betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Μένει στην Τότεναμ ο Αντεμπαγιόρ
Διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ να αποχωρεί από την Τότεναμ τον ερχόμενο Ιανουάριο ο Αντρές Βίλας Μπόας, αφού θεωρεί τον παίκτη σημαντικό για την ομάδα.

Ο Αντεμπαγιόρ αποκτήθηκε το καλοκαίρι με κανονική μεταγραφή από την Τότεναμ, καθώς την περσινή σεζόν, είχε πάει στο "Γουάϊτ Χαρτ Λέϊν" ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι και βοήθησε με τα 17 τέρματα που σημείωσε τα μέγιστα στην ομάδα του Λονδίνου. Ωστόσο, την φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει μόλις τέσσερις εμφανίσεις με τα "σπιρούνια", αφού ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέ Βίλας-Μπόας, φαίνεται να μην τον προτιμά από τον Ζερμέν Ντε Φοε.


Το τελευταίο διάστημα στην Αγγλία, οι φήμες περί δυσαρέσκειας του Εμάνουελ Αντεμπαγίορ, έδιναν κ' έπαιρναν, με τα δημοσιεύματα να εμφανίζονται σίγουρα για την αποχώρηση του παίκτη στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Ο Πορτογάλος τεχνικός όμως των "πετεινών", έσπευσε να διαψεύσει τα όσα γράφονται, αφού με δηλώσεις του έκανε γνωστό, ότι υπολογίζει κανονικά τον αφρικανό επιθετικό. "Δε νομίζω ότι ο Αντεμπαγιόρ θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο, κάτι που ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές μας", σημείωσε ο νεαρός προπονητής, για να προσθέσει: "Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει. Αυτή τη στιγμή, όμως, αγωνιζόμαστε με έναν επιθετικό και ο Ντεφόε έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα".
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση