Preview στοίχημα Bundesliga: Πελάτισσα στο Μόναχο η Λεβερκούζεν
Πονηρή αγωνιστική, που θέλει  προσοχή στο στοίχημα, με τις περισσότερες ομάδες να έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις  την Τετάρτη γα το κύπελλο, με κάποιες  να έχουν βλέψεις στο συγκεκριμένο θεσμό.

16:30 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ  – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 36-18-27

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Μέτρια η εμφάνιση της κόντρα στην Κοπεγχάγη την Πέμπτη, έμεινε στο δίκαια στο 0-0, με τον Ιμπίσεβιτς να είναι ιδιαίτερα κινητικός αλλά να μη βρίσκει το δρόμο για τα δίχτυα. Στο πρωτάθλημα μετράει μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα, αήττητη στα τρία τελευταία (2-1-0). Στο πιο πρόσφατο επικράτησε  στο Αμβούργο με 1-0, με σκόρερ (ποιόν άλλο;) τον Ιμπίσεβιτς (31΄). Ακόμα δεν έχει νίκη εντός έδρας στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει μόλις σε ένα από τα τέσσερα, και βρίσκεται στη 12η θέση με 9 βαθμούς. Τους 7 τους έχει πάρει εκτός έδρας. Την Τετάρτη υποδέχεται την Σαν Πάουλι για στο κύπελλο. Εκτός ο τερματοφύλακας Βάις, οι αμυντικοί Μποκά (7 συμμ./1 ασίστ), Χούγκλαντ (2 συμμ.), οι μέσοι Μπα (1 συμμ.), Ντινταβί, Οντέλ και οι επιθετικοί Τορούν (5 συμμ.), Κακάου (5 συμμ./1 γκ.).


ΕΝΤΟΣ: 0-2-2
ΓΚΟΛ: 2-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΑΪΝΤΡΑΧΤ  ΦΡ.: Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες για την Άιντραχτ, που επικράτησε του Ανόβερου εντός έδρας με 3-1. Ματμούρ και Γιούνγκ έκαναν γρήγορα το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 43’. Ο Μάιερ έγραψε το τελικό σκορ στο 82’. Οι νεοφώτιστοι κάνουν πραγματικά πολύ καλή χρονιά, πολύ καλοί τακτικά και αποδίδουν εξαιρετικά επιθετικά (μέχρι χθες είχαν τη 2η καλύτερη επίθεση). Μετά τη χθεσινή νίκη της Σάλκε έπεσε στην 3η θέση, απέχοντας μόλις 5 βαθμούς από την κορυφή. Εκτός ο τερματοφύλακας Οζέρ, οι αμυντικοί Κεμφ, Αμεντίκ, Ντούντα, οι μέσοι Στεντέρα, Χιέν και ο επιθετικός Φρεντ.

ΕΚΤΟΣ: 2-0-1
ΓΚΟΛ: 6-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Άιντραχτ δίνει γρήγορο ρυθμό σε όλα της τα παιχνίδια. Η Στουτγάρδη παίζει στα τελευταία για το αποτέλεσμα, αλλά με τέτοια αντίπαλο πρέπει να τρέξει και η ίδια. Περιμένουμε γκολ σήμερα, με το Over να πληρώνει στο 1.55 (Bet365).


18:30 ΜΠΑΓΕΡΝ  ΜΟΝΑΧΟΥ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 40-13-15
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΑΓΕΡΝ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 3-0

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Όγδοη συνεχόμενη νίκη για τη Μπάγερν στο πρωτάθλημα, που συνέτριψε την Φορτούνα εκτός έδρας με 5-0. Εξαιρετική εμφάνιση με τρομερή ταχύτητα. 5ο συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα που καταφέρνει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Στην Ευρώπη δεν πετάει «φωτιές» όπως στις εγχώριες υποχρεώσεις της, αλλά την Τρίτη έκανε το καθήκον της και πήρε το διπλό στη Γαλλία κόντρα στη Λιλ, με πέναλτι του Μίλερ στο 20’. Την Τετάρτη στο κύπελλο υποδέχεται την Καϊζερσλάουτερν. Σημαντικότερη σημερινή απουσία αυτή του Ριμπερί (5 συμμ./2 γκ./4 ασίστ). Ο επιθετικός Γκόμες παραμένει εκτός πλάνων. Εκτός επίσης οι τερματοφύλακες Ρέντερ, Ράιντμιλερ, ο αμυντικός Κοντέντο και ο μέσος Βάισερ.

ΕΝΤΟΣ: 4-0-0
ΓΚΟΛ: 14-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Εύκολο απόγευμα στη Βιέννη, που επικράτησε άνετα της Ραπίντ με 4-0 (Βόλσαϊντ 37’, Κάστρο 56’, 91’, Μπελαραμπί 58’). Στο πρωτάθλημα προηγήθηκε της Μάιντς στην εντός έδρας αναμέτρηση στο 43’ με τον Κίσλινγκ, αλλά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ανατροπή, χωρίς καμιά εντυπωσιακή εμφάνιση. Τη λύτρωση για τις ασπιρίνες έδωσε ο Κάστρο στο 87’, που έγραψε το τελικό 2-2. Έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι, αήττητη, 8 συνολικά μαζί με τα ευρωπαϊκά (4-4-0). Παραμένει σταθερά στην 6η θέση. Τελευταία νίκη της στο Μόναχο το 1989! Από τότε 18-5-0. Την Τετάρτη φιλοξενείται από την Αρμίνια Μπίλεφελντ για το κύπελλο. Εκτός οι τερματοφύλακες Γιελντέλ, Λομπ, ο αμυντικός Κάντλετς (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και οι μέσοι Πους, Ρενάτο Αουγκούστο (2 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 5-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε δαιμονιώδη φόρμα η Μπάγερν, αλλά τόσο χαμηλός άσος δεν αξίζει σε καμία περίπτωση. Μπορεί να βρει κενά στην άμυνα η Λεβερκούζεν και να επιτρέψει το γκολ-γκολ (1.70 Bet365).


18:30 ΑΝΝΟΒΕΡΟ  – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 14-9-24
ΠΕΡΥΣΙ: ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2-1

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Δραματική νίκη για το Αννόβερο την Πέμπτη στο Γιουρόπα. Προηγήθηκε με τον Ντιούφ στο 12’ και φάνηκε πως θα έφευγε με το διπλό από τη Σουηδία κόντρα στη Χέλσινμποργκ. Στο τέλος πιέστηκε και δέχτηκε την ισοφάριση στο 91’, αλλά ο Για Κονάν στην τελευταία φάση του αγώνα έκανε το τελικό 2-1. Σε πολύ χειρότερα επίπεδα η εμφάνιση της στο πρωτάθλημα, όπου έχασε δίκαια εκτός έδρα από την Άιντραχτ με 1-3. Στο 15’ το σκορ ήταν ήδη 0-2, μείωσε στο 43’ με τον Αμπντελαουέ, αλλά λίγο πριν το τέλος δέχθηκε και τρίτο τέρμα. Παραμένει αήττητη στην έδρα της εδώ και 22 αγώνες στο πρωτάθλημα, ενώ φέτος έχει κερδίσει Βέρντερ και Νυρεμβέργη και έφερε ισοπαλία με Σάλκε και Ντόρτμουντ. Έπεσε στην 7η θέση, μένοντας χωρίς νίκη για τρίτο παιχνίδι. Την Τετάρτη υποδέχεται για το κύπελλο τη Δυναμό Δρέσδης. Εκτός ο τερματοφύλακας Ράντλινγκερ, οι αμυντικοί Σούλτσε, Φελίπε (1 συμμ./1 γκ.), οι μέσοι Αντρέασεν (4 συμμ./2 γκ.), Αϊσιτσέκ, Γκίσελμαν, Σούνμαν.

ΕΝΤΟΣ: 2-2-0
ΓΚΟΛ: 10-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Δημιούργησε ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα με τη Βέρντερ, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να σκοράρουν 4 φορές (37’, 45’, 76’, 86’). Κατρακύλησε κι άλλο στη βαθμολογία, πέφτοντας στη 13η θέση. Την Πέμπτη επικράτησε δίκαια επί της Μαρσέιγ με 2-0, με γκολ των Ντεμς (33’ πεν., Μλάπα 67’). Παρουσιάζεται πολύ αδύναμη εκτός στο πρωτάθλημα, όπου ακόμα δεν έχει νίκη, έχοντας δεχτεί 10 γκολ σε 4 εξόδους και σκοράροντας μόλις μία φορά. Γενικά δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχοντας μόλις μία νίκη στα 7 τελευταία για το πρωτάθλημα. Την Τετάρτη αντιμετωπίζει εκτός στο κύπελλο τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Χάιμεροθ (1 συμμ.), οι αμυντικοί Γιάντσκε (8 συμμ.), Ζίμερμαν, Νταμς και οι μέσοι Μπάιλερ, Κορμπ, Γιουνές.

ΕΚΤΟΣ: 0-2-2
ΓΚΟΛ: 1-10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Εντός έδρα το Αννόβερο δε χάνει, σε αντίθεση με την εκτός έδρα πορεία της Γκλάντμπαχ. Άσος στο 1.92 (BetVictor), με αρκετά πτωτικές τάσεις.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση