: Σιένα - Μπολόνια
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:  1-4-0

ΣΙΕΝΑ: Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική μέσα στο Μιλάνο και πήρε δίκαια τη νίκη με 2-0 επί της Ίντερ. Αμυντικά ενέπνεε εμπιστοσύνη, ενώ και ο κίπερ της βρέθηκε σε καταπληκτική μέρα. Επιθετικά ήταν άκρως αποτελεσματική, αφού σε τρεις συνολικά προσπάθειες για γκολ, κατάφερε να αξιοποιήσει τις δύο. Ικανοποιημένος δήλωσε και μετά το τέλος της αναμέτρησης και ο κόουτς Κόσμι, που ζήτησε από τους παίκτες του ανάλογες εμφανίσεις και στην συνέχεια. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της ομάδας την φετινή σεζόν, που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με -1 βαθμούς(κουβαλάει τιμωρία από την περσινή σεζόν με -6). Στο σημερινό ματς η Σιένα θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη φετινή της νίκη μπροστά στο κοινό της, με τους Ζε Εντουάρντο, Ροσίνα και Καλάϊο να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Κόσμι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Καμπανιόλο και Κοντίνι.


ΕΝΤΟΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ: 5-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-1


ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Έχασε μεγάλη ευκαιρία την περασμένη αγωνιστική όντα στη νεοφώτιστη Πεσκάρα, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας. Ο Τζιλαρντίνο έχει πάρει το όπλο του με την Τζένοα και ήταν και πάλι αυτός που της έδωσε το προβάδισμα, αλλά η ομάδα δέχθηκε απρόσμενη ισοφάριση στο 40 και στο 65' έχασε μεγάλη ευκαιρία, αφού ο Ντιαμάντι απώλεσε πέναλτι. Στην συνέχεια η αντίπαλος συνέχισε με δέκα ποδοσφαιριστές, η Μπολόνια όμως αδυνατούσε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες και τελικά έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς. Ο Στέφανο Πιόλι πάντως θέλησε να συγχαρεί τους παίκτες του για την εμφάνιση και έβαλε... πλάτη σε αυτούς, τονίζοντας πως δεν είχαν τύχη. Καθόλου καλή παράδοση δεν έχει η Μπολόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο, αλλά σήμερα θα προσπαθήσει με αμυντική τακτική να κλέψει τουλάχιστον την ισοπαλία. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα απουσιάσει ο Πορτανόβα.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-1
ΓΚΟΛ: 5-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: To μομέντουμ αυτήν την στιγμή λέει Σιένα, όπως άλλωστε και η προϊστορία. Αλλά αν παρατηρήσουμε καλύτερα τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, συνηθίζουν να μην ανοίγουν τα σκορ τους και έτσι καταλήγουμε στο under (1.68 Unibet)
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση