» » » » » Preview στοιχημα Europa League: Μάριμπορ - Τότεναμ


Preview στοιχημα Europa League: Μάριμπορ - Τότεναμ
20:00 ΜΑΡΙΜΠΟΡ - ΤΟΤΕΝΑΜ

MΑΡΙΜΠΟΡ: Μετά την καλή εμφάνιση και την επιβλητική εμφάνιση επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα των ομίλων, ήρθε η απότομη προσγείωση στην Ρώμη, όπου ηττήθηκε από την Λάτσιο με 1-0, παρά την μεγάλη αντίσταση που πρόβαλε. Η Μάριμπορ στάθηκε αρκετά τυχερή, αφού οι "λατσιάλι" έχασαν πολλές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και πέναλτι. Πλέον με τρεις βαθμούς, δύσκολα θα ελπίζει σε κάτι, εφόσον δεν πάρει σήμερα ένα αποτέλεσμα. Στο πρωτάθλημα και μετά το πρώτο της αποτυχημένο αποτέλεσμα ,ήρθε η διακοπή, όπου της έκανε καλό, αφού στο ντέρμπι που ακολούθησε, επικράτησε της Ολίμπια Λιουμπλιάνας με 1-0 και το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι εξαιρετικό. Έτσι συνέχισε να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ αύξησε και την διαφορά της από την μισητή αντίπαλο  της στου 9 βαθμούς. Σημαντικές οι απουσίες των αμυντικών, Βίντοβιτς και Πότοκαρ.



ΤΟΤΕΝΑΜ: Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την βαριά ήττα από την Τσέλσι στο Λονδρέζικο ντέρμπι με 4-2 και έδειξε σε ακόμα ένα ματς ότι δεν έχει την απαραίτητα σταθερότητα στην απόδοσή της. Στο πρώτο ημίχρονο και όσο είχε δυνάμεις φάνηκε ανταγωνιστική κόντρα στην Τσέλσι, αλλά στο δεύτερο υπέκυψε στην ανωτερότητα τον "μπλε"(αν και πέτυχε αρχικά την ανατροπή από 0-1 σε 2-1). Δυσκολευόταν πολύ να δημιούργησε ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία και αν εξαιρέσουμε το πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου μέρος, συνολικά δεν ήταν καλή και δεν άξιζε τίποτα περισσότερο από το ματς. Η Τότεναμ από την άλλη, με 2 ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο, ταξίδεψε στην Σλοβενία, με μοναδικό στόχο την νίκη, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα μπλέξει σε περιπέτειες, όσον αφορά την πρόκριση. Σημαντική υπόθεση για τον Αντρέ Βίλας Μπόας και τους ποδοσφαιριστές του το Europa, όπου η Τότεναμ από το ξεκίνημα της περιπέτειάς της έχει χρησιμοποιήσει κατά το πλείστον βασικούς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, παραμένουν εκτός οι Καμπούλ, Εκοτό, Νότον και Πάρκερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοιχημα: Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Τότεναμ χρειάζεται τους βαθμούς και θα κυνηγήσει μία νίκη που θα τη ανεβάσει και ψυχολογικά η Μάριμπορ είναι ομάδα με χαμηλό ταβάνι και δύσκολα θα κοντράρει τους Λονδρέζους. Διπλό με απόδοση 1,70 bet300
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση