» » » » » » » Preview Ligue 1: Σκοράρουν στο Μαρσεϊγ - Λυον


Preview Ligue 1: Σκοράρουν στο Μαρσεϊγ - Λυον
18:00 ΜΠΑΣΤΙΑ  - ΜΠΟΡΝΤΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1994): 8-5-10

ΜΠΑΣΤΙΑ: Κλειστό το τελευταίο παιχνίδι της με την Αζαξιό, με τις δύο ομάδες να μένουν δίκαια στο 0-0. Αυτό ήταν το πρώτο της φετινό στο παιχνίδι στο πρωτάθλημα που κράτησε ανέπαφη την εστία της, διατηρεί πάντως ακόμα τον τίτλο της χειρότερης άμυνας στην κατηγορία. Έμεινε αήττητη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι (1-2-0) και ανέβηκε στη 12η θέση με 11 βαθμούς. Τα προηγούμενα 8 στο πρωτάθλημα ήταν over, 9 με το ματς στο Λιγκ Καπ. Την Τετάρτη υποδέχεται για το Λιγκ Καπ την Οσέρ. Εκτός ο μέσος Μοϊζίνι και ο επιθετικός Ελ-Αζουζί.


ΕΝΤΟΣ: 2-0-2
ΓΚΟΛ: 5-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΜΠΟΡΝΤΟ: Έχει κάνει συνήθειο τις ισοπαλίες φέτος και ειδικά το 1-1. Στο πρωτάθλημα προηγήθηκε με τον Ομπράνιακ στο 18’ εντός έδρας επί της Λιλ, αλλά στο τέλος πιέστηκε και δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Την Πέμπτη στο Γιουρόπα προηγήθηκε και πάλι (Γκουφράν 30’), αλλά δέχτηκε την ισοφάριση 6 λεπτά αργότερα, χωρίς να μπορέσει να κάνει κάτι περισσότερο στη συνέχεια. Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία με το ίδιο σκορ, έφτασε πλέον τις 8 στα 12 τελευταία. Παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 7η θέση με 15 βαθμούς, μόλις 3 μακριά από την τριάδα. Δυνατή αναμέτρηση για το Λιγκ Καπ την Τετάρτη, αφού θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τη Μονπελιέ. Εκτός ο αμυντικός Πουντζέ (1 συμμ.) και οι μέσοι Ποκό, Μπεν Καλφαλά (2 συμμ./2 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 2-3-0
ΓΚΟΛ: 3-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Κάτι χρεωστάει η τύχη στη Μπορντό. Καλή ομάδα η νεοφώτιστη Μπαστιά, αλλά θα πάμε με την εμπειρία των φιλοξενούμενων. Διπλό στο 2.86 (Bet770).


22:00 ΜΑΡΣΕΪΓ  – ΛΥΟΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 9-12-15
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΑΡΣΕΪΓ-ΛΥΟΝ 2-2

ΜΑΡΣΕΪΓ: Απρόσμενη νίκη για την μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Μαρσέιγ, που κατάφερε και έχασε εκτός έδρας από την αδύναμη και ελλιπέστατη Τρουά εκτός έδρας με 0-1, με γκολ στο 89’. Την Πέμπτη γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα για το Γιουρόπα Λιγκ, χάνοντας εκτός έδρας από τη Γκλάντμπαχ με 0-2, σε ένα παιχνίδι που δε  μπόρεσε να διεκδικήσει σε κανένα σημείο κάτι περισσότερο. Μένοντας χωρίς νίκη για τρίτη αγωνιστική έχασε την πρωτιά στο πρωτάθλημα, ισοβαθμεί όμως ακόμα με την ΠΣΖ στους 19 βαθμούς. Οι 6 από τις 7 αναμετρήσεις με τη Λυόν στο πρωτάθλημα ήρθαν γκολ-γκολ. Την Τετάρτη υπάρχει το ντέρμπι της Γαλλίας, με τη Μαρσέιγ να φιλοξενείται από την ΠΣΖ. Παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Ντιαβαρά, Ν’Ντιαγέ.

ΕΝΤΟΣ: 3-1-0
ΓΚΟΛ: 8-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΛΥΟΝ: Πήρε δίκαια τη νίκη εντός έδρας κόντρα στη σκληροτράχηλη Μπρεστ με 1-0, με το Γκομίς να σημειώνει ένα πολύ εντυπωσιακό γκολ. Την Πέμπτη στο Γιουρόπα επικράτησε της περσινής φιναλίστ του θεσμού Μπιλμπάο στο Ζερλάν με 2-1. Ο Λισάντρο Λόπεζ άνοιξε το σκορ στο 54’, οι Βάσκοι ισοφάρισαν στο 79’, αλλά ο Μπριάντ πέτυχε 4 λεπτά πριν τη λήξη το νικητήριο γκολ. Παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα εκτός έδρας, με τις τέσσερις εξόδους της να λήγουν στο under, και παραμένει σε απόσταση βολής από την κορυφή, με ένα βαθμό διαφορά από ΠΣΖ και Μαρσέιγ. Την Τετάρτη ταξιδεύει στη Νίκαια για την αναμέτρηση με τη Νις στο Λιγκ Καπ. Εκτός οι μεσοεπιθετικοί Μπαστός (4 συμμ./3 γκ.), Γκρενιέ (6 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Γκουρκιούφ (2 συμμ./1 γκ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-3-1
ΓΚΟΛ: 3-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μαρσέιγ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και θα κυνηγήσει τη νίκη, ενώ η Λυόν, που κάνει πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα, μπορεί και βρίσκει το δρόμο για τα δίχτυα με σχετική συχνότητα. Περιμένουμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Γκολ-γκολ στο 1.91 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση