betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Primera Division: Ο Ρανταμέλ Φαλκάο την οδηγεί.
13:00 ΕΣΠΑΝΙΟΛ  – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από το 1994): 15-13-10
ΠΕΡΥΣΙ:
ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2-1
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 3-3

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Ιδανική αυτόχειρας η Εσπανιόλ στο ματς με τη Λεβάντε. Μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών σκόραρε δύο τέρματα (Λονγκό 21’, Τεχέρα 25’) και φάνηκε πως πηγαίνει για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Στην επανάληψη φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων και όχι μόνο ισοφαρίστηκε σε 10 λεπτά (55’, 56’), αλλά χάρισε τους 3 βαθμούς στους γηπεδούχους με το αυτογκόλ του Ραούλ Ροντρίγκες στο 93’, τη στιγμή που αγωνιζόταν από το 81’ με παίχτη παραπάνω. Τι άλλο μπορούσε να πάει στραβά; Έμεινε έτσι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-0-3) και βρίσκεται δικαιολογημένα στον πάτο της βαθμολογίας. Η εικόνα της πάντως δεν είναι τόσο τραγική όσο τα αποτελέσματα και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Μετράει 3 στα 3 γκολ-γκολ και over. Εκτός ο αμυντικός Κολότο, ο μέσος Μπαένα και ο επιθετικός Σέρχιο Γκαρσία. Αμφίβολος ο μέσο Βερντού (3 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 1-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Μετά τις δύο τραγικές πρώτες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα (3-5 Μπέτις, 0-4 Ατλέτικο Μ.), η Μπιλμπάο επικράτησε της Βαγιαδολίδ 2-0 στο Σαν Μαμές. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά στημένοι στο γήπεδο αλλά μέσα σε 6 λεπτά σκόραρε δύο τέρματα (Αντούριθ 69’, Σουσαέτα 75’) και έτσι πήρε δίκαια τη νίκη. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που όλοι ευχαριστιόντουσαν να βλέπουν πέρυσι. Επιθετικά δεν προβληματίζει, αλλά τα προβλήματα εντοπίζονται στον ανασταλτικό τομέα, έχοντας δεχτεί 13 γκολ σε 7 αγώνες σε Ισπανία και Ευρώπη. Την Πέμπτη υποδέχεται την ισραηλινή Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα. Εκτός ο μέσος Χερέρα (2 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 0-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Εσπανιόλ το παλεύει αλλά δε μπορεί, ενώ η Μπιλμπάο μπροστά δεν έχει πρόβλημα, αλλά στην άμυνα πονάει. Με την εικόνα των δύο ομάδων μάλλον πηγαίνουμε για ακόμα ένα γκολ-γκολ (1.67 Bwin).


17:00 ΓΡΑΝΑΔΑ  – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: -

ΓΡΑΝΑΔΑ: Κόντρα στη Ρεάλ δε θα μπορούσε να έχει απαιτήσεις για κάτι παραπάνω πέρα από μια περιορισμένη σε έκταση ήττα και κάπως έτσι συνέβη, «κρατώντας» τη Βασίλισσα στο 3-0, ενώ από το 60’ αγωνίστηκε με 10. Παρέμεινε χωρίς νίκη, με ένα βαθμό από το εντός 1-1 με τη Σεβίλλη, έχοντας προηγηθεί η ήττα με 0-1 στην πρεμιέρα από τη Ράγιο. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Μπόρχα Γκόμες (3 συμμ.) και ο μέσος Μπενίτες. Εκτός ο τερματοφύλακας Ρομπέρτο για πειθαρχικό παράπτωμα (άφησε να εννοηθεί ότι η ομάδα του «έστησε» το περσινό τελευταίο ματς με τη Ράγιο), ο αμυντικός Λουσένα (1 συμμ.), οι μέσοι Φραν Ρίκο, Γεμπντά και ο φορ Ιγκαλό.

ΕΝΤΟΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ: 1-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Αήττητη παρέμεινε η Λα Κορούνια μετά το εντός 1-1 με τη Χετάφε. Ο Ρίκι άνοιξε το σκορ στο 6’ με σουτ έξω από την εστία, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 26’, με το σκορ να μένει έτσι ως το τέλος. Η Χετάφε ήταν ελαφρώς καλύτερη και ήταν αυτή που έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες στον αγώνα, αλλά η Λα Κορούνια αποδείχθηκε και πάλι σκληρό καρύδι. Άκρως θετική η συγκομιδή των 5 βαθμών μέχρι στιγμής. Συνεχίζουν τραυματίες ο αμυντικός Λαουρέ και ο μέσος Σαλομάο.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ: 3-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: «Ψιλοβρώμικη» ομάδα τελικά η Γρανάδα: όχι μόνο δεν έχει πλάνο, λειτουργώντας σαν θυγατρική και εργαστήρι δοκιμών για την Ουντινέζε, αλλά πλέον μάθαμε από τον Ρομπέρτο ότι κάνει και άλλες «ματσακονιές». Χρήσιμες πληροφορίες που θα πρέπει να τις έχουμε υπόψη για την υπόλοιπη σεζόν. Η Λα Κορούνια έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και δεν έχει ηττηθεί ακόμα, κάτι μάλλον θα συμβεί και σήμερα, κόντρα στην προβληματική Γρανάδα. Χ2 στο 1.62 (Bwin).


22:30 ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από το 1994): 6-3-3
ΠΕΡΥΣΙ:
ΡΑΓΙΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 0-1
ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΡΑΓΙΟ 3-1

ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Η Ατλέτικο πανηγύρισε πριν από δύο εβδομάδες την κατάκτηση του 2ου ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στην ιστορία της διασύροντας την ανύπαρκτη Τσέλσι με 4-1 στο Μονακό. Πρωταγωνιστής ο σούπερ-σταρ της ομάδας, Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ στο πρώτο κιόλας ημίχρονο, ενώ το 4ο γκολ σημείωσε ο Μιράντα στο 60’, με την Τσέλσι απλά να μειώνει στο 75’. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη «τεσσάρα», αφού τέσσερις μέρες πριν είχε επικρατήσει της Μπιλμπάο στο Βιθέντε Καλντερόν με 4-0, πάλι με χατ-τρικ του Φαλκάο. Την Πέμπτη φιλοξενείται από την Χαποέλ Τελ Αβίβ για το Γιουρόπα Λιγκ. Παραμένει αήττητη στην Πριμέρα για 8 αγωνιστικές. Εκτός ο αμυντικός Αμπντελκαντέρ (1 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 4-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Αρκετά τυχερή στάθηκε η Ράγιο στον εντός έδρας αγώνα με τη Σεβίλλη, μένοντας στο 0-0, παρά τα δύο πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Νεγρέδο έστειλε το πρώτο στο δοκάρι (7’), ενώ ο Ράκιτιτς έστειλε το δεύτερο άουτ (71’). Η τύχη δεν της γύρισε την πλάτη και παρότι αγωνίστηκε με 10 για 20 λεπτά (στο 69’ αποβλήθηκε με κόκκινη ο πορτιέρο Ρούμπεν που έκανε το 2ο πέναλτι), κράτησε το 0-0 μέχρι το τέλος. Το πλέον θετικό είναι ότι παρέμεινε αήττητη για τρίτο παιχνίδι (2-1-0) έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ, με 2 στα 3 under. Τιμωρημένος ο τερματοφύλακας Ρούμπεν (3 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 2-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ράγιο κόντρα στη Σεβίλλη έδειξε ότι είναι «πολύ σκληρή για να πεθάνει» και πηγαίνει με ανάλογη ψυχολογία στο μίνι τοπικό ντέρμπι της Μαδρίτης. Η Ατλέτικο δεν έχει γίνει ακόμα Ρεάλ ή Μπάρτσα για να παίζεται ο άσος στο 1.25-1.35 και τα εντυπωσιακά της αποτελέσματα στηρίζονται στο μεγαλύτερο ποσοστό από την απόδοση του Φαλκάο. Αν η Ράγιο βρει τρόπους να τον περιορίσει, μπορεί το σκορ να κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Επιλογή με εύλογο ρίσκο το under στο 2.25 (Expekt).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση