» » » » » » » Preview παμε στοιχημα Champions League: Μάλαγα - Μίλαν


Preview παμε στοιχημα Champions League: Μάλαγα - Μίλαν
21:45 ΜΑΛΑΓΑ - ΜΙΛΑΝ

ΜΑΛΑΓΑ: Συνεχίζει να δείχνει σοβαρή μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και η αντίδρασή της στην πρώτη ήττα της σεζόν ήταν ιδανική, αφού την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας της Βαγιαδολίδ με 2-1. Σκόρερ για τους Ανδαλουσιανούς ήταν οι Ίσκο και Χοακίν, που πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις έως τώρα. Παρ' ότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ η Μάλαγα, δεν αγχώθηκε και κατάφερε αρχικά να πάρει εκ νέου τον έλεγχο της αναμέτρησης και να ισοφαρίσει στο 38', ενώ πέτυχε την ολική ανατροπή στο 88' και ενώ νωρίτερα ο Χοακίν είχε αστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι. Στην Ευρώπη οι γηπεδούχοι, μετράνε 2 νίκες σε ισάριθμα ματς, κόντρα σε Ζενίτ και Άντερλεχτ, με το ίδιο σκορ, 3-0, έχοντας αποκτήσει πλεονέκτημα για την πρόκριση. Σήμερα όμως το ματς είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού η ομάδα θα έχει σοβαρές απουσίες. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι Μπατίστα, Μονρεάλ, Τουλαλάν, Μπουανανότε και Σάντσες.



ΜΙΛΑΝ: Διανύει την χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της η Μίλαν, αφού το τραγικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα την έχει φέρει μία ανάσα από την ζώνη του υποβιβασμού. Συγκεκριμένα έχει πέντε ήττες στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές, με τελευταία αυτήν από την Λάτσιο στην Ρώμη το βράδυ του Σαββάτου με 3-2. Τραγική η εμφάνισή της στο πρώτο μέρος, όπου δέχθηκε δύο γκολ και με την έναρξη του δευτέρου ήρθε και το 3-0. Προσπάθησε να αντιδράσει στην συνέχεια, μείωσε με τους Ντε Γιονγκ και Ελ Σαραουί, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα περισσότερα από το ματς. Η σημερινή αναμέτρηση μ την Μάλαγα, αλλά και αυτή που έπεται με την Τζένοα, αναμένεται να κρίνουν και επίσημα το μέλλον του Αλέγκρι στον πάγκο της, με τον Ιταλό μόνο ασφαλής να μην αισθάνεται. "Είμαι στην διάθεση της διοίκησης" είπε μετά το τέλος του ματς με την Λάτσιο και αυτό δείχνει σε πόσο δύσκολη κατάσταση βρίσκεται. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα έχει μόλις τέσσερις βαθμούς, αφού μετά την ισοπαλία με την Άντερλεχτ στην πρεμιέρα ήρθε η νίκη στην Αγ. Πετρούπολη την δεύτερη αγωνιστική με 3-2. Παραμένουν εκτός, οι Αμπιάτι και Ρομπίνιο.

ΠΡΟΤΑΣΗ παμε στοιχημα: Μπορεί η Μίλαν να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, αλλά στην Ευρώπη η φανέλα της μετράει πολύ. Σίγουρα με βάση την φόρμα η Μάλαγα είναι το φαβορί, αλλά σε αποδόσεις του διπλού που... τρομάζουν θα επιλέξω τη νίκη της Μίλαν και ας μην δικαιωθώ. (3.80 William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση