» » » » » » Preview Super League: Ξεχωρίζει το ντέρμπι των... απογοητευμένων στο ΟΑΚΑ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Super League: Ξεχωρίζει το ντέρμπι των... απογοητευμένων στο ΟΑΚΑ
16:00 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΞΑΝΘΗ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-2-0

ΚΕΡΚΥΡΑ: Η διακοπή του πρωταθλήματος μόνο καλό μπορεί να της έχει κάνει, αφού την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε εύκολα με 3-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στο πρώτο μέρος με νύχια και με δόντια, αλλά από την στιγμή που δέχθηκε το πρώτο γκολ, η άμυνά της θύμιζε πανηγύρι. Ο τεχνικός της ομάδας, Άκης Μάντζιος δούλεψε αρκετά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του, ώστε να βελτιώσει τα κακώς κείμενα τόσο στην γραμμή κρούσης, όσο και στην άμυνα. Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε η ομάδα με τον Πιερικό, επικράτησε με 1-0, αλλά και πάλι επιθετικά αντιμετώπισε σημαντικό πρόβλημα, αφού δημιουργούσε ευκαιρίες με το σταγονόμετρο. Ο τεχνικός των "Φαιάκων" είδε μεσοβδόμαδα τον Μπάρκογλου να χάνει δύο προπονήσεις με την ομάδα και η συμμετοχή του στο σημερινό ματς κρίνεται αμφίβολη.


ΕΝΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 0-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-0-2

ΞΑΝΘΗ: Οι Ακρίτες επικράτησαν δίκαια την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος με 1-0 επί της ΑΕΚ, αφού συνολικά ήταν καλύτεροι και απειλήθηκαν ελάχιστα από την "Ένωση".  Επιθετικά δεν είχαν πολλές φάσεις, αλλά αμυντικά κινδύνευσαν μόνο από μία στημένη φάση, που η μπάλα τελικά κατέληξε στο δοκάρι. Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας έμεινε ο τεχνικός, Μαρίνος Ουζουνίδης, που ζήτησε από τους παίκτες του ανάλογη εμφάνιση και στο σημερινό ματς. Η Ξάνθη απέκτησε ως ελεύθερο τον Γάλλο μεσοεπιθετικό Νικολά Μαρίν, που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και έτσι ο Έλληνας τεχνικό ς θα έχει ακόμα μία λύση στην μεσοεπιθετικό κομμάτι, όπου υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Το θετικό για την ομάδα της Ξάνθης είναι ότι δεν έχει καμία απουσία και θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Η προϊστορία στα ματς με την Κέρκυρα εκτός έδρας δεν είναι με το μέρος της και σήμερα θα προσπαθήσει να σπάσει αυτό το σερί.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ: 1-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δίκαια οι μπουκ δίνουν ως πρώτο φαβορί για τη νίκη την Ξάνθη, αφού οι Ακρίτες έχουν καλύτερο υλικό και καλύτερη ψυχολογία. Είναι όμως και η αρνητική παράδοση, που δεν μας αφήνει να πάμε προς το διπλό. Πιο λογικό σημείο το Under(1.50 Sportingbet), που έχει όμως μικρή απόδοση.


18:15 ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-1-2

ΠΑΟΚ: Ο "δικέφαλος" περνάει την πρώτη κρίση επί εποχής Δώνη και είναι άγνωστο το πως θα αντιδράσει. Μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Ραπίντ Βιέννης με το 3-0 εκτός έδρας, ήρθε και η ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την περασμένη αγωνιστική για να κάνει το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας ακόμα πιο βαρύ. Σίγουρα η διακοπή θα ωφέλησε πολύ την ομάδα και ο Γιώργος Δώνης θα δούλεψε πολύ με τους παίκτες του, ώστε να διορθώσει τα αρνητικά της ομάδας σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές. Στο μεσοδιάστημα ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον Γιώργο Δώνη και μίλησαν διεξοδικά για τα θέματα του «δικέφαλου», ενώ προαναγγέλθηκαν μεταγραφές. Η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί ένα πολύ δυνατό «τεστ» για τους Θεσσαλονικείς, καθώς ο Αστέρας είναι από τους άμεσους ανταγωνιστές του, για μία θέση μέσα στην πρώτη πεντάδα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο "δικέφαλος" θα έχει τρεις σημαντικές απουσίες (Βιβιάν, Γκαρσία και Σαλπιγγίδης), ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ρομπέρ.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 1-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ήταν πολύ καλύτερος της Κέρκυρας στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής και δίκαια πήρε τη νίκη με 3-0. Έχει πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος, αλλά τελικά με τρία γκολ στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη, η διακοπή δεν έκανε καλό στην ομάδα το, που είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και μάλιστα στα δύο πρώτα ματς είχε καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του κίπερ Φούλοπ. Οι Αρκάδες θα στηριχτούν σήμερα στην συμπαγή τους άμυνα ενώ στο επιθετικό κομμάτι θα στηριχτούν κατά κύριο λόγο στις εμπνεύσεις του Περόνε. Ο Αστέρας έχει πολύ καλή παράδοση στην "τούμπα" τα τελευταία χρόνια, αφού έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές, ενώ από πλευράς γκολ, μόνο το περσινό είχε ολοκληρωθεί με περισσότερα από δύο τέρματα. Μοναδικό απών για τον Αστέρα θα είναι ο μέσος Ντε Μπλάσις.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 4-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύσκολο ματς για προγνωστικά, αφού και ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στην έδρα τους όμως είναι πολύ δυνατός και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Θα επιλέξουμε τον άσσο(1.90 Bet365).


18:15 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟ 2003: -

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λιγκ ο Πλατανιάς, αφού στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος αντιμετώπισε στο Παγκρήτιο τον Πανθρακικό και επικράτησε με 2-0. Έβγαλε πάθος μέσα στο γήπεδο και να δεν ικανοποίησε με την γενικότερη εικόνα του, κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο, στην μάχη που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Σήμερα το ματς είναι πολύ πιο δύσκολο, αλλά ο Πλατανιάς θα επιστρέψει στην φυσική του έδρα, που ολοκληρώθηκαν τα έργα και θα έχει στο πλευρό του 4.000 κόσμο, που θα γεμίσουν ασφυκτικά το γήπεδο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν(εκτός του μακροχρόνια απόντος Ναζλίδη)και έτσι ο Γιάννης Χατζηνικολαόυ θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, σε ένα παιχνίδι που αποτελεί το πιο δυνατό τεστ της ομάδας μέχρι στιγμής στην Σούπερ Λιγκ.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 2-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ο πήχης είναι πολύ ψηλά για τον Ατρόμητο την φετινή σεζόν και με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του δείχνει έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0 στο Περιστέρι και έτσι διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα. Οι Περιστεριώτες στηρίζονται κυρίως στην πολύ καλή αμυντική τους λειτουργία, ενώ και επιθετικά έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Υπάρχει βέβαια ένα θέμα στην γραμμή κρούσης, καθώς κανένας επιθετικός δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος στα τελειώματα των φάσεων. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως και τα δυο από τα τρία γκολ έχουν προέλθει από τους βασικούς στόπερ της ομάδας, ενώ το άλλο από τον μέσο Σουμπίνιο, ο οποίος επανέρχεται στην αποψινή αναμέτρηση. Το μοναδικό πρόβλημα που θα έχει σήμερα ο Ντούσαν Μπέγεβιτς, ακούει στο όνομα Μπρίτο, που είναι τραυματίας και δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 3-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η ένθερμη ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοι του Πλατανιά, θα δυσκολέψει τις προσπάθειες των παικτών του Μπάγεβτις. Ο Ατρόμητος όμως φέτος έχει δείξει πως έχει την ποιότητα και μπορεί να  φύγει με το διπλό (2.05 William Hill) από την Κρήτη.


20:30 ΑΕΚ - ΑΡΗΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 8-1-2

ΑΕΚ: Η "Ένωση" αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα την φετινή σεζόν και αυτό αποτυπώνεται και μέσα στο γήπεδο, όπου έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο σερί ήττες. Στο τελευταίο ματς ηττήθηκε με 1-0 από την Ξάνθη εκτός έδρας, αλλά σε ακόμα ένα ματς η απόδοσή της δεν ήταν ικανοποιητική. Έχει σοβαρό πρόβλημα στο γκολ( δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει) και αυτό φάνηκε και στην Ξάνθη, που δημιούργησε μόλις μία κλασική ευκαιρία για γκολ και αυτή από στημένη φάση. Ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Βλάχος, είχε την ευκαιρία στο διάστημα της διακοπής να δουλέψει με τους παίκτες του και να τους προετοιμάσει κατάλληλα για το σημερινό δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη, όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Στο γήπεδο θα βρίσκεται και ο υποψήφιος επενδυτής της ΑΕΚ, ώστε να δει από κοντά την ομάδα και ο κόσμος στο ΟΑΚΑ αναμένεται αρκετός. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η "Ένωση" θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κουρέλλα, ενώ αμφίβολος δίνεται ο Κοντοές.

ΕΝΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 0-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-0-2

ΆΡΗΣ: Μπορεί να ήταν καλύτερος του ΟΦΗ στην τελευταία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, αλλά το τελικό 1-1 τον άφησε αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία, με μόλις ένα βαθμό. Οι "κιτρινόμαυροι" εμφανίστηκαν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με την αναμέτρηση της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο(ήττα με 1-0), αλλά στάθηκαν αναποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Ο τεχνικός της ομάδας, Μάκης Κατσαβάκης, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σαφής αμυντικούς προσανατολισμούς και επιθετικά θα ψάξει το γκολ με κάποια αντεπίθεση. Πάντως ο Άρης ακόμα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει τις δύο πρώτες αγωνιστικές και το επιθετικό πρόβλημα στην ομάδα παραμένει άλυτο, αφού δεν υπάρχει και η οικονομική δυνατότητα να ενισχυθεί. Η προϊστορία των Θεσσαλονικιών με την ΑΕΚ στην Αθήνα δεν είναι θετική και σήμερα οι παίκτες του Άρη θα προσπαθήσουν να σπάσουν αυτήν την κακή παράδοση. Ο Κατσαβάκης θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αφού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 0-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση και τα προηγούμενα χρόνια φαντάζουν πολύ μακρινά. Ο Άρης παραδοσιακά τα βρίσκει "σκούρα" στην Αθήνα και η ΑΕΚ με τον ενθουσιασμό και τον κόσμο της, μπορεί να φτάσει στην πρώτη νίκη της σεζόν. Ο άσσος( 1.75 William Hill) είναι η πιο συνετή επιλογή για την εν λόγω αναμέτρηση, αφού και το under βρίσκεται πολύ χαμηλά.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση