» » » » » » Preview Champions League: Κλουζ - Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Champions League: Κλουζ - Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ
ΚΛΟΥΖ: Επέστρεψε στις νίκες στο εγχώριο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική η Κλουζ και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, αφού ξέσπασε πάνω στην Γκλόρια, την οποία διέλυσε με 5-1. Μέσα στους σκόρερ για τους Ρουμάνους ήταν και ο Καπετάνος, που βρίσκεται σταθερά στην βασική ενδεκάδα της ομάδας. Στην βαθμολογία πάντως έχει μείνει πολύ πίσω, αφού βλέπει την Στεάουα Βουκουρεστίου, μετά από δέκα αγωνιστικές να βρίσκεται στην πρώτη θέση, με εννέα βαθμούς περισσότερους από αυτήν. Στην πρεμιέρα των ομίλων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να περάσει με 2-0 από την έδρα της Μπράγκα. Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις αντεπιθέσεις που της παρουσιάστηκαν στην αναμέτρηση και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο. Στο σημερινό ματς, ο τεχνικός της θα επιλέξει ένα πιο αμυντικογενές σύστημα, αφού θα θελήσει να κόψει τους διαδρόμους στην Γιουνάϊτεντ. ώστε να έχει πιθανότητες να πάρει κάποιο αποτέλεσμα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, κανονικά υπολογίζεται ο Βασίλε Μαφτέι που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που είχε με τους Τσίπριαν Ντεάκ, Άνταμ Βας, Μπακαρί Σαρέ και Ρόνι να είναι εκτός με τραυματισμούς.


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Γνώρισε την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική, αφού δεν μπόρεσε να υπερπηδήσει το εμπόδιο της Τότεναμ στο "Ολντ Τράφορντ" (2-3). Δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και το πλήρωσαν οι "μπέμπηδες", αλλά βελτιώθηκαν στην επανάληψη και θα μπορούσαν να είχαν πάρει ακόμα και την ισοπαλία, αν η μπάλα δεν σταματούσε δύο φορές στο δοκάρι. Μετά από αυτήν την ήττα η Γιουνάϊτεντ βρίσκεται ήδη στο -4 από την πρωτοπόρο Τσέλσι και την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στην αφιλόξενη έδρα της Νιούκαστλ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε νικηφόρα, αφού επικράτησε με -0 της Γαλατάσαραι στην πρεμιέρα των ομίλων και έχει το πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αν επικρατήσει σήμερα επί της Κλουζ, η Γιουνάϊτεντ θα φτάσει τις 100 νίκες στο θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ και θα γράψει μία νέα σελίδα στην πλούσια ιστορία της. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν υπολογίζει στους Ράιαν Γκιγκς, Πολ Σκόουλς, Αντόνιο Βαλέντσι και Μίκαελ Κάρικ. Κατά τα άλλα γνωστές είναι οι απουσίες των Νεμάνια Βίντιτς, Φιλ Τζόουνς και Κρις Σμόλινγκ με την εμφάνιση του Τζόνι Έβανς να είναι αμφίβολη.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Όσες απουσίες και αν έχει η Γιουνάϊτεντ, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η Κλουζ θα προσπαθήσει με αντιποδόσφαιρο και σκληρή άμυνα να κόψει τους "μπέμπηδες", αλλά θεωρώ δύσκολο να τα καταφέρει μέχρι τέλους. Πρώτη επιλογή το διπλό (1.66 Bet365).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση