» » » » Παραμένει αρχηγός ο Τέρι

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Παραμένει αρχηγός ο Τέρι
Μπορεί το τελευταίο διάστημα να είχε μπει υπό αμφισβήτηση η  αρχηγία του Τζον Τέρι στην Τσέλσι, αλλά ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο ξεκαθάρισε πως ο Άγγλος παραμένει κανονικά αρχηγός, ενώ υπολογίζεται κανονικά για την συνέχεια.

Ο παίκτης τιμωρήθηκε για  την απρεπή του συμπεριφορά προς τον Άντον Φέρντιναντ, αλλά απολογήθηκε γι' αυτό και σύμφωνα με τις δηλώσεις του τεχνικούς της Τσέλσι, Ρομπέρτο Ντι Ματέο, συνειδητοποίησε το λάθος του και θα είναι κανονικά ο ηγέτης της Τσέλσι και την φετινή σεζόν. "Συνειδητοποίησε ότι όσα είπε στον Φέρντιναντ ήταν απαράδεκτα και απολογήθηκε για αυτό. Είμαι σίγουρος ότι διδάχθηκε πολλά από όλη αυτή την υπόθεση. Αν συνεχίσει να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις και έχει σωστή συμπεριφορά, θα θεωρείται πάντα ο ηγέτης της Τσέλσι" σημείωσε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός.


"Ποτέ δεν έκανα δεύτερες σκέψεις σχετικά με το αν θα τον χρησιμοποιήσω στην ενδεκάδα. Ότι προβλήματα και αν αντιμετώπιζε δεν τον αποσπούσαν από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Οι ποδοσφαιριστές όταν έχουν οποιοδήποτε εξωαγωνιστικό πρόβλημα, τείνουν να συγκεντρώνονται απόλυτα στα παιχνίδια, καθώς αυτό τους βοηθά να τα ξεπεράσουν" τόνισε ολοκληρώνοντας ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση